Viimeksi ostetut levyt?

Tietokilpaluja ja mielipidekyselyjä vapaamuotoisista aiheista.
User avatar
Invictus
Vittuuntunut kirjastotäti
Vittuuntunut kirjastotäti
Posts: 12226
Joined: Thu Mar 13 2008 13:02
Location: Seinäjoki

Re: Viimeksi ostetut levyt?

Post by Invictus »

aTomiK wrote: Fri Jun 11 2021 11:54 Temple Balls on kyllä lyömässä mukavasti läpi maailmalla. Meikän kirjoissa tuo bändin toinen kiekko eli Untamed on paras sillä jonkin verran on yhtyeen oma identiteetti kadonnut tällä uusimmalla Frontiers lafkaan siirtymisen jälkeen.

Rautiaista löytyy myös meikältä ja Stam1nan Viimeinen Atlantis kolahti todella kovaa mutta bändin uudemmat on vielä kuulematta. Iteltä puuttuu tuo Death Angelin viimeisin, se edellinen eli The Evil Divide on niiden kovin yhdessä Act III:n kanssa.
Death Angelin Act III on kyllä yksi maailmankaikkeuden kovimpia levyjä! Uuden tulemisen levyistä oon hommannut aikaisemmin vain Art of Dyingin ja Killing Seasonin ennen tätä uusinta. Nykyään jää levyjen ostelu aina sellaisten hetkittäisten inspisten varaan, kun ei ole oikeaa levykauppaakaan enää paikkakunnalla.

Tuo uusin TB on kyllä saanut ylistystä, en mä sitä nyt viiden tähden levyksi laske kuten Soundi ja Inferno mutta erittäin hyvä kyllä. Frontiers-lafka on kyllä mielenkiintoinen, hirveällä tahdilla julkaisee erilaisia projektilevyjä entisiltä ja nykyisiltä hard rock/AOR-tyypeiltä.
User avatar
aTomiK
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 5347
Joined: Sat May 31 2014 12:17

Re: Viimeksi ostetut levyt?

Post by aTomiK »

Act III on kyllä ässä. Muistan, kun Seemingly Endless Timen video pyöri MTV:llä ja kyllä tykättiin. Suosittelen lämpimästi The Evil Dividea, siinä on niiden kunnollinen paluulevy.

Joo, ei Pyromide missään nimessä huono levy ole mutta se on enemmän tuota nykyajan hard rockia eli kova kiire on kertsiin jota sitten toistetaan. Untamedilla oli enemmän fiilistä.

Frontiersilla on lähtenyt mopo kokonaan käsistä tai sitten siellä on Serafinot ja muut voittaneet lotosta, quantity over quality todellakin. Ei tällainen marginaalimusiikki kestä tuollaista julkaisumäärää joiden yleinen taso alkaa olla jo melko heikkoa. Ne kyllä saa hienojakin projekteja kasattua ja monia upeita levyjä ovat julkaisseet mutta ei tätä nykymenoa voi oikein käsittää.
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."
User avatar
Tina DeMona
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 5899
Joined: Fri Jun 06 2014 18:19
Location: Kerava

Re: Viimeksi ostetut levyt?

Post by Tina DeMona »

Levyjen ostamisesta vähän sivusuuntaan kaartaen, meillä oli joku torikauppias tänään kävelykadulla tyrkyttämässä vanhoja levyjä. Tuli siinä ne mielenkiinnosta selattua läpi kun eihän sitä sellaista osaa vastustaakaan ja humppakamaahan ne lähinnä olivat. Tyypin siinä jotain höpöttäessä tulin lähinnä keskustelun nimeen kysyneeksi mitä mahtavat maksaa.

Kuulemma kymmenen euroa kappale. Tulin myös huomanneeksi, että siellä oli pari piraattiakin joukossa.

Eli herran vuonna 2021 jostain "Iskelmän Helmet" piraatti-CD-levystä 10 euroa. Jep jep.

No, eihän se ole hullu joka pyytää...!
--- Amal shufar, at rrug ---
User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9665
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: Viimeksi ostetut levyt?

Post by Exterminator »

Siis mikä nimi tuo "Temple Balls" oikein on? Vain minustako kuulostaa typerältä? :roll: Musiikkia en ole kuullut. Soundia 4/2021 luin eilen, ihan kuin juuri näiden uusin olisi siinä kehuttu, ehkä...
-You have a huge fucking dick!
User avatar
aTomiK
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 5347
Joined: Sat May 31 2014 12:17

Re: Viimeksi ostetut levyt?

Post by aTomiK »

Temppelin pallit on oikein munakas nimi mutta ymmärrän ettei se välttämättä kaikille varsinkaan englantia puhuvissa maissa kolahda :hyymy: Nimi tarkoittaa myös erästä huumetta mutta tietääkseni pojat nappasi sen Andy McCoyn kirjasta jostain muusta yhteydestä.
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."
Post Reply