Viimeksi katsomasi elokuvat

Keskustelua elokuvista ja niihin liittyvistä ilmiöistä.
User avatar
mr_bungle
Kultaloota
Kultaloota
Posts: 1494
Joined: Wed Dec 16 2009 11:23
Location: Oulu

Re: Viimeksi katsomasi elokuvat

Post by mr_bungle »

Tina DeMona wrote: Thu Sep 30 2021 10:55 ^Tuo leffa on pienestä pitäen kiehtonut minua, mutta ikinä en ole nähnyt. Jotenkin hyvin onnistunut välttelemään. Kuulostaa kuitenkin ihan meikäläisen nuorisoleffalta: arcade -pelejä ja avaruustaistelua!
Suosittelen isosti! Ois mielenkiintoista kuulla mielipide sellaiselta jolla ei ole nostalgialisää mukana. Nythän nuo ilmeisesti puuhastelee leffalle jatko-osaa.
User avatar
aTomiK
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 5692
Joined: Sat May 31 2014 12:17

Re: Viimeksi katsomasi elokuvat

Post by aTomiK »

Image

Hyytävää peliä (Blind Side 1993) :star: :star: :star: :puoli:
https://www.imdb.com/title/tt0106426/ http://www.fixgalleria.net/release.php?id=11030

Nyt oli tiukka HBO trilleri ja ohjaajana Geoff "The Quiet Earth" Murphy.

Pariskunta Doug ja Lynn Kaines (Ron Silver ja Rebecca De Mornay) ovat Meksikossa koska suunnittelevat huonekalufirmansa siirtoa sinne. Kotimatkalla Lynn ajaa sitten vahingossa meksikolaisen poliisin päälle ja pikaisen mitetinnän jälkeen he päättävät paeta paikalta.
Syyllisyyden tunne kuitenkin vaivaa ja entistä enemmän sen jälkeen, kun Los Angelesiin saapuu Jake Shell (Rutger Hauer) niminen heppu joka selvästi tietää tapauksesta ja alkaa kiristää kaksikkoa.

Elokuvan käsikirjoitus on sen verran fiksu, että se väistää pahimmat karikot ja cast vetää kyllä hyvät roolit. Rutku pääsee taas kiusaamaan oikein urakalla eikä tässä älyttömän kauas Liftarin tasosta jäädä. Silver on mielestäni aliarvostettu ja De Mornay jälleen kerran todella seksikäs. Upea Mariska Hargitay nähdään sivuroolissa mutta Tamara Clatterbuck on silti ainoa joka näyttää tissit.

Panokset kovenee jatkuvasti ja lopussa mennään ehkä hiukan yli mutta sitäkin viihdyttävämmin joten Blind Sidea on helppo suositella Rutkun ystäville.
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."
User avatar
aTomiK
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 5692
Joined: Sat May 31 2014 12:17

Re: Viimeksi katsomasi elokuvat

Post by aTomiK »

Image

Don't Worry, He Won't Get Far on Foot (2018) :star: :star: :star: :star: :puoli:
https://www.imdb.com/title/tt6288124/

Nyt kolisi ja kovaa, kyseessä Gus Van Santin ohjaama draama joka perustuu John Callahanin muistelmiin.

Callahania esittää Joaquin Phoenix ja tyyppi on ollut 13-vuotiaasta alkoholisti. Eräänä päivänä 21-vuotias heppu sitten viettää erittäin kosteaa iltaa Dexter (Jack Black) nimisen party ammattilaisen kanssa mikä päättyy kolariin ja Johnin halvaantumiseen vyötäröstä alaspäin eikä miehen kädetkään meinaa oikein toimia.

Homma kerrotaan takaumina ja hetkittäin olin hiukan pihalla, että missä mennään mutta ei tuolla asialla ole oikeastaan mitään väliä sillä koko ajan opitaan uutta sekä menneisyydestä, että nykyhetkestä. Kolarin jälkeen tietysti kuntoudutaan ja Callahan tapaa auttajan nimeltä Annu (Rooney Mara) josta tulee myöhemmin erittäin tärkeä henkilö hänelle ja ehkä Annuakin tärkeämpi on AA-kerhon Donnie (Jonah Hill) jolle on myös tärpätti maistunut mutta joka rikkaana perijänä on alkanut sponsoriksi ja auttaa muita kovia kokeneita. Callahan alkaa saada otetta elämästä ja löytää yhden kuvan sarjakuvastrippien piirtämisestä itselleen jopa työn.

Phoenix tekee jälleen mestarillisen roolin ja helvetin hyvin vetää muukin cast. Donnien hahmo on ylivoimaisesti parasta Jonah Hilliä mitä olen nähnyt ja jäbä pitää itsekin suoritusta uransa parhaana, tämän miehen kannattaisikin näköjään panostaa enemmän draamoihin. Elokuvassa on mukana roima annos huumoria ja oli esimerkiksi mahtava nähdä Phoenix ja Black, jonka rooli ei lopulta kovin iso ole, baaritiskillä. Tuli ihan omat kännäilyajat mieleen tuosta menosta :)

Kannattaa katsoa jos vastaan tulee. Jokainen elämä on elämisen arvoinen ja niitä hyviäkin hetkiä tulee, kun vain saa oman pääkopan ensin kuntoon.
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."
User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9886
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: Viimeksi katsomasi elokuvat

Post by Exterminator »

^ Perskutarallaa, tuohan kuulostaa hyvinkin kiinnostavalta. Hillistä tykkäilin Wolf of Wall Streetissä aika paljon, että jos tässä on vielä parempi... ja Phoenix tietysti kiinnostaa aina. Toivottavasti pääsee näkemään.

Ai niin ja pari Van Santia tainnut tulla nähtyä, kovasti kummastakin tykkäilin.
-You have a huge fucking dick!
Post Reply