Steven Seagal

Keskustelua elokuvista ja niihin liittyvistä ilmiöistä.
User avatar
Tina DeMona
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 5776
Joined: Fri Jun 06 2014 18:19
Location: Kerava

Re: Steven Seagal

Post by Tina DeMona »

Kyllähän, joo, näillä kaikilla omat hyvät leffansa on.
--- Amal shufar, at rrug ---
User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9534
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: Steven Seagal

Post by Exterminator »

Marked on vahva ehdokas (ja olen tainnut nimetäkin itse asiassa) jopa parhaaksi Seagaliksi ja näitä pitää kyllä pistää katseluun taas, tullut mentyä ns. oikeasti hyvien "cheesy" elokuvien linjalla liian painokkaasti.

Viimeisin näkemäni Seagali on 6 vuoden takaa. Ei kyllä uskalla arvaillakaan, millä tasolla liikkuvat sen jälkeen tulleet viritykset... Mutta näköjään olisi tekemässä Above The Law kakkosen :nouhuh:

Pakko taas pistää myös :bravo: harvinaiselle herkulle, eli kun Invicseltä tulee arvioita!
-You have a huge fucking dick!
User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9534
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: Steven Seagal

Post by Exterminator »

Image
A Good Man :star: :star: :star: :puoli:
https://www.imdb.com/title/tt3480556/?r ... f_=nv_sr_4
Seagal on ryssissä asusteleva palkkatappaja Alexander, jonka naapurikämpän siskokset (Iulia Verdes,Sofia Nicolaescu) ovat tahtomattaan joutuneet alamaailman silmätikuksi. Tyttöjen menehtyneeltä isältä periytynyt velka pahalle Chenille (Tzi Ma) täytyisi saada hoidettua, minkä vuoksi velipuoli Sasha (Victor Webster) auttelee pikavipin myöntänyttä Vladimiria (Claudiu Bleont), pienempää tekijää joukkoineen. Järjestely toimii aikansa, kunnes sitten ei enää velallisten kannalta toivotulla tavalla toimikaan. Chenilläkin on ongelmansa, kun miehiä tuntuu kupsahtelevan hälyttävään tahtiin, eikä syyllisestä ole tietoa.

Jos useammankin Seagalin elokuvan ohjanneen Keoni Waxmanin suoraan videolle kuvattu pätkä on yllättävän onnistunut ja heittäisinpä, että Urban Justicen ohella parasta näkemääni Seagalia sitten Exit Woundsin. Toimintakohtauksia ei ole jätetty päätähden harteille, vaan pitkänhuiskea, taistelulajeja useammankin haltuun ottanut Webster päästetään irti tuomaan yhteenottoihin nuorempaa ja ketterämpää kulmaa. Seagalilla on monesti miekka (tai kaksikin) kättä pitempänä ja miehen iän ja painon - jota on tainnut olla enemmänkin - huomioiden kohtauksista selvittiin mielestäni ihan kunnialla. Ei varmasti näyttävintä Seagalia koskaan ja stuntitkin taisivat ajoittain käydä tuuraamassa, mutta ei millään muotoa paska maku jäänyt näistä. Kuten sanottu, Webster komppaa tehokkaasti ja taistelut on osattu pitää riittävän selkeinä.

Muutenkin, vaikka pikkurahalla tietenkin on taas kerran kaikki täytynyt tehdä, se ei mitenkään negatiivisesti välittynyt. Tahtoo kai sanoa, että varsin kivannäköistä elokuvaa on saatu rajallisellakin budjetilla talteen noin yleisemminkin, eikä vain tappeluiden osalta.

Kun nyt Verdesin roolihahmo Lena vielä sattuu lootalaisen makuun sopivasti työkentelemään strippiklubilla, saadaan ruutuun hyvä määrä itä-Euroopan kauneutta ryntäiden muodossa :pu-su: Eihän tätä osastoa ainakaan Seagalin tuotannon alkupäässä ole tarjoiltu, joten viimeistään näistä näkymistä on pakko lisätä tuo puolikas arvosanaan.

Loppukohtaus, jossa
Spoiler: show
Seagal pitelee sylissään 35 vuotta itseään nuorempaa, yläosatonta Verdesiä
oli väkinäisen ja kornin tuntuinen. Siitä huolimatta suosittelen tsekkaamaan, jos Seagalin 2010-luvun tuotanto kiinnostaa. Hyvän miehen tarina ei taatusti ainakaan heikoimmasta päästä ole.
-You have a huge fucking dick!
User avatar
aTomiK
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 5173
Joined: Sat May 31 2014 12:17

Re: Steven Seagal

Post by aTomiK »

Image

Nico aka Above the Law (1988) 3+/5
https://www.imdb.com/title/tt0094602/

Uusitaanpa muutama Steven Seagal leffa ja kyllä tässä nipussa saattaa olla pari sellaistakin mitä en olekaan ennen nähnyt.
Nicollahan se Seagal uransa aloitti ja kyse on tiukasta kyttäfilmistä jonka ohjasi Andrew Davis. Chicagossa touhutaan ja filmillä on paljon yhtäläisyyksiä Chuck Norrisin The Code of Silencen kanssa.

Alkuun esitellään Seagalin hahmo Nico Toscanini, nähdään aitoja Stevenin nuoruuskuvia ja jonkilainen aikido esitys Japanissa vuonna 1969. Sitten Nico värväytyi CIA:han, sekoili valtion piikkiin Vietnamissa kunnes tapasi vuonna 1973 hullun tohtori Kurt Zagon (Henry Silva) ja päätti erota.
Hypätään Chicagoon ja vuoteen 1988. Nico, vaimo Sara (Sharon Stone) sekä ystävät ovat ristiäisissä ja seuraa juhlat. Nico on kyttä jonka partnerina on pian yleiseksi syyttäjäksi siirtyvä Delores Jackson (Pam Grier).
Sitten Nico käy hakemassa huumeisiin sekaantuneen serkkunsa pahisten mestoilta ja kuulee tulevasta diilistä. Tästä alkaakin sukellus syvälle salaliittoon jossa CIA, huumeet ja C-4 räjähteet on vahvasti mukana eikä asiaa helpota se, että FBI:n miehet on jatkuvasti laittamassa omin päin toimivalle Toscaninille kapuloita rattaisiin.

Olihan tässä hurjasti juonta kehitelty periaatteessa ihan yksinkertaiseen kyttäleffaan, vähän liikaakin jos minulta kysytään.
Mutta ei se silti suuremmin mitään pilaa sillä tämä on joka tapauksessa todellinen Seagal show jossa heppu lanseerataan kunnolla leffamaailmaan.
Steven oli mukana tekemässä kässäriä sekä myös tuottamassa ja valitsipa itse jopa leffassa käytettävät aseet. Taistelukoreografiat kuuluivat toki myös pakettiin.

Eihän se sankarimme juuri näytellä osaa mutta siinäpä se suola juuri onkin, kun tuon kukkopojan tekemisiä on niin helvetin hauska seurata.
Seagalin hassusta juoksutyylistä päästään nauttimaan heti tässä ekassa filmissä ja mies on ainakin tämä leffan perusteella todellinen maailmankansalainen koska espanjat ja japaninkielet sujuu tuosta vaan.

Mutta tappelukohtaukset on tietysti ne mitkä eniten kiinnostaa ja kyllähän ne on nopeita ja tylyjä. Baarikohtaus, arabikaupan paskaksi laittaminen ja lopun ässät luun murskaamiset on tiukkaa katsottavaa.
Eräässä pätkässä pahikset hyökkää sivukadulla miekoilla varustettuina ja tuossakin on hyvää menoa mutta myös hiukan tökeröä leikkausta. Ehkä tekijät ovat itse joutuneet saksimaan kohtausta jotta elokuvalle on saatu R-rating.
Onhan tässä toki paljon myös perus ammuskelua ja erityisesti se yksi hauska hetki, kun Nico jollain ilveellä liukenee autostaan, kun viisi konekiväärimiestä tulittaa sitä kohti niin maan perkeleesti ; )

Ohjaaja Davis tosiaan osaa Chicagon kuin omat taskunsa mutta ei kaupunki tässä ihan niin hienosti esillä ollut kuin Vaikenemisen laki filmissä. Tykkäsin leffan scoresta ja yleensähän ne 90-luvun vaihteen toimintafilmeissä olivatkin erittäin hyviä.

Niin, mukana ovat siis myös kovat mimmit Stone ja Grier mutta roolit on lopulta sen verran pieniä, ettei noista jää oikein mitään kerrottavaa. Silvakin pistelee uhreihin piikkejään ja hiukan kiduttaa mutta ei tuokaan hahmo mihinkään "parhaat konnat" galleriaan pääse.

Hyvä ja ihan viihdyttävä elokuva Nico kaikesta huolimatta on mutta parempaa oli Seagalin uralla vielä tulossa.

Last edited by aTomiK on Wed Feb 10 2021 8:24, edited 1 time in total.
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."
User avatar
Tina DeMona
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 5776
Joined: Fri Jun 06 2014 18:19
Location: Kerava

Re: Steven Seagal

Post by Tina DeMona »

^Hmmm, heti alkoi kiinnostaa kun mainitsin että Stone ja Grier on mukana - harmi jos noin alikäytetysti.

Pitäisi kyllä muutenkin itsekin uusia / katsella varhaista Seagalia joskus.
--- Amal shufar, at rrug ---
User avatar
rautapuoli
Sinanjun mestari
Sinanjun mestari
Posts: 3634
Joined: Mon Apr 07 2008 17:57

Re: Steven Seagal

Post by rautapuoli »

Nico oli kyllä vahva esiinmarssi ja kivasti heti se Seagali lähti keulimaan, kun sankariin on otettu paljon yhtäläisyyksiä jätkän omasta elämästä/väitetystä elämästä. Lopputaistelun muistelen antiklimaattisen lyhyeksi. Mutta tosiaan sitä kovempaa kamaa on edessä. Ai vittu joku Marked for Death tai Out for Justice, oijoi miten ihanaa väkivaltaa...
Saab 900
Built as a Merc, safe as a Volvo, and so much cooler than a BMW.
User avatar
aTomiK
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 5173
Joined: Sat May 31 2014 12:17

Re: Steven Seagal

Post by aTomiK »

Image

Vaikeasti tapettava (Hard to Kill 1990) 3+/5
https://www.imdb.com/title/tt0099739/

Seuraava Seagal uusinta ja laittasin Vaikeasti tapettavan aikalailla samalle viivalle Nicon kanssa vaikka vähemmän tässä oli toimintaa kuin tuossa Stevenin ekassa leffassa.

Alkuun ollaan vuoden 1983 Losissa, Stevenin hahmo Mason Storm sooloilee undercover tehtävässä itsekseen höpötellen minkä jälkeen pahikset seuraa miestä tämän kotiin ja ampuu vaimon sekä Masonin paskaksi pojannaskalin kohtalon jäädessä avoimeksi.
Mies selviää kuin ihmeen kaupalla mikä jätetään salaisuudeksi mutta viettää seuraavat seitsemän vuotta koomassa.
Mason heräilee hoitaja Andy Stewartin (Kelly LeBrock) hellässä huomassa mutta pahikset saavat heti tietää asiasta. Kaksikko pakenee jonnekin Losin vuoristoon viinitila-alueille ja Storm pistää itsensä kuntoon minkä jälkeen koittaa koston hetki.

Ou jee, simppeliä menoa taas ja tässä oli yllättävän pitkä pätkä rauhallisempaa touhua, kun Storm on voimattomana viinitiluksilla mutta näistä hetkistä löytyy toki paljon Seagal hassuttelua.
Miehellä on sairaalapedissä hulvaton karvoitus kasvoilla ja pahisten iskiessä seuraa hauskaa pakoilua sänkypotilaana. Tuolloinen vaimo LeBrock kertoilee irstaita vitsejä koomassa olevalle Masonille ja stalkkaa himoiten tämän dikkiä ; )
Masonin kuntoutushetkissä on myös tiukkoja kohtia eli jollain neuloilla ja yrteillä saadaan paikat pelittään melko heppoisen oloista fyysistä treenaamista unohtamatta. Välillä ehditään toki myös nautiskella vuorenrinteellä komeista maisemista.

Yhtäkkiä Andy onkin laittanut ykköset päälle joten seuraa suhteellisen nolo hetki LeBrockin tissien sekä perseen puristelua ja olihan Steven päässyt jo alussa nautiskelemaan Bonnie Burroughs nimisen naisen herkuista.

Entäs sitten leffan pahikset? Täytyy sanoa, että ehkä vielä Nicoakin köyhempää oli tarjonta tällä osastolla. Pääpahis Vernon Trent (William Sadler) paljastetaan heti alkukohtauksessa ja kyseessä todella laimea senaattoriksi pyrkivä tapaus. Heppu teettää kaikki likaiset työt rivimiehillään joten ei tässä kunnon otatusta äijien väillä edes nähdä.

Seagalia ammutaan siis pahasti leffan alussa mutta muuten taisi mies kokonaisen yhden osuman ottaa tappeluissa. Ylivertainen kaveri siis joka vääntää parit kädet sekä jalan poikki ja olihan tässä muutama hulvaton one-liner Stevenille kehitelty tyyliin "Fuck you and die!"
Farmilla nähdään vitun tiukkaa ammuskelua mutta itse loppuselvittely oli suhteellisen kehno. Leffaan oli kuvattu myös toisenlainen, tylympi loppu mutta nyt mentiin näin.

Eli ei tämäkään vielä parasta Seagalia ollut mutta kyllähän Hard to Kill leffan parissa silti helposti sen 90 minsaa viihtyy. Toimivasta scoresta vastasi Nicon tapaan David Michael Frank.
Stevenillä oli tietysti ongelmia ohjaaja Bruce Malmuthin kanssa ja LeBrock on myöhemmin sanonut, että hänen on vaikea katsoa leffaa mikä johtuu varmasti siitä, että pari erosi 1996. Kuvausten aikana näyttää liekki kuitenkin edelleen loimunneen.

Hard to Kill tuotti 11 millin budjetilla about 60 miljoonaa joten Warnerilla oltiin varmasti tyytyväisiä.

Last edited by aTomiK on Wed Feb 10 2021 8:24, edited 1 time in total.
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."
User avatar
aTomiK
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 5173
Joined: Sat May 31 2014 12:17

Re: Steven Seagal

Post by aTomiK »

Image

Kuoleman merkki (Marked for Death 1990) 4/5
https://www.imdb.com/title/tt0100114/

No nyt oltiin jo ihan eri levelillä ja Seagalin kolmannen tulemisen ohjauksesta vastasi Dwight H. Little.

Seagal on taas Chicagossa vaikuttava DEA kyttä Hatcher joka nähdään alussa Kolumbiassa pieksemässä Danny Trejoa. Hatcher on kuitenkin kyllästynyt työhönsä koska kunnon tuloksia ei synny joten hän jää "eläkkeelle" ja suuntaa kotikaupunkiinsa Lincoln Heightsiin.
Hommat on kuitenkin heikossa jamassa sillä pikkukaupungin kauduille on syttynyt huumesota kolumbialaisten ja jamaikalaisten välillä jonka voittaa sekopään Screwfacen (Basil Wallace) johtama Jamaican Posse. Jotain on tehtävä ja pian on koko Hatcherin perhe vaarassa.

Ai saatana, että oli kovaa menoa tässä. Nyt Seagalilla ei ole vaimoa eikä tenavaa riesana joten äijä voi touhuta miten lystää mutta toki pitää katsoa hieman myös äidin, siskon ja tämän tenavan perään.
Hatcher saa avukseen vanhan armeijakumppani Maxin (Keith David) sekä myöhemmin Jamaikalta saapuneen kytän Charlesin (Tom Wright). Joanna Pacula esittää proffaa joka tuntee jamaikalaisen voodoon ja ohjaajalle jo Halloween nelosesta tuttu Danielle Harris on siskon tyttö joka ottaa osumaa.

Meno on heti alusta lähtien vauhdikasta sekä väkivaltaista eikä sivullisia ajatella tippaakaan, kun Hatcher ja kumppanit touhuaa kauduilla ja kujilla. Tappeluissa luut vain rutisee, sormet työnnetään silmiin ja irtokädet sekä päät lentelee ; )
Seagalin hommia on mahtavaa seurata ja onhan se ihan mulkku tyyppi, koko ajan kaikkia läpsimässä oli kyse sitten pahiksesta tai kaverista ; ) Yllättävän paljon heppu otti tällä kertaa myös itse osumaa loppunahistelussa ja oli hetken jopa ongelmissa palavassa autossa.

Ja mikä oli myös erityisen hienoa niin elokuvan tissitarjonta on oikein hyvällä tasolla. Rintojaan esittelevät ainakin Elena Sahagun, Rita Verreos, Tracey Burch sekä pornotähti Teri Weigel.

Marked for Death on ehdottomasti Seagalin parhaita eli samalla myös 80-/90-luvun taitteen action valioita ja nyt oli mukaan saatu myös ykkösluokan pahis. Rahaa leffa tahkosi tutun kuuloiset 60 miljoonaa joten tästä oli hyvä jatkaa.

Last edited by aTomiK on Wed Feb 10 2021 8:25, edited 1 time in total.
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."
User avatar
rautapuoli
Sinanjun mestari
Sinanjun mestari
Posts: 3634
Joined: Mon Apr 07 2008 17:57

Re: Steven Seagal

Post by rautapuoli »

^
Siinä on kyllä överiväkivalta-actionin mestariteos. Stepu hakkaa tyyppejä jo ihan huvikseenkin ja monet tappelut ei mitään tappeluita ole nähneetkään vaan ovat silkkoja pahoinpitelyjä. Tätä sorttia tietysti muissakin tämän ihmishirviön klassikoissa. Lämmöllä muistelen kuinka takaa-ajon päätyttyä jalokivikauppaan Seagal alkaa paskoa lasivitriinejä apunaan konnan pää. Ja lopputappo on ehdottomasti hienoimpia koskaan. Kyllä satavarmasti kaveri kuoli.
Saab 900
Built as a Merc, safe as a Volvo, and so much cooler than a BMW.
User avatar
aTomiK
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 5173
Joined: Sat May 31 2014 12:17

Re: Steven Seagal

Post by aTomiK »

Image

Katujen laki (Out for Justice 1991) :star: :star: :star: :star: -
https://www.imdb.com/title/tt0102614/

Seagalin kulta-aika jatkui tällä John Flynnin (mm. Lock Up) ohjaamalla väkivaltaspektaakkelilla.

Tarina on hyvin simppeli eli ollaan Brooklynissa ja huumeisiin sortunut mafian pyrkyri Richie Madano (William Forsythe) tappaa kyttä Bobby Lupon kadulle tämän vaimon ja lasten silmien eteen.
Tätä ei Bobbyn partneri ja lapsuuden ystävä Gino Felino (Seagal) katso hyvällä joten alkaa armoton ajojahti. Kumpi ehtii napata Richien ensimmäisenä, mafia vai Gino?

Näin se pitää tehdä eli turhat koukerot pois ja pysytään siellä kaduilla. Seagalin touhua on mahtava seurata sillä hepun hahmo Gino tuntee Brooklynin kuin omat taskunsa ja tietää mafian mestat sekä metkut.
Forsythe tekee mahtavan roolin todellisena loose cannon pahiksena joka saattaa tappaa kenet vain tuosta vaan ja nauraa päälle. Ei voinut muuta kuin nauttia tuon sekopään menosta.

Gino käy pikaisia neuvotteluja mafiaheppujen kanssa sekä kovistelemassa Richien tuttuja ja tappeluitahan näistä kohtaamisista tulee. Luut rutisee ja äijät saa jatkuvasti osumaa haulikosta. Välillä kaahaillaan autoilla.
Jossain puolivälin tienoilla Richie hetkeksi unohtuu, kun Gino muistelee vanhoja ja selvittelee vaimonsa kanssa mahdollista eroa mutta ihan kivasti nämäkin hetket hoidellaan.
Richien katoaminen johtuikin sitten siitä, että Seagal leikkasi Forsythen kohtauksia koska ajatteli tämän varastavan hänen filminsä. On se melkoinen veijari.
Paljon tavaraa jäi muutenkin leikkaamon lattialle sillä tähän aikaan vallalla oli ajatus tehdä action filmeistä lyhyitä ja kompakteja paketteja.

Steven on kuitenkin ihan päällikkö ja koko ajan tilanteen tasalla. Yksi osuma taisi tappeluissa tulla ja lopussa sitten luoti kroppaan mutta eihän se mitään hidasta :LOL4:
Tällä kertaa Seagal brassailee höpöttelemällä italiaksi ja yllättäen kässäriin oli laitettu myös kohtaus jossa eräs mafioso vittuilee Ginolle tämän ponnarista, ei olisi uskonut, että Steven tuollaisen päästää läpi.
Ja kuten normaalia on, ohjaaja Flynn sekä monet näyttelijöistä vihasi työskennellä Seagalin kanssa. Mies sai hurjassa loppumätkeessä Forsytheltäkin hampaan irroitettua ja vittuilipa tälle Brooklyn natiiville jopa tämän aksentista :upeeta2:

David Michael Frank teki scoren jo kolmanteen Seagal leffaansa ja Stevenillä oli näppinsä myös soundtrack osastolla sillä mies oli mukana tekemässä muutamia biisejä.
Leffassa kuullaan rokkia ja montaasikohtauksissa myös räppiä mutta onneksi 80-luvun (mm. Beastie Boys) ja 90-luvun alun räpätystä pystyy vielä kuuntelemaan.

Out for Justice kuuluu ehdottomasti Seagal valioiden joukkoon mutta jostain syystä se tuotti heikommin (40 miljoonaa) kuin edeltäjänsä.
Elokuvassa on mukana makeita naisia kuten Gina Gershon ja Shannon Whirry mutta tissejä on tarjolla niukasti joten laitetaan neljän tähden perään siksi tuo miinus.

Tästä jatketaan pian ja lisäilin muuten noihin aiempien Seagal pätkien kommentteihin niiden maukkaat suomiposterit.

"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."
User avatar
aTomiK
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 5173
Joined: Sat May 31 2014 12:17

Re: Steven Seagal

Post by aTomiK »

Image

Kaappaus merellä (Under Siege 1992) :star: :star: :star: :puoli:
https://www.imdb.com/title/tt0105690/

Tässä Seagal toista kertaa Andrew Davisin ohjauksessa ja käsäristä vastasi uransa Cannibal Women in the Avocado Jungle of Deathillä aloittanut ja Pretty Woman hitillä jatkanut J.F. Lawton.

Eli Steven on entinen Navy SEAL mies Casey Rybak joka on töppäilynsä jälkeen saanut jatkaa töitään USS Missouri taistelualuksen kokkina.
Alus on jäähyväismatkalla, kun se kaapataan ja asialla entinen CIA mies Strannix (Tommy Lee Jones) joka on vittuuntunut murhayrityksestään ja aikoo varastaa sekä myydä eteenpäin Missourin Tomahawk ohjukset.

Kyllähän Under Siege enimmäkseen viihdyttävää kamaa on mutta ei se minusta sitä kaikkein kermaisinta Seagal osastoa ole. Oikein huolella revittelevät Jones ja Gary Busey vievät sankariltamme paljon ruutuaikaa ja Pentagonin neuvottelupöydässäkin vieraillaan turhan usein.
Purnauksen puolelle menee myös Erika Eleniakin esittämä Playboy typy vaikka tissinsä nopeasti vilauttaakin. Tästä itkupillistä tulee sitten jatkossa Rybakin buddy mikä ei minusta toimi sitten lainkaan. Miehen hengenkin pelastaa yhdessä kohtaa...

Filmissä nähdään mukavasti väkivaltaa, kun Seagalilla on ne muutamat pakolliset veitsitappelut, veripussit on muistettu posauttaa aina luotien osuessa, kättä sahataan ja repäiseepä kokkimme jopa erään pahiksen aataminomenan irti.
Jotain maagista tästä diehard taistelualuksella leffasta jää silti puuttumaan ja lopussa nähdään tympeän perinteiset ohjusten takaa-ajokohtaukset.

Kaappaus merellä oli joka tapauksessa jättimenestys, kun box officea ropisi reilut 150 miljoonaa. Tuloksen johdosta jatko-osan teko oli selviö ja Davis pääsi vielä isompiin ympyröihin ohjaamaan The Fugitiven.
Buseyta on muuten varmaan vituttanut, kun hepulla kuitenkin melko iso rooli leffassa mutta trailerissa miehestä ei mainita sanaakaan ja vilahtaa kuvissakin vain pari kertaa 8-)

"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."
User avatar
Tina DeMona
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 5776
Joined: Fri Jun 06 2014 18:19
Location: Kerava

Re: Steven Seagal

Post by Tina DeMona »

^Jaa tuo on samalta ohjaajalta kuin The Fugitive. Enpä ole tätäkään yhteyttä ikinä tajunnut, mutta tietyllä tapaa käy kyllä järkeen.
--- Amal shufar, at rrug ---
User avatar
rautapuoli
Sinanjun mestari
Sinanjun mestari
Posts: 3634
Joined: Mon Apr 07 2008 17:57

Re: Steven Seagal

Post by rautapuoli »

Pitkälti samoilla linjoilla atomikin kanssa Under Siegestä. Just tylsästi sanottuna "se jokin" jää uupumaan. Toimintakohtaukset eivät väkivaltaisuuttaan lukuunottamatta aina ole kovin jänniä. Sitten taas itteä ei se buddymimmi haittaa. Tommy Lee Jones ja Busey olivat aivan huikeita ja tuo sama kaksikko olisi ansainnut oman spinoff-leffansa. Ja tietenkin koko leffa helposti plussan puolella ja monta kertaa tullut katsottua.

Jatko-osa on kökömpi, mutta aina olen pitänyt siitäkin. Siinäkin hyvät pahikset ja Seagalin ego tällä kertaa kunnolla pönkitettynä.
Saab 900
Built as a Merc, safe as a Volvo, and so much cooler than a BMW.
User avatar
aTomiK
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 5173
Joined: Sat May 31 2014 12:17

Re: Steven Seagal

Post by aTomiK »

En ole koskaan nähnyt raidekaappausta mutta pian sekin tulee vastaan :)
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."
User avatar
Invictus
Vittuuntunut kirjastotäti
Vittuuntunut kirjastotäti
Posts: 12194
Joined: Thu Mar 13 2008 13:02
Location: Seinäjoki

Re: Steven Seagal

Post by Invictus »

Pitäisi Kaappaukset uusia, mutta itse pidin aikanaan kakkosta parempana.
Post Reply