Viimeksi läpi kahlatut tuotantokaudet

Keskustelua elokuvien tv-esityksistä ja mielenkiintoisista ohjelmista. Myös vinkit katsomisen arvoisista ohjelmista ovat enemmän kuin toivottavia.
User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 8575
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: Viimeksi läpi kahlatut tuotantokaudet

Post by Exterminator »

Fresh Off The Boatin kakkoskausi. Tämähän olikin paljon pitempi kuin ensimmäinen, 11 jaksoa enemmän sisälsi. Kyllä tämä ensimmäisestä kaudesta pitäneelle kelpaa. Sängystä en putoillut tai mitään, eli hauskempiakin sarjoja kyllä on. Kiinalaisesta Huangin perheestä kuitenkin löytyy hyvä määrä eksotiikkaa ja sympaattisuutta, jotka riittävät pitkälle. Päänvaivaa tällä kaudella aiheuttavat muun muassa Jessican ja naapuri Honeyn ostaneen talon lusmut vuokralaiset ja Eddien sähläykset tyttöjen kanssa.

Kilttiä kamaahan tämä on, mihinkään roisiin tai ilkeään ei kosketa. Särmääkin silti löytyy, kuten halloween-jaksossa perheen pienimmän pojan ollessa pukeutuneena Hannibal Lecteriksi. Oli pakkopaidat ja kuonokopatkin, wuhuu! Ja tietysti Constance Wu on usein tuimana Jessican roolissaan. Vain kiinaa puhuva isoäiti pyörätuolissaan on mainio myös.

Hyvä, että tuli katsottua se Costnerin Field of Dreams äskettäin, tässä kun lainattiin sitä tunnettua repliikkiä parikin kertaa, niin osasin bongata viittauksen.

Levyistä täytyy kuitenkin sanoa, että vitun kova hinta tekstittämättömästä & ekstrattomasta DVD-R:stä. Ei tee mieli sijoittaa sellaisia rahoja myöhempiin kausiin, vaikka mieluusti katsoisin sarjaa pidemmällekin.
-You have a huge fucking dick!

Post Reply