Hohtoloota

Mystinen suomalainen elokuvafoorumi
Tänään on To Maalis 21 2019 13:31


Etusivu » Foorumit » Elokuvat - yleistä


Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 17694 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 1122, 1123, 1124, 1125, 1126, 1127, 1128 ... 1180  Seuraava
Kirjoittaja
Etsi tätä:
Viesti

Poissa
Kultaloota
Kultaloota
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Helmi 02 2018 11:32
Viestit: 1495

Viesti Lähetetty: Su Huhti 22 2018 6:04 
Ylös  
It Follows :star: :star: :star: :star:
https://www.imdb.com/title/tt3235888/

Oli kehujen arvoinen. Mukavan ahdistava oli ja vaimokin halusi teljetä ovet ennen nukkumaan menoa.

Nightsatan and the Loops of Doom :star: :puoli:
https://www.imdb.com/title/tt3299698/

Rasittava. Tähtien jämät alastomuudesta.

 Profiili  

Poissa
Kultaloota
Kultaloota
Käyttäjän avatar

Liittynyt: To Elo 14 2008 0:05
Viestit: 933

Viesti Lähetetty: Su Huhti 22 2018 9:52 
Ylös  
Computer Chess (2013) :star: :star: :star: :star:
https://www.imdb.com/title/tt2007360/?ref_=nv_sr_1

Indieleffat tippuvat kohdallani turhan usein tekotaiteellista paskaa kategoriaan ja tämäkin olisi helppo siihen niputtaa, mutta aihepiiri ja
lauantai-illan saunan ja muutaman alen jälkeinen zen-horros sai minut ja elokuvan samoille hertseille. Enimmäkseen amatöörivoimin
näytellyssä mockumentaryssä seurataan vuotuista tietokonenörttien tapahtumaa, jossa mitellään tietokoneille ohjelmoitujen shakkiohjelmien
mestaruudesta. Ajankohtana on varhainen 80-luku, joten kauluspaitaa, khakihousua, Woody Allen silmälaseja, sivulle kammattua tukkaa ja
viiksiä riittää. Tapahtumapaikana on kämäinen motelli ja elokuva on kuvattu Sony AVC-3260 b&w tube kameralla autenttisen pehmeän crt
kuvanlaadun takaamiseksi.

Kuivaa huumoria, nörttijargonia ja turhaa paskanjauhantaa riittää mutta jotenkin on vain pakko katsoa. Wtf panokset nousevat kun samaan hotelliin majoittuu new age hippejä ja yksi tietokoneista alkaa valita tarkoituksella häviöön johtavia shakkisiirtoja. Tietokone vs. human spirit, lähteekö ujo nörtti kolmen kimppaan, miksi hotellissa on niin paljon kissoja, seuraataanko Pentagonissa keinoälyn kehitystä, miksi elokuvassa on yksi 5 minuutin jakso väreissä, miksi lip sync alkaa lopussa pettää ja voiko tietokone tehdä itsemurhan. Saako näihin kysymyksiin vastausta...

Eurekan blu-rayllä taustoitetaan tekoprosessia ja Austinin tietokonemuseosta roudattua autenttista kalustoa ihan kivasti. Myös Sonyn karuhkoa 70-luvun kameraa esitellään lähemmin. Hieno veto myös Eurekalta tilata britteissä käytettyyn elokuvajulisteeseen taide
Atari 2600 kansitaide veteraani Cliff Spohnilta.

https://www.theverge.com/2013/9/19/4716 ... onderlands

Kuva

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Touko 31 2014 12:17
Viestit: 3218

Viesti Lähetetty: Su Huhti 22 2018 11:32 
Ylös  
Kuulostaa niin hämyltä, että pakko katsoa! Exän avostelema I, Tonya ja Liskon/nikkin kehuma Perkele ykkönen pitää myös nähdä.

_________________
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Touko 31 2014 12:17
Viestit: 3218

Viesti Lähetetty: Su Huhti 22 2018 12:14 
Ylös  
Kuva

Voittamaton taistelija aka Hercules II -raakaa voimaa (The Adventures of Hercules, 1985) :star: :star: :puoli:
https://www.imdb.com/title/tt0089271/

Herkules jatkis ja puikoissa edelleen Luigi Cozzi.

Elokuva alussa kerrataan tarua planeettojen sekä kuiden synnystä ja eräänä päivänä luotiin Herkules! Alkutekstien lomassa näytetään pätkiä ekasta leffasta.
Tällä kertaa on pahat jumalat Hera, Flora, Afrodite sekä Poseidon menneet ryöstämään Zeuksen seitsemän salamaa mitkä on piilotettu erilaisten hirviöiden sisälle.
Näin iso Hoo kutsutaan hoitamaan hommat ja filmin muina päähenkilöinä nähdään maukkaat misut Urania (Milly Carlucci) ja Glaucia (Sonia Viviani) joiden klaanin neitsyitä ilkeälle tulihirviölle uhrataan.

Tarina etenee pelimäisenä paikasta ja monsterista toiseen ja siirtymävaiheissa jauhetaan hyvä/paha jargonia sekä pelätään, että vauhkoontunut kuu törmää maahan.
Vastustajat on hauskoja sähköjuttuja, jänniin asuihin puettuja tyyppejä (karvapeto ja limaihmiset) sekä stop-motion hirvityksiä (mm. Serena Grandin esittämä hieno skorpioni Euryale).
Edellisen elokuvan pääpahis kuningas Minos herätetään myös henkiin ja tämä uskoo edelleen, että iso Hoo saadaan kuriin pahan tieteen avulla. Nyt ukolla on aseena hieno jäämiekka.

Kyllä minä edelleenkin leffan halvoista efekteistä tykkäsin mutta lavasteet ei olleet ihan ykkösen tasolla vaikka muutama kivakin juttu toki mukana oli.
Musiikit oli täysin samat ja alkuteksteissä lukikin, että "music taken from Hercules I" :LOL4:

Ei aivan edellisen veroinen mutta edelleen oikein viihdyttävää vauhdilla paikasta toiseen etenevää höpönlöpöä.

_________________
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

 Profiili  

Poissa
Kultaloota
Kultaloota
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Helmi 02 2018 11:32
Viestit: 1495

Viesti Lähetetty: Pe Huhti 27 2018 19:11 
Ylös  
aTomiK kirjoitti:
Kuva

Slumber Party Massacre II (1987)
:star: :star: :star:
http://www.imdb.com/title/tt0093996/

Todella pienen budjetin jatko-osa kykenee kaikessa sekopäisyydessään myös viihdyttämään.

Tässä leffassa päähenkilönä on originaalissa Stallone kantista Playgirl lehteä selaillut naapurin tyttö Courtney (Crystal Bernard) joka on viidessä vuodessa luonnollisesti kasvanut ja täyttämässä 17.
Courtney kuuluu tyttöbändiin ja suunnitelmissä on matka kaverin isän loma-asuntoon jossa tarkoituksena on harjoitella setti kuntoon ja pitää hieman hauskaa poikien kanssa.
Isosisko Valerie on parantolassa ekan filmin tapahtumien vuoksi eikä Courtneykään ihan täysillä käy sillä jatkuvat todella väkivaltaiset unet piinaavat ja tuntuvat päivä päivältä todellisemmilta.
Muut tyypit alkavat jo hermostua mimmin sekoiluun mutta pian näkyjen pelottava hahmo alkaa harventaa kaveripiiriä ihan oikeasti.

Slumber kakkosessa on huomattavasti enemmän komediaa alkaen ihan siitä, että poranterällä varustettua kitaraa vinguttava, tappaja Driller Killer (Atanas Ilitch) on täysin överiksi vedetty hahmo.
Äijän sekoilu on kuitenkin viihdyttävää seurattavaa etenkin sen jälkeen, kun heppu päästetään leffan loppupuolella kunnolla irti.
Elokuvan ensimmäinen puolisko kuluu lähinnä bändin biisien ja hauskanpidon tahtiin Courtneyn samalla pikkuhiljaa seotessa. Loppukohtaus jättää mahdollisuuden pariinkin eri tulkintaan, että mitäs tässä nyt oikein tapahtui.

Paljastelupuolella meno on aika heikkoa sillä ainostaan Juliette Cumminsin esittämä Sheila on hetken yläosattomissa vaikka mukana on mm. mahtavatissinen Kimberly McArthur, Playboy Playmate of the Month tammikuulta 1982.
Tappokohtaukset on aika yksipuolisia sillä poranterä jauhaa reikiä nuorisoon mutta onhan se toki ihan siistiä. Tuttua sukunimihomageakin harrastetaan sillä mukana on niin Batesia, Kruegeria kuin Voorheesiakin.
Eli ei todellakaan mitään erikoista tarjolla mutta mukana oli sen verran positiivista energiaa sekä hoopoa käytöstä, että mukiinmenevän puolella päästään.


Tämä ei kyllä toiminut minulla. Leffa kesti 75 min ja se onnistui silti tuntumaan pitkältä. Alku menee tosiaan aika hukkaan ja vauhtiin päästyään tämä huumortitappaja ei mahatavasta kitaraporasta huolimatta vaan iske, vaikka tanssimoovsitkin on hanskassa.

Parasta tässä oli oikeastaan se ihan saatanan rasittava J.T vai T.J., jota kommentoin jo toisaalla. Tissien puutteesta erityismiinusta! Onneksi musa edes pelasti hieman kun se Playboy-muijakaan ei näyttänyt maukkaista leilejään (Poliisiopisto-viittaus Exälle :lol: ), joita tänne jo aiemmin postasin.

Max :star: :star:

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Touko 31 2014 12:17
Viestit: 3218

Viesti Lähetetty: Su Huhti 29 2018 16:30 
Ylös  
Hullut ajat (Starke Zeiten, 1988) :star: :star:
https://www.imdb.com/title/tt0122732/ http://www.fixgalleria.net/release.php?id=7970

Michael Winslowin kevät suomessa lähenee loppuaan joten oli aika katsoa vielä ainakin yksi äijän leffa.

Tämä saksalaiskomedia on puhuttu saksaksi ja sisältää kuusi erillistä episodia. Näitä yhdistää välillä nähtävät simpanssien pelleilyjaksot, älkää kysykö miksi.
Käydään homma läpi jakso kerrallaan.

Hassut ajat: Helmut Fischer tähdittää tätä pätkää ja esittää suosittua tv-hahmoa joka tahtoisi vain käydä pikku kävelyllä kaupungilla mutta
koska mies on kuuluisuus, eivät ihmiset anna hetken rauhaa.

Surkeat ajat: Menestynyt näyttelijä herra Jennings on kyllästynyt elämään ja soittaa ystävälleen kukkakauppias Doleschalille koska tietää tältä löytyvän tehokasta kasvimyrkkyä.
Kaveri ei ole yhtään hätkähtynyt itsemurha uutisesta vaan pyytää saada testamentissa erinäisiä asioita kuuden tähden konjakkipulloista urheiluautoon.
Jennings vittuuntuu lopulta kukkakauppiaan asenteeseen, peruu synkät ajatuksensa ja lähtee naisiin. Vittu, että naurattaa...

Hullut ajat: Ollaan paikallisessa napakymppiohjelmassa ja ihana Tatjana Simic on neiti X. Käy niin, että mimmi saa kumppanikseen todellisen landepaukun nimeltä Hias ja pari suuntaa Kanarialle.
Tapahtuu hassuja ja lopulta päästään myös sänkyyn. Kotona nainen huomaa, että Hias onkin menestynyt plastiikkakirurgi ja pettyy tämän valehteluun kunnes alkaa intohimoinen suutelu.
Tatjanaa on aina mukava nähdä ja tämä näyttää jälleen tissit. Parit muutkin hinkit episodissa vilahtavat.

Myrskyisät ajat: Lemon Popsicle leffoista tuttu fatso Zachi Noy seikkailee tässä ja herää aamulla, kun kerrostaloasunnon katto vuotaa.
Yläkerran naikkonen on unohtanut kylpyammeen hanan auki ja seuraa hassuttelua. Nainen paljastuu myös nymfomaaniksi ja loppuaika piileskellään kahtakin poikaystävää sängyn alla.

Räjähtävät ajat: David Hasselhoffin vuoro astua estradille ja mies on kehittänyt pillerin joka saa juomaveden muuttumaan bensiiniksi.
Tätähän eivät öljysheikit hyvällä katso ja niinpä Hasseli pitää saada aisoihin. Paljastuu, että kyseessä onkin huijaus ja lopulta David pakenee Espanjaan kuusi miljoonaa rikkaampana. Öljysheikin jalkavaimoa esittävä Isa Haller oli kuuma pimu.

Super ajat: Naisbändissä esiintyvä Carry (Dey Young) on adoptoimassa lapsen mutta saakin hämmästyksekseen jamaikalaisen täysi ikäisen miehen nimeltä Mike (Winslow).
Bändi lähtee kiertueelle ja saapuu laskettelukeskukseen mitä johtaa Carryn poikaystävä. Mike ahtaa itsensä salaa mukaan ja aiheuttaa kaaosta mutta lopulta kaikki päättyy onnellisesti.
Äänipellen ääniefektit: nosturi, lentokone, hevonen, koira, kuuluttaja, erilaiset syömiseen liittyvät jutut sekä lopputekstien aikana beatboxaus lavalla.

Niin, saksalainen huumori aiheuttaa edelleen lähinnä myötähäpeää mutta olihan tämä nyt selkeästi parempi kuin aiemmin katsomani Three Crazy Jerks.
Winslowin saksalainen ääninäyttelijä on karmea ja muuttuu vielä hirvittävämmäksi sen jälkeen, kun hahmo esittää olevansa nainen.
Kaikkeen nämä Hasselit, Winslowit ja Noyt onkin joutuneet mutta kai tästäkin on muutama Deutsche Mark tilille rapsahtanut :upeeta2:

_________________
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Touko 31 2014 12:17
Viestit: 3218

Viesti Lähetetty: Ma Huhti 30 2018 14:38 
Ylös  
Exterminator kirjoitti:
Inherent Vice :star: :star: :star:
http://www.imdb.com/title/tt1791528/?ref_=nv_sr_1
Paul Thomas Andersonin toistaiseksi uusin ohjaus on 70-luvulle sijoittuva marintuoksuinen dekkaritarina. Joaquin Phoenix on yksityisetsivä Doc, jonka exä tulee avautumaan nykyisestä miljonääripoikaystävästään ja tämän vaimon sekä vaimon poikaystävän hämäristä suunnitelmista noiden rikkauksien suhteen. Pian exä katoaakin ja Docillä on asioita selvitettävänä. Tielle osuu mm. Josh Brolinin esittämä yrmeä kyttä ja monia muita hiukan vinoja tyyppejä.

Lähes 2,5 tuntia kestävään Inherent Viceen on saatu toteutettua 70-lukuinen ilme hyvin ja kovia nimiä mukaan (Del Toro, Witherspoon, Wilson, Short...), ei vain voi mitään - elokuva oli mielestäni tylsähkö. Jäi sellainen fiilis, että ehkä tämä olisi vaatinut katsojaltakin sitä pilven polttamista, jotta olisi ollut autuas olo ja luontevampaa seurata vähemmän toiminnantäytteistä tarinaa, jossa pössytellään usein. Vähän kuin Dude Lebowski olisi ryhtynyt salapoliisiksi, mutta tälle ei olisi enää osattu kirjoittaa yhtä hauskoja seikkailuja ja sanottavaa. Pituuden karsimista olisi varmasti voinut miettiä vielä kerran, tai sitten kehittää vähän enemmän niitä katsojaa hereillä pitäviä käänteitä ja dialogia. Kun ruutuun järjestettiin alaston nainen :razz: tai Doc löysi mutkalleen käyttöä, niin avot, johan alkoi pilkkiminen vähenemään katsomossa.

Tässä oli hauskoja satunnaisia yksityiskohtia, joista pidin. Esim. kun pentu kaatoi isälleen lisää viskiä käskemättä ja poliisit tönäisivät Docin kumoon kävellessään ohi. Näitä kun vielä olisi ollut paljon enemmän. Brolin vetää hyvän äijäroolin jälleen ja Phoenix on jees pääosassa, eikä tainnut muissakaan olla mitään moitittavaa. Nyt ei vain kokonaisuus kolahtanut sen enempää. Muutamankin kerran tuli katsottua kakella, että paljonko vielä on jäljellä, mikä ei millekään elokuvalle ole koskaan kehu. Kenties ensi kerralla lähtee paremmin, jos sellainen tulee.


Kuva

Inherent Vice tsekattu ja Paul Thomas Anderson se vaan ei petä. :star: :star: :star: :star:

Pitkähän tämä oli mutta tässä pätee taas se, että jokaista johtolankaa tai hahmoa ei välttämättä tarvitse muistaa koska tyyppejä on niin helvetisti.
Riittää jos osaa nauttia kyydistä ja tunnelmasta. Ajankuva on luotu jälleen kerran upeasti ja musatkin auttaa siinä.
Kaikki näyttelijät tekee loistoduunia, mimmit on seksikkäitä, Phoenix ja Brolin aivan ässiä ja Katherine Waterston aistikas kuin mikä.
Tähän maailmaan tekee mieli palata toisenkin kerran.

_________________
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Touko 31 2014 12:17
Viestit: 3218

Viesti Lähetetty: Ma Huhti 30 2018 19:23 
Ylös  
Kuva

Pako tulevaisuudesta (Logan´s Run, 1976) :star: :star: :star:
https://www.imdb.com/title/tt0074812/

Löytyihän se Logan´s Run reiska hyllyjen kätköistä joten sehän piti katsoa.

Eli ollaan vuodessa 2274 ja sodasta, saasteista sekä ylikansoituksesta selviytyneet ihmiset elävät nautinnollista elämää suljetussa kupoliyhteiskunnassa.
Jutussa on vain yksi heikko puoli, kun täytät 30 joudut karuselliin jossa on mahdollisuus "uusiutua" mutta todennäköisesti menehdyt.
Osa ihmisistä yrittää karata mystiseen "pyhättöön" ja heidät huolehtii päiviltä paikalliset poliisit "sandmanit". Michael Yorkin esittämä Logan on yksi heistä.
Logan tutustuu Jessicaan (Jenny Agutter) ja saa tietää enemmän lahkosta joka uskoo pyhättöön. Päätietokone antaa pian Loganille tehtävän etsiä ja tuhota pyhättö ja tästä tulee vastoin tahtoaan karkuri.
Alkaa pakomatka ja peräänsä Logan sekä Jessica saavat tiukan sandmanin Francisin (Richard Jordan).

Elokuvan ehdottomasti parasta antia on mahtavat efektit joista tekijät pokkasivat myös Oscar pystin. Kupolimaailma näyttää hienolta ja laserit viuhuu näyttävästi.
Leffa perustuu kirjaan josta on otettu lähinnä pääidea. Juuri tarina/juoni tässä valitettavasti eniten tökkii joten kirjaa olisi varmaan kannattanut lainata enemmänkin.
Varsinkin kömpelön Box-robotin kohtaaminen menee koomiseksi ja Peter Ustinovin esittämän papparaisen höpötykset on todella tylsää kuunneltavaa. Uskottavuusongelmiakin on jonkin verran.
PG ratingin saamiseksi filmistä jouduttiin poistamaan mielenkiintoista tavaraa (huumeluola, enemmän loveshop otoksia ja lisää Agutterin tissejä) mikä tietysti myös harmittaa.

Logan´s Run oli aikoinaan kallis sci-fi pläjäys mikä kuitenkin tuotti todella hyvin. Tv-sarjakin käynnistettiin mutta lopetettiin kesken ensimmäisen tuotantokauden.
Kyllä tämä kuitenkin kannattaa katsoa ainakin upeiden efektien, tyylikkään dystopiamaailman sekä osaavan castin vuoksi mutta odotin tarinalta hiukan enemmän.

_________________
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

 Profiili  

Poissa
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Elo 08 2008 9:17
Viestit: 7825

Viesti Lähetetty: Ti Touko 01 2018 13:10 
Ylös  
Kuva
Closer (Iholla) :star: :star: :star: +
https://www.imdb.com/title/tt0376541/?ref_=nv_sr_1
Strippari Alice (Natalie Portman) törmää Lontoossa muistokirjoittelija Daniin (Jude Law), ja kohta ollaankin kimpassa. Dan kokeilee siipiään kirjailijana Alicen kokemuksia hyödyntäen ja miehen kuville tulee tarvetta, joten niitä ottaa tätä viehättävä Anna (Julia Roberts). Dan järjestää tahtomattaan yhteen lääkäri Larryn (Clive Owen) sekä Annan, ja neliödraama on valmis.

Kaikki vetävät roolinsa hienosti ja käsikirjoituksessa pervoillaan sen verran, että ei tämä nukuttamaan pistänyt yhtään. Tunnustettakoon jo, että olin antanut itseni ymmärtää Closerin sisältävän Portmanilta nakuilua, siksi katsoin. Pettymys oli tosiasia, kun ei kannut vilahtaneetkaan. Persettä ja vartaloa toki nähtiin, eikä niissä suinkaan mitään vikaa ollut 8-) Auttamatta tarjosi silti pettymyksen ja se ehkä näkyy arvosanassakin. Kun ei munkkeja päässyt ihailemaan, niin jotain muuta sytyttävää olisin vielä kaivannut kokonaisuuteen. Joku Portmanin tai vaikka Jullen fani saattaa tykätä paljon enemmänkin ja olihan tuo Cryptinenkin näköjään antanut 4/5.

Loppuratkaisun ymmärtämiseen ei tainneet ihan omat aivosolut riittää. Nyt kävi näin!

_________________
"It's really big..."

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Touko 31 2014 12:17
Viestit: 3218

Viesti Lähetetty: Ti Touko 01 2018 16:34 
Ylös  
Kuva

Sinbad of the Seven Seas (1989) :star: :star:
https://www.imdb.com/title/tt0098333/

Lisää Cannonin Lou Ferrignoa ja nyt ollaan italiaanojen versiossa tuhannen ja yhden yön tarinoista joiden ensimmäisissä laitoksissa Sinbadia ei ollut mutta sinne myöhemmin lisättiin.

Luigi Cozzi lähti ideoimaan leffaa jo vuonna ´86 mutta viime hetkillä se siirtyi Enzo G. Castellarin hommiksi. Castellari kuvasi kolme tuntia sekalaista materiaalia jota ei voitu julkaista.
Cozzi palasi ruoriin ja leikkasi sälästä 90-minuutisen koko perheen seikkailun lisäten efektejä ja muuta kivaa. Eli periaatteessa tätä voisi kutsua vaikka Hercules kolmoseksi.

Hälytyskellot alkaa soida heti alussa, kun naisen äänellä puhuvalle pikkutytölle aletaan kertoa tarinaa Sinbadin ja tämän ystävien seikkailuista.
Sinbad on siis syntynyt aikojen alussa ja on seitsemän meren valloittaja. Hänen mukanaan matkaavat prinssi Ali, viikinkisoturi, kääpiö Poochie, kalju kokki sekä kiinalainen palkkasoturi.
Tyypit on nyt palaamassa pitkältä reissulta kotikaupunki Basraan missä asuu maailman onnellisin kansa jota hallitsee kiltti sekä viisas kalifi. Prinsessa Alinakin siellä prinssiään odottelee.
Mutta mitä vittua!? Kalifin visiiri ja oikea käsi, John Steinerin näköinen velho, Jaffar on päättänyt pistää ranttaliksi, hallita maailmaa ja ottaa vielä prinsessankin omakseen.
Velho taikoo kaupungin ylle vihaa, sotaa, köyhyyttä ja ruttoa ja kun nämä ei vielä riitä niin päälle vielä terroria sekä tyranniaa :LOL4: Ja miten tämä näkyy elokuvassa? Ei niin vittu mitenkään :lol:
Jaffar heittää vielä kaupunkia "vahtivat" neljä jalokiveä huitsin vittuun pahoihin paikkoihin ympäri maailmaa ja arvatkaapa onko Sinbadin ja poikien hommana hankkia ne takaisin. No totta vitussa!

Ensin käydään oraakkelin luona joka kertoo kivien olinpaikat ja tässä lainataan paria rakennelmaa Hercules leffoista. Ja jatkuvasti kertojaääni puhuu sitä samaa mitä kuvissa tapahtuu., tätä siis jatkuu koko elokuvan ajan mikä on äärimmäisen rasittavaa.
Ensin tapellaan veneessä kuoleman legioonaa vastaan discomusiikin säestämänä ja halvan näköiset on monstereilla Skeletor-maskit. Yllättäen Sinbad ottaa pomolta sydämen rinnasta mikä on varmaan vienyt parilta tenavalta yöunet.
Pääkallosaarella vastassa on kivihirviö joka on heikko ja tuloksena helppo gem 1/4, Lumoussaarella ollaan amatsonien armoilla kunnes taika häviää ja kauniista pomosta tulee vanha noita akka = gem 2/4.
Kuolleiden saari on paikoista hienoin ja haamuritareiden nousu hiekasta tuo mieleen Fulcin Zombie Flesh Eatersin vastaavat. Taistelut on yllättävän hyvin tehty mutta lopulta ritarit lyödään ja palkintona gem 3/4.
Sitten Sinbad joutuu erille muusta porukasta ja tapaa nätin Kyran ja tämä höpsön taikuri isän. Zombikannibaalit iskee ja lopulta vastaan tulee Swamp Thingin näköinen limahirviö. Ei muuta kuin limat pihalle ja viimeinen gem on siinä.
Seuraa paluu kotiin ja ei auta Jaffarin laserhäkit eikä paha kaksoisolento Sinbad, kun hommat hoidetaan ja oikeus, onnellisuus, menestys sekä rauha jalokivet laitetaan paikoilleen. Huh, loppuihan se!

Ferrigno näyttää kyllä tiukalta 80-luvun lopun rokkarilta komeine hiuspehkoineen ja korvakoruineen ja onhan tässä ihan hyvännäköisiä italokisuja.
Steiner vetää niin yli kuin mahdollista ja saa keskustelukumppanikseen Soukra nimisen naisen jota esittää Alienatorista tuttu lihakasa Teagan.

Jos saapasmaahöpöhöpö kiinnostaa niin tässä on kyllä koko perheen seikkailua kerrakseen. Suosittelisin kyllä ottamaan alle yhden tai kymmenen olutta.
Tämäpä käynnisti sitten nätisti Sinbad leffojen sarjan eli vietetään tässä kesän lähestyessä aikaa myös Arabian öissä.

_________________
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

 Profiili  

Poissa
Kultaloota
Kultaloota
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Helmi 02 2018 11:32
Viestit: 1495

Viesti Lähetetty: La Touko 05 2018 13:19 
Ylös  
Riisuminen
http://www.imdb.com/title/tt0093863/

Aika mainoa tekele tämä hotellihuonedraama. Saarela ja Eloranta ovat loistavia, ja paikoitellen dialogi oli todella napakkaa. Jos Elorannan näköiset ja kiihkoiset naiset on aikoinaan tehneet pikkupöksylähetystä niin meikäläinen olisi ollut taatusti tarpa kynässä sirpin&vasaran miehiä :razz:

Ameriikan raitti
https://www.imdb.com/title/tt0099029/

Törhönen luonnollisesti haukuttiin piffillä lahjattomaksi idiootiksi meetoon merkeissä. En tiedä millainen mulkero tyyppi on, tai on ollut, mutta hyvää viihdettä se on tehnyt, kuten nämäkin kaksi elokuvaa osoittavat.

Ar on varmasti yksi kovimpia näkemiäni kotimaisia. Okei, en ole paljoa kotimaisia nähnyt, mutta tämä sankariyrittäjien veropakolaisseikkailu oli vaan niin saatanan hauska. Just sellaista aivovammaista juntti- ja juopposekoilua, jota on vaan tuohon maailman aikaan voinut olla kun suomipoika pääsee isoon maailmaan. Pölhön sekoilun ja sanailun lisäksi myös maukasta paljasta pintaa.

The Money Pit
http://www.imdb.com/title/tt0091541/

Lisää varhaista Hanksiä Burbsin perään. Ei läheskään yhtä hyvä kuin Piru naapurissa, mutta tarpeeksi hauska kuitenkin. Tästä kehusta iso osa kuuluu kyllä Alexander Godunovin esittämälle nuljaska-Maxille. Nyt sitten pitäisi miettiä, että mitä Hanksiltä seuraavaksi?

 Profiili  

Poissa
Kultaloota
Kultaloota
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Helmi 02 2018 11:32
Viestit: 1495

Viesti Lähetetty: La Touko 05 2018 20:48 
Ylös  
Watching the Detectives taas kerran. Kyllä tämä pitää aina muutaman vuoden välein uusia. Lucy se vaan on yhtä namu kerrasta toiseen.

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Kesä 06 2014 18:19
Viestit: 3886
Paikkakunta: Kerava

Viesti Lähetetty: Ma Touko 07 2018 21:57 
Ylös  
Starcrash tuli katsottua.

https://www.imdb.com/title/tt0079946/reference

Ja ui jui miten hauskaa menoa. Täyttä pöhköilyn juhlaa, mutta toimii kyllä ihan kympillä. Star Wars oli ilmestynyt pari vuotta aikaisemmin joten pitihän Italiaan vastaava saada - tosin ohjaaja Cozzi ei ollut teosta edes nähnyt; ainoastaan lukenut sen novelisaation. Mukaan on sitten heitetty mukavasti Barbarellaa, Flash Gordonia ja Ray Harryhausen -tyyppisiä (paitsi toki halvempia) stop motion -hirmiöitä.

Caroline Munro on oikein mainio pääosassa - tässä ollaan aikaansa edellä, kun Star Warseissahan naisista tulee päähenkilöitä vasta 2010 -luvulla. Joe Spinelli on kanssa oikein mainio kovaa tahtia kulisseja popsivana pahiksena. Ja sitten on äärityperää roboottia, vihreäksi maalattua kaljua jannua, droidigolemia ja avaruustaisteluita joista ei ota erkkikään mitään tolkkua. Juonessa on myös luotettavan vähän järkeä mutta tempo on sen verran kova, ettei väsymys iske ennenkuin ehkä korkeintaan ihan loppuvaiheissa.

Munrolla on muuten maukkaat avaruusbikinit päällänsä leffan alkupuoliskon ajan. Piti olla jatkossakin, mutta jenkkirahoittajien nössöilyn takia tästä sitten luovutaan. Höh, sanon minä. Efektit ovat äärimmäisen halpoja ja nopeasti tehtyjä, mutta yritystä on niissäkin. Esim. pienoismallit oli kaikki kyhätty neljässä päivässä kokoon n. hampurilaisaterian hinnalla. Musiikkeja tekemään oli saatu itse James Bond -mies John Barry.

Ehdottomasti suositeltava filmi eritoten kaljailtoihin ja krapula-aamuihin, vaikka sitten lopussa touhu vähän uhkaa hyytyäkin.

_________________
--- Amal shufar, at rrug ---

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Kesä 06 2014 18:19
Viestit: 3886
Paikkakunta: Kerava

Viesti Lähetetty: Ma Touko 07 2018 22:05 
Ylös  
^Ai niin! David Hasselhoffin läsnäolo unohtui mainita, ja sehän on lähes rikollista, se.

Lisäksi, DVD oli vähän kakka, koska ääniraita ruhisi ikävästi ja kuvasuhdekin oli ilmiselvästi kropatunoloinen 4:3, koska kömpelöt rajaukset leikkaavat tyyppejä kahtia vähän väliä kuvan laidoilla. Saattaisin päivittää blurayhin, jos tarpeeksi halvalla tulisi vastaan.

_________________
--- Amal shufar, at rrug ---

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Touko 31 2014 12:17
Viestit: 3218

Viesti Lähetetty: Ti Touko 08 2018 8:16 
Ylös  
Hyvältä kuulostaa, Starcrash vielä näkemättä mutta korjataan tilanne mahdollisimman pian.

_________________
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

 Profiili  
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 17694 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 1122, 1123, 1124, 1125, 1126, 1127, 1128 ... 1180  Seuraava

Hyppää:  


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa

Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia vestejäsi
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group :: Style based on FI Subice by phpBBservice.nl :: Kaikki ajat ovat UTC [ DST ]
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com