Knight Rider eli Ritari Ässä

Keskustelua elokuvien tv-esityksistä ja mielenkiintoisista ohjelmista. Myös vinkit katsomisen arvoisista ohjelmista ovat enemmän kuin toivottavia.
User avatar
aTomiK
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 4500
Joined: Sat May 31 2014 12:17

Re: Knight Rider eli Ritari Ässä

Post by aTomiK »

Ilman muuta tarkempaa analyysia jaksoista! Toki se vaatii hiukan vaivaa ja vie enemmän aikaa mutta kyllä sitä löytyy jos vain halua on. Aina mielenkiintoisempaa lukea jaksojen tapahtumista olkoon kyseessä sitten millainen sarja tahansa.
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 8992
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: Knight Rider eli Ritari Ässä

Post by Exterminator »

^ Jees, täytyy ainakin yrittää jaksaa. Ainakin ennakkotiedoilla sarja kiinnostaa melkoisesti, toivottavasti myös vastaa odotuksia.

Kunhan nyt saa käyntiin katselut...
-You have a huge fucking dick!

User avatar
aTomiK
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 4500
Joined: Sat May 31 2014 12:17

Re: Knight Rider eli Ritari Ässä

Post by aTomiK »

Ritari Ässää jatkettu ja pari hyvin keskinkertaista jaksoa katsottu. ilmeisesti rahat alkoivat olemaan vähissä, kun tunnettuja biisejäkään ei enää soinut.

Buy Out episodissa hässeli selvittää Armorbilt Carriage Works firman sotkuja. Työntekijät ovat ostaneet konkurssikypsän yrityksen jonka varoja Clu Gulagerin esittämä roistopomo on naisystävänsä kanssa siirrellyt Eurooppaan.
Iso kauppa olisi ollut tulilla mutta Clu sabotoi ohjuksen kestävän limusiinin mikä räjähtää ostajien silmien edessä.

Knight tutkii asiaa firman nätin naispuolisen työntekijän Melanien kanssa jota esittää Robin Dearden joka nähtiin eri roolissa jo ekallakin Ässä kaudella.
KITT tyytyy aluksi vain jumittamaan ja aukomaan lukkoja mutta joutuu sitten kunnon rääkkiin, kun hässeli esittelee kuskintaitojaan koska firma tarvitsee uuden ajajan limusiinin esittelyyn.
Kun hässeli pääsee liian lähelle totuutta laittaa Clu tämän maalihuoneeseen nostaen lämpötilaa mutta KITT ja Melanie ryntäävät apuun. Tämän jälkeen ajetaan vielä kerran testirataa KITTin kanssa ja Clu on panssariauton ohjaimissa ampuen kuin viimeistä päivää kunnes KITT rikkoo koko paskan. Lopuksi Melanie saa vielä hässeliltä pusun.

Melko unettavilla touhuilla jatkettiin jaksossa Knightlines jossa hässeli tutkii Macroplex Incorporatedin rakennustyömaalla tapahtunutta kuolemaa.
Apuna häärää menetyneen vaimo ja tuttuun tapaan pahikset paljastetaan heti jakson alkutekijöissä. Mukana on raksan työnjohtaja sekä todella typerillä juonenkäänteillä mukaan ängetty ranskalainen isompi rikollinen.

Michael soluttautuu raksamieheksi ja tuolle lookille piti naureskella. Hauskaa oli myös KITTin ja hässselin keskustelu missä ihmeauto kyseli mistä Iron Maiden, Twisted Sister ja Quiet Riot yhtyeet ovat napanneet nimensä.
"Heavy metal, macho rock´n roll" vastaa hässeli johon KITT sanoo, että uraanikin on metallia ja iron maiden kidutusväline.
KITT ehdottaa bändin nimeksi truth justice and the american way ja Devonin ehdotus on foundation for law and government mutta nämä hässeli tyrmää epäkaupallisina ja markkinoille epäsopivina ; )

Michael oli muuten jälleen kerran matkalla jonnekin muualle, kun Devon usuttaa hänet töihin. Tällä kertaa hässeli olisi matkannut Millies ravintolaan syömään Coloradon parasta chilimunakasta ; )

Hommat sitten hiljalleen selviävät eli ranskispahis Soltis oli yrittänyt salakuunneella Macroplex firman salaisuuksia ja samalla KITT opettaa koulusta pinnaavalle tenavalle Amerikan historiaa sekä fysiikkaa. Pahis saa lopulta päälleen märkää sementtiä ja kaikilla on hauskaa. Paitsi katsojalla.
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

User avatar
aTomiK
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 4500
Joined: Sat May 31 2014 12:17

Re: Knight Rider eli Ritari Ässä

Post by aTomiK »

Ässää taas ja olipa tylsä jakso tämä The Nineteenth Hole.

Ritari ajelee lomafiiliksillä kunnes Devon patistaa hommiin lähistöllä sijaitsevaan Marberryn pikkukaupunkiin. Paikallislehteä pyörittävä Jamie (Wendy Schaal) on ongelmissa koska aikoo pitää Marberry Grand Prix kisan mitä paikallinen mafia ei hyväksy.

Autoilua siis jälleen kerran ja samalla tutkiskellaan mitä kaupungin hotellissa oikein tapahtuu ja siellähän lähialueen mafiosot pitää hauskaa.
Schaal on ihan kivannköinen typy ja kisa-alueella hässeli jutustelee Clintin Köysi kiristyy leffassa kuumottaneen Rebecca Perlen kanssa.
Jamie saa uhkailusoittoja ja hänen auto räjäytetään mutta muuten touhu on erittäin laimeaa. No olihan siinä tiukka hetki missä selviää mikä jakson nimen 19th hole on eli mafiosojen tappamien ihmisten hautapaikkahan se.

Välillä vähän kisaillaan muun liikenteen seassa ja eräs landepaukku yrittää väkisin avata KITTin konepeltiä.
Pari hauskaa juttua oli, kun KITT saa osumaa sähköjohdosta ja alkaa soittaa hissimusiikkia. Toisessa pätkässä hässeli tarvii harhautusta ja KITT laittaa hotellihuoneessa radion päälle mistä kuuluu Mötley Crüen "Shout at the Devil" vitun hassuna cover versiona ; )

Lopussa Michael vetää purilaisia mutta kyllä tämä oli heikko episodi enkä oikein ymmärtänyt miksi ne pahikset ei hyväksyneet sitä autokilpailua.

Kight & Knerd puolestaan oli yksi tämän kauden viihdyttävimmistä.

Jaksossa pari rosmoa tappaa erään tohtorin joka on kehittänyt kristallin jonka avulla saa aikaan lämpölaserin millä päästään murtautumaan timanttiholviin.
Hässeli laittaa tietysti hanttiin ja tutustuu kuolleen tohtorin tyttäreen Aliin jota esittää nätti Tawny Moyer (mm. Halloween II).

Jakson twisti on Foundationiin saapunut nörtti työharjoittelija Elliott, roolissa mm. House kakkosesta tuttu Arye Gross.
Elliott rikkoo heti kättelyssä Devonin teeastiaston ja sulattaa myöhemmin laserilla tämän krikettipokaalin. Hauska heti, kun Devon ja hässeli juo teetä muovimukeista: "ghastly way drinking tea" lausuu Devon ; )

Eikä tässä vielä kaikki. Alun tappajat kuului johonkin muinaiseen eliittisamurai ryhmään joten tässä nähdään hiukan karatea ja hässeli käy alan klubilla missä on hottis sihteeri.
Knight käy kuumana, kun joutuu puukkojen maalitauluksi ja KITT miettii nörttiyden käsitettä sekä ihmettelee kovasti, kun ekaa kertaa ikinä rengas puhkeaa pahisten hirmulaserilla.
Mukana on myös normaalit takaa-ajot sekä turbo boostit, Bryan Adamsin "Run to You" soi ja yllättäen se on Elliott joka kunnostautuu lopussa ja saa Alilta pusun.
Elliottia ehdotetaan myös tulevaksi Foundationin työntekijäksi ja on hankkinut täsmälleen samanlaiset kuteet kuin hässelillä. Lisäksi heppu on maalannut moponsa mustaksi ja hankkinut vielä keulaan skannerin. Hauska jakso!
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

Post Reply