Mikä tämä paikka on?

- paikan esittely
Post Reply
User avatar
yllapito
Paikan Pomo
Paikan Pomo
Posts: 192
Joined: Wed Feb 27 2008 17:55
Location: Hohtoloota
Contact:

Mikä tämä paikka on?

Post by yllapito »

Hohtoloota perustettiin alunperin turvapaikaksi edes menneen (DVD)Hohto foorumin kodittomiksi jääneille jäsenille... mutta paikka on myös avoin kaikille muillekin elokuvista ja tv-sarjoista kiinnostuneille henkilöille, sukupuoleen katsomatta. Mitä enemmän porukkaa, sen paremmin saadaan keskustelua irti aihealueista. Täällähän on jokaisella rekisteröityneellä jäsenellä vapaus tuoda julki mielipiteensä asiasta kuin asiasta, kunhan ne on sijoitettu oikeisiin kategorioihin eivätkä riko lakia.


HOHTOLOOTALAISET (vain rekisteröityneille käyttäjille)
- täällä niin uudet kuin vanhatkin jäsenet voivät käydä esittäytymässä ja kertomassa hieman itsestään. Syntymäpäivä sankareitten (muistakaapa laittaa syntymäaikanne omaan profiiliinne) onnittelut yms. kuuluvat tämän otsakkeen alle. Tänne voit myös postailla itse ottamiasi kuvia, jos sellaisia löytyy.

ELOKUVAT
- yleistä elokuviin liittyvää asiaa. Näyttelijät, ohjaajat, festivaalit ja muut aihepiirin uutiset ja keskustelut.

DVD
- kaikki mahdollinen mikä liittyy VHS:sää uudempaan viihedeteknologiaan. Soittimet, levyjulkaisut, aluekoodit ovat tämän osion heiniä.

VHS
- vaikka uutisissa väitetään tämän tallennusmuodon kuolleen, on se vielä joten´kuten hengissä. Tänne voikin kirjoittaa juttua kasettimuodossa olevista elokuvista, niiden leikkaustiedoista, hinnoista yms.

TV
- ...tulossa uusi katsomisen arvoinen sarja/elokuva? Kerro niistä täällä. Myös kaikki TV-ohjelmiin, niiden näyttelijöihin yms. liittyvät keskustelut kuuluvat tänne.

VAPAAVYÖHYKE (vain rekisteröityneille käyttäjille)
- tänne kaikki ne jutut, jotka eivät liity mitenkään foorumin ykkösaiheeseen (siis elokuviin/sarjoihin). Täältä löytyy myös omat topicit paheksutuille kädenvääntö aiheille politiikalle, uskonnolle sekä erotiikalle/pornolle.

VISAILUT JA KYSELYT
- elokuva aiheiset tai niihin liittyvät kyselyt ovat toivotuimpia, mutta muutkin aiheet mahtuu mukaan. Myös kaikki äänestykset kuuluvat tähän osioon.

TARJOUSVIHJEET (vain rekisteröityneille käyttäjille)
- onko jollain marketti ketjulla/nettikaupalla leffa-ale meneillää. Kerro siitä muillekin elokuvan ystäville täällä.

PÖRSSI
- puuttuuko kokoelmastasi vielä joku harvinaisuus. Vai kerääkö hyllyssäsi pölyä pino elokuvia/kirjoja yms. joilla et tee mitään. Laita niistä ilmoitus tänne, ties vaikka joku voisi auttaa "ongelmassasi".

YLLÄPITO ja KEHITYS (vain rekisteröityneille käyttäjille)
- vaikka paikka on miltei valmis, voi tänne jättää ehdotuksia paikan kehittämisestä. Myös palauteet/keskustelu foorumista ja viestit ylläpidolle kuuluvat tähän paikkaan.

TESTIT
-oletko uusi keskustelufoorumien maailmassa. Tämä paikka on silloin sinulle. Kysy tyhmiä ja kokeile miten pystyt kirjoittamaan/muokkaamaan uusia viestejä. Tälle osiolle tehdyt viestit eivät korota viestimäärää.


MIESTENVESSA (vain rekisteröityneille käyttäjille)
- paikka jossa sana on vapaa. Pura tuntosi asiasta kuin asiasta, postaa jonnin joutavia... tekstiä, kuvaa, ääntä (lain sallimissa mitoissa tietenkin). Mutta vain täällä! Muilla alueilla tälläinen perseily on ehdottomasti kielletty.


HUOM. VIESTEJÄ VOI MUOKATA 24 TUNNIN AJAN LÄHETTÄMISESTÄ. SEN JÄLKEEN SITÄ EI TULLA POISTAMAAN (ei edes ylläpidon toimesta). Tämä sääntö koskee kaikkia foorumin alueita.


Joillakin alueilla on aluea nimeltään: DVDhohto backup. Tänne ylläpito postailee (kun kerkiää) joitakin vanhoja juttuja edesmenneeltä foorumilta. Pelastuneita keskusteluja on vain kourallinen, mutta parempi sekin kuin ei mitään.Siinäpä ne keskustelu alueet sitten olivatkin. Jos heräsi kiinnostus rekisteröityä, käy vielä ensin lukaisemassa paikan säännöt, niin ei jää mitään epäselvyyksiä.
Image
Join the Hohtoloota and save the future. Writing topics guarantees membership. Would you like to know more?
User avatar
yllapito
Paikan Pomo
Paikan Pomo
Posts: 192
Joined: Wed Feb 27 2008 17:55
Location: Hohtoloota
Contact:

Re: Mikä tämä paikka on?

Post by yllapito »

Vielä tähän loppuun iso kiitos phpbbsuomi.com sekä phpbb.com sivustojen foorumeiden keskustelijoille. Ilman teitä tämä paikka olisi vieläkin keskeneräinen ja Hohtopakolaiset ilman turvapaikkaa. :kippis:
Image
Join the Hohtoloota and save the future. Writing topics guarantees membership. Would you like to know more?
Post Reply