Hohtoloota

Mystinen suomalainen elokuvafoorumi
Tänään on Su Syys 15 2019 19:40


Etusivu » Foorumit » DVD


Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 8118 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 516, 517, 518, 519, 520, 521, 522 ... 542  Seuraava
Kirjoittaja
Etsi tätä:
Viesti

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Kesä 06 2014 18:19
Viestit: 4354
Paikkakunta: Kerava

Viesti Lähetetty: Ke Elo 08 2018 15:47 
Ylös  
speKtacle kirjoitti:
Tina DeMona kirjoitti:
Kävimme nyt ystäväni kanssa vähän laajemmallakin kirpparikierroksella. Ja sieltähän löytyi asioita halvalla!

Kuva


Lapinlahden Linnut: Seitsemän Kuolemansyntiä - "Kyllä minä paskan kotimaisen huumoriohjelman tiedän, sinä voisit tykätä", sanoi ystäväni. Uskoin.

Star Trek: The Motion Picture - Eka Star Trekki -leffa. Siitä onkin aikaa, kun olen tämän nähnyt. Oikein kahden levyn versio, ja vielä joku "The Director's Edition", mitä se sitten merkitseekään.

Ronin - Joku juttu, missä Robert DeNiro. En tiedä miten liittyy isännättömiin samuraihin. Toivottavasti ei mitenkään.


Lapinlahden Linnut on klassikko saatana!

Ronin on erittäin tehokas toimintakrimi.


No hyvä!

speKtacle kirjoitti:
Start Trek: The Motion Picture "The Director's Edition":
For the Director's Cut, Robert Wise received permission, and a budget to complete the film as he had originally intended. Several visual effects scenes, that could not be finished in 1979, due to time and budget constraints, were redone, sometimes with the use of the original models. A completely original model of V'Ger as it appears when the surrounding clouds have dissipated (an elongated fuselage with six pointed projections in the middle) was created for the new shot where V'Ger approaches Earth. Its look was based on the cross-sectional reading of the ship that appears on-screen in the very next shot (looking like a six-pointed star). A computerized "model" of the Enterprise was created, using the original physical model as reference, to create new CGI shots. These new effects shots became problematic with the advent of Blu-Ray disc. Paramount had not produced the new effects in high-definition, and thus the "Director's Edition," as of 2017, has not seen release on Blu-Ray, despite repeated pleas from fans. The studio cites cost as a major factor, as all the effects shots would have to be reproduced from scratch for a high-def release. However, new evidence that has recently surfaced states that all of the CGI assets are still intact and ready to be rerendered in HD. Paramount, unfortunately has yet to give the effects artists the green light.


Jaa, se on joku George Lucasoitu versio. No, saapa nähdä...

_________________
--- Amal shufar, at rrug ---

 Profiili  

Poissa
Sinanjun mestari
Sinanjun mestari
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Ma Huhti 07 2008 17:57
Viestit: 3293

Viesti Lähetetty: Ke Elo 08 2018 19:43 
Ylös  
^
Se on Lucasoitu järjen kanssa eikä niitä muutoksia oikein tahdo huomata, vaikka kohdat tietäiski. Ne oli sitä tasoa, että joitain mattetaustoja fiksailtu jne ja tehty sen näköiseksi, että aikanaankin ois vastaavaa jälkeä tullu. Tämä, koska leffan jälkituotannon kanssa tuli aikanaan aivan järjetön hoppu eikä kaikkea ehditty tehdä loppuun. Eli ihan täysin perusteltu ja ansaittu Lucasointi eikä tietääkseni ketään koskaan ole se haitannut. Ei siis tartte pelätä mitään tyhmää paskaa. Leffahan on myös aivan saatanan hyvä. Suurin osa haukottelee tän parissa, mutta ite oon aina haltioissani.

_________________
Saab 900
Built as a Merc, safe as a Volvo, and so much cooler than a BMW.

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Touko 31 2014 12:17
Viestit: 3648

Viesti Lähetetty: Ke Elo 08 2018 20:44 
Ylös  
Jees, hyvällä maulla on parannukset ekaan Star Trek elokuvaan tehty ja hieno leffa on vaikka jotkut voi hieman hitaana pitää mutta sepä onkin heidän ongelma.

_________________
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Kesä 06 2014 18:19
Viestit: 4354
Paikkakunta: Kerava

Viesti Lähetetty: Ke Elo 08 2018 21:24 
Ylös  
Aaa. No, hyvä juttu sitten. Vaikka vähän olisi sairaalloinen mielenkiinto herännyt jostain typeriä Jar Jar Binksejä sisältävästä versiosta.

_________________
--- Amal shufar, at rrug ---

 Profiili  

Poissa
Kultaloota
Kultaloota
Käyttäjän avatar

Liittynyt: To Elo 14 2008 0:05
Viestit: 1049

Viesti Lähetetty: To Elo 09 2018 8:05 
Ylös  
Kuva

Severinin alesta Lucio Fulcia, Jess Francoa, tuplamälli fransmannien Eurocine lafkan nollabudjetin kannibaali tauhkaa (joista toinen Jessiä) ja devari bittiläistä shot-on-video horroria. Kyseessä joku tajunnan (monella tapaa) räjäyttävä VHS-kameralla kuvattu kouluprojekti vuodelta 1983. Mondo Digital myi tän periaatteessa mulle:

Wow, this is really something else. The whole school project vibe is difficult getting used to at first, but once the pounding hard rock score kicks in and Elizabeth starts here white-robed devil antics, all bets are off. The effect here is fairly similar to those much-loved horrific Christian scare films, complete with a climax that... well, Jesus Christ (literally), it's unlike anything else you've ever seen. It's absolutely worth sticking around until the one-hour mark, which is when the film really goes over the edge with a girl repeatedly stabbing herself in the leg in front of a Thompson Twins poster as blood sprays all over the wall. After that it's a nonstop parade of insane carnage with child actors
running amuck with sharp implements and mutilating everyone in sight, complete with rampant zoom lens and strobe light abuse. Absolutely stupefying. And yes, there's even a new wave theme song you'll never be able to get out of your head.

Kuva

Myös tämä herkku oli paketissa.

Buddy Giovinazzon vietnam veteraanin post-traumaattista stressiä peilaava teos on ohjaajan itsensä mielestä sekoitus Eraserheadia ja Taxi Driveria. Se että Troma levitti tätä aikoinaan on varmasti saanut monet yskimään ja pahasti. Olen kerran 80-luvun lopulla elokuvan nähnyt kuppaiselta vhs-nauhalta ja se katkeruus, tylyys ja totaalien epätoivo joka elokuvasta huokuu on vieläkin mielessä.
Severin hankki oikeudet ja alkuperäisen kameranegatiivin ja kutsui ohjaajan itsensä tekemään definitiivisen version. Giovinazzon mukaan Combat Shockista on liikkunut vuosien varrella lukemattomia eri leikkauksia eikä hänellä ole ollut niiden kanssa mitään tekemistä.
Nappasin 2000kpl painoksestä näköjään numeron 1378 ja ohjaajan nimmarikin komeilee slipcasessa. Mukana soundtrack, kirja ja palanen aitoa 16mm filmiä.

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Kesä 06 2014 18:19
Viestit: 4354
Paikkakunta: Kerava

Viesti Lähetetty: To Elo 09 2018 14:50 
Ylös  
^The Devil Hunter on varsin viihdyttävä teos, joskin Francolle epätyypillisesti himpun liian pitkä. Viihdyttää kyllä oikein mainiosti.

Two Felame Spies with Flowered Pantiesiä en olekaan nähnyt. Pitäisi itsekin hankkia!

_________________
--- Amal shufar, at rrug ---

 Profiili  

Poissa
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Elo 08 2008 9:17
Viestit: 8185

Viesti Lähetetty: To Elo 09 2018 17:24 
Ylös  
Prismasta nappasin, kun tämä osa vielä puuttui ja nyt voisi vaikka uusia taas. 6,95 € taisi olla. Ja onhan se hienoa vielä nykyään löytää tavaratalosta joskus jotain ostamisen arvoista.

Kuva
M:I - Rogue Nation

_________________
-You have a huge fucking dick!

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Kesä 06 2014 18:19
Viestit: 4354
Paikkakunta: Kerava

Viesti Lähetetty: Ma Elo 13 2018 22:39 
Ylös  
Teatterisalissa vierailun ohella tuli käytyä Pienessä Leffakaupassakin.

Kuva

The Lou Ferrigno Collection - Eli tämä samainen setti Hercules ja Sinbad -elokuvia, jotka aTomiK täällä arvosteli. Cannon! Muskeleita! Kaikkea jännää! Toivottavasti.

The Roger Corman Russian Sci-fi Collection - No nyt osuttiin outouden sydämeen. Neljän elokuvan ja kahden levyn setti Cormanin ostamia ja dubbauttamia jo varmasti valmiiksi kaistapäisiä neukkutieteisälyvapauksia. Sisältää teokset Battle Beyond the Sun, Planet of Storms, Voyage to the Prehistoric Planet ja Voyage to the Planet of Prehistoric Women. Boksi itsessään on hyvin halvan näköinen, ja jokainen sana disc on kirjoitettu väärin k:lla. Vai ollaanko nyt Mortal Kombat -landiassa, mene ja tiedä. Lisäksi kannen mukaan sisältää itse Fred Olen Rayn kommenttiraidan. Miksi? Miten hän liittyy mihinkään? Ja mille leffalle? Vai kaikille? Ok.

Nazi Cult Collection - Kuusi levyllistä hapankaalia, makkaraa ja natseja. Sisältää teokset Elsa Fraulein SS, Jailhouse Wardress, Helga Shewolf of Stilberg, Convoy of Girls, Special Train to Hitler (!) ja Nathalie Rescued from Hell. Jonkun näistä olen saattanut nähdäkin, kun ei näitä nimiä muista erkkikään ja jokaisella elokuvalla myös on n. seitsemän erilaista.

The Lair of the White Worm - Tämä on himoittanut nähdä jo iät ja ajat. En oikein itsekään tiedä, että miksi. Mutta ehkä se selviää, kun katson sen.

Flesh+Blood - Paul Verhoeven harvemmin pettää, enkä jaksa uskoa niin käyvän nytkään. Mukana myös herkullisenkuuloisia bonusmateriaaleja, kuten kommenttiraita, useita dokkareita leffan teosta, joku iso dokkari Verhoevenin urasta itsestään ja paljon kaikkea muuta. Se tällaisten laatujulkaisuiden oheisläpyskäkin oli paksu kuin oikea kirja. Nyt vaikuttaa hyvältä!

Poltergeist II: The Other Side - Jatko-osa klassikolle. En ole nähnyt. Maksoi 7 euroa.

Howard the Duck - Haa ho hee! Kai se tämäkin klassikko pitää omistaa. Etenkin kun hintaa oli vain viisi euroa.

_________________
--- Amal shufar, at rrug ---

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Touko 31 2014 12:17
Viestit: 3648

Viesti Lähetetty: Ke Elo 15 2018 10:19 
Ylös  
Flesh and Bloodin ekstrat pitäis itsekin katsella ja miksei uusia sitä ennen leffakin. Poltergeist 2 on ok jatkis ja Howard melko paska mutta sekin tekee mieli silti uusia jossain välissä :LOL4: On siinä kuitenkin sen verran 80-luvun magiaa.

_________________
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Kesä 06 2014 18:19
Viestit: 4354
Paikkakunta: Kerava

Viesti Lähetetty: Ke Elo 15 2018 12:36 
Ylös  
aTomiK kirjoitti:
...Howard melko paska mutta sekin tekee mieli silti uusia jossain välissä :LOL4: On siinä kuitenkin sen verran 80-luvun magiaa.


Onhan se, mielenkiintoinen teos jos ei muuta.

_________________
--- Amal shufar, at rrug ---

 Profiili  

Poissa
Kultaloota
Kultaloota
Käyttäjän avatar

Liittynyt: To Elo 14 2008 0:05
Viestit: 1049

Viesti Lähetetty: Ke Elo 15 2018 13:40 
Ylös  
^
Pitäsi itekkin ostaa nuot Eurekan Flesh & Blood ja Vestronin Lair Of The White Worm. Ken Russel leffat potkii useimmiten.

Kuva

Kovasti kehuttu korealaiselokuva Hannusta ja Kertusta sekä lisää kannibaalihässäkkää.

Kuva

Richard Lynch kummittelee palaneena ja Hills Have Eyes kolmosena startannut Wes Craven leffa ja hei Lance Henriksen! Kaikki neljä suoraan 88 Filmsiltä.

 Profiili  

Poissa
Sinanjun mestari
Sinanjun mestari
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Ma Huhti 07 2008 17:57
Viestit: 3293

Viesti Lähetetty: Ke Elo 15 2018 16:24 
Ylös  
Tina DeMona kirjoitti:
aTomiK kirjoitti:
...Howard melko paska mutta sekin tekee mieli silti uusia jossain välissä :LOL4: On siinä kuitenkin sen verran 80-luvun magiaa.


Onhan se, mielenkiintoinen teos jos ei muuta.

Itelle iskee Howard oikein hyvin ja tullut katsottua ainakin viis kertaa. Ja tulee myös katsottua vielä monta kertaa. Onhan se aika... No, mielenkiintoinen kuten sanottiin, mutta ei voi mitään. :ville:

_________________
Saab 900
Built as a Merc, safe as a Volvo, and so much cooler than a BMW.

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Touko 31 2014 12:17
Viestit: 3648

Viesti Lähetetty: To Elo 16 2018 6:14 
Ylös  
Amazonia The Catherine Miles Story kuulostaa tv-leffalta mutta on mielestäni todella hyvä ja ihan puhdasta kannibaaliherkkua kaikkine mausteineen.

_________________
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

 Profiili  

Poissa
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Elo 08 2008 9:17
Viestit: 8185

Viesti Lähetetty: To Elo 23 2018 18:52 
Ylös  
Anna sieltä twiittaili tämän täyttävän 10 v. ja pari hauskaa anekdoottia elokuvaan liittyen, niin pitihän se vihdoin tilata. Taisi olla £1.97 Amazonin myyjältä käytettynä, kunnoksi luvattu very good.
Kuva
House Bunny

Pariltakin yritin käyttämätöntä ostaa, mutta eivät toimittaneet suomeen :finger:

_________________
-You have a huge fucking dick!

 Profiili  

Poissa
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Elo 08 2008 9:17
Viestit: 8185

Viesti Lähetetty: La Elo 25 2018 7:14 
Ylös  
CDONinsta reiskoina J.Lawn rankka agenttitarina alastomalla päätähdellä :drool: , "Fargo kakkonen" ja vuosituhannen yksi parhaista scifeistä, sanon minä. RS oli 11.95, muut 9.95.
Kuva

Kuva

Kuva

_________________
-You have a huge fucking dick!

 Profiili  
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 8118 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 516, 517, 518, 519, 520, 521, 522 ... 542  Seuraava

Hyppää:  


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia vestejäsi
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group :: Style based on FI Subice by phpBBservice.nl :: Kaikki ajat ovat UTC [ DST ]
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com