3-levyn dvd-koteloita 27mm

Ostotarjoukset tähän osastoon. Säännöt samat kuin myyntiosiossakin.
User avatar
GrimReaper
Lootan jäsen
Lootan jäsen
Posts: 156
Joined: Wed Jan 23 2013 10:38
Location: Espoo

3-levyn dvd-koteloita 27mm

Post by GrimReaper »

En nyt tiedä mihin olisin tämän laittanut joten laitoin tänne, ei koske elokuvia niinkään vaan dvd-koteloita.

Olen vailla 3x dvd:n 27mm eli tuplapaksuja koteloita, joita pitäisi pari kappaletta saada ja mahdollisesti jokunen varallekin kun muutama kotelo on tuhannen päreinä, postissa jo aikoinaan hajonnut. Sopivia ei ole tullut vastaan missään paitsi erinäisinä 6-10 levyn versioina tai 100 kpl bulkki-paketeissa, kuten esim. täällä (linkissä mitat ja mittayksiköt hieman pielessä, kysyin asiasta ja he myönsivät virheen mutta eivät ole näemmä korjanneet sivuille). 100 kpl:ssahan nyt on minulle ainakin 95 liikaa eli se ei käy.

Ei kenelläkään sattuisi olemaan yhtään ylimääräisiä tai tietäisi mistä noita saisi ostettua yksittäin? Ei ole pakko olla tuon linkin mukaisilla M-Lock -levyhubeilla, muutkin käy kunhan kotelon paksuus on se 27mm niin kansilehdet sopii.

Kyseessä on sama kotelo mikä löytyy ainakin mm. Futuraman 1. kauden suomijulkaisusta ja Black Hawk Downin 3 levyn deluxesta. BHD:n deluxea tosin on myös vanhemmalla ns. tripla-Alpha -kotelollakin, joka taas on sama mikä on esim. Argenton Suspirian 3 levyn jenkkipainoksessa.

Auttakee auttakee niin saan kaikki kotelot siistiksi eikä levyt kilise koteloissa.

Wagner: Anna rahaa.
Viivi: Ai kapakkailtaan?
Wagner: Raha on kuin lanta: siitä ei ole hyötyä, jos sitä ei levitä.
Viivi: Hmp.
Viivi: Mihin sinä nyt?
Wagner: Maataloushommiin.