Tänään katson

Tietokilpaluja ja mielipidekyselyjä vapaamuotoisista aiheista.
User avatar
Mikko Lahtinen
Voimavaraistunut ituhippi
Voimavaraistunut ituhippi
Posts: 8378
Joined: Tue Sep 23 2008 17:56

Re: Tänään katson

Post by Mikko Lahtinen »

Invictus wrote: Tue Sep 14 2021 13:58 Rampart oli kyllä melkoinen pettymys aikoinaan. Olen sen tuonne näköjään aikoinaan pidemmältikin arvostellut.
Kävin lukemassa ja melko pitkälti samaa mieltä. Alussa pysyi jonkin aikaa kiinnostavana, mutta varsin nopeasti Woodyn tuskailujen seuraaminen alkoi vaikuttaa tyhjänpäiväiseltä touhulta ja homma kävi tylsäksi viimeistään puolivälin kohdilla. Siinä mielessä toki eroaa vastaavista, jotka yleensä pyrkivät tiukentamaan otettaan lopun lähestyessä tai huipentuvan epätoivoiseen amok-juoksuun, niin Rampart löystyy, haahuilee ja hiipuu hyvinkin vaisuksi, eikä lopulta saa paljoa irti mistään. Kävi mielessä, että onko tätä tarinaa ollut aikomuksena laajentaa, koska tapahtumat jäävät tosiaan aika auki, moni hahmo melkeinpä vain esitellään ja taustalla vaikuttava korruptio jätetään myös melko pitkälti tutkimatta. Ei sillä, että tätä tahtoisi lisää, kun sataminuuttinenkin kävi lähinnä unilääkkeestä...

Jospa tähän iltaan vähän kevyempää ja hauskempaa menoa. Airheads muistuu vuosien takaa ihan kelvollisena musiikkiaiheisena komediana ja toivottavasti ilahduttaa edelleen.
"In the eyes of a ranger, the unsuspecting stranger, had better know the truth of wrong from right.
'Cause the eyes of a ranger are upon you, any wrong you do, he's gonna see.
When you're in Texas, look behind you, 'cause that's where the rangers gonna be."
Post Reply