Sayonara, kassut...

Yksityishenkilöiden myyntipalsta. Piraattivideoiden, kopioiden ja rikoslain vastaisen materiaalin myynti on ehdottomasti kiellettyä.
User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9886
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Sayonara, kassut...

Post by Exterminator »

Eipä ole järkeä kasetteja kaapissa säilytellä vuodesta toiseen vain pölyä keräämässä. Nyt taas tilaa vähitellen tarvitsee levyille lisää, niin nakkaamalla nämä roskiin sitä järjestyy mukavasti. Ajattelin vielä varmistaa täällä, ennen kuin Jätekukon käsiin elokuvat annan - jos joku sattuisi kiinnostamaan, älähdä pikaisesti!
Image

Kuva ei onnistunut mitenkään loistavasti, niin pistetään jotain tarinaa mukaan.

D.O.A., Innerspace (Pieni suuri seikkailu), Promised Land ja Armed and Dangerous. Oi niitä aikoja, jolloin fanitin Meg Ryania yli kaiken :hyymy: Kahdessa ensimmäisessä mukana silloinen/tuleva aviomies Dennis Quaid. Viimeisen päätähti lienee John Candy, mutta en ole varma, sainko koskaan tätä edes katsottua.

Murhan mysteeri. Mikä lie alkuperäiseltä nimeltään, mutta Jennifer Connellyn takia ostin. Ei tainnut nakuilla tässä, pätkän hyvyydestä muuten ei muistikuvia.

Lady Chaterley II (tjsp.). Tästäkään en muista mitään, paitsi jotain tissejä taisi vilahdella.

Kohtalokas vuokralainen. Michael Keaton ja Melanie Griffith ainakin. Oli kokonaan unohtunut, että tuollaisenkin elokuvan joskus tekivät.

Mafian otteessa. Eli Romeo is Bleeding. Leikattuhan tämä oli, miksiköhän ostin. Tosin kovin paljon ei sensuuri vienyt.

Godzilla vs King Ghidorah. Tosi hyvä G.

Mojave Moon. Angelina Jolie näyttää tissit :up:

Niin ja Strange Daysin dvd olisi myös, tosin roskiin en sitä ole sijoittamassa vielä!
-You have a huge fucking dick!