Hohtoloota

Mystinen suomalainen elokuvafoorumi
Tänään on To Maalis 21 2019 2:56


Etusivu » Foorumit » Elokuvat - yleistä


Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 237 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Kirjoittaja
Etsi tätä:
Viesti

Poissa
Vittuuntunut kirjastotäti
Vittuuntunut kirjastotäti
Käyttäjän avatar

Liittynyt: To Maalis 13 2008 13:02
Viestit: 11766
Paikkakunta: Seinäjoki

Viesti Lähetetty: Pe Elo 22 2014 10:06 
Ylös  
Exterminator kirjoitti:
Invictus kirjoitti:
The Expendables 3 :star: :star: :star: :puoli: !! :old:

Tarkemmin! :aatu:


Myöhemmin! :old:

 Profiili  

Poissa
Vittuuntunut kirjastotäti
Vittuuntunut kirjastotäti
Käyttäjän avatar

Liittynyt: To Maalis 13 2008 13:02
Viestit: 11766
Paikkakunta: Seinäjoki

Viesti Lähetetty: Ma Elo 25 2014 12:32 
Ylös  
Jos nyt hiukan kommentoisi, vaikka on viime aikoina laiskaksi tullut kirjoittelemaan leffoista.

Odotukset olivat siis alhaalla, ei toki pelkästään jonkun Sarkin tylyttämisten vuoksi vaan aika yleisen dumauksen. Toisaalta onhan niitä ihan kohtuullisia kritiikkejä tullut vastaan. Mutta EX3 osoittautui varsin viihdyttäväksi kaikesta huolimatta eikä toi verettömyyskään niin paljon haitannut kuin pelkäsin. Toki se kieltämättä latisti, kun mietti että tässäkin toimintakohtauksessa voisi olla edes jotain seurausta väkivallasta mutta jos tästä tulee joku R-versio vielä, niin pisteet voi sitten nousta koko leffalle.

Miinuksia on ainakin lievä ylipituus. Etenkin leffan puolivälissä, kun oikeat Expendablesit jätetään sivuun joksikin aikaa ja keskitytään Stalloneen ja uusiin tulokkaisiin liian kauan, niin tulee hiukan kyllääntynyt olo. Ei nää nuoret kaiffarit vaan omaa mitään karismaa, vaikka leffan muijalla toki oli ihan kiva kroppa. Mutta ilman pakollista naistakin olisi pärjätty. Parisenkymmentä minuuttia tuosta kestosta olisi hyvin voinut tiivistää. Käsittämätöntä on taas Jet Lin olematon rooli ja silloinkin kun mies saa toiminta-aikaa, niin mies laitetaan ammuskelemaan. Kyvyt ovat kuitenkin ihan muualla. Toki en tiedä onko tämä roolin pienuus ja yleinen laimeus miehen itsensä toivomaa, kunhan saa fyffet mahdollisimman vähällä vaivalla. Arskakin on aika olemattomassa roolissa ja tämä ns. homojuttu on taas niin väkisin väännetty. Ihan yhtä hyvin tuon voi ottaa vaikka vitsinä, että kunhan tässä leikitään homoja mutta ohjaaja halunnut tuolla ylimääräistä julkisuutta leffalle. Vitsit ovat tietysti monesti aika noloja mutta kyllä siellä hauskojakin juttuja oli. Banderaskaan ei ollut niin rasittava mitä pelkäsin, toki vähemmälläkin läpänderillä olisi pärjätty.

Toimintakohtaukset olivat kuitenkin verettömyydestään huolimatta vauhdikkaita ja ihan näyttäviä ja alun toimintakohtausta olisi voinut pidentääkin, siinä oli kivaa menoa. Wesley Snipesista plussaa ja Mel Gibson osaa edelleen mainiosti raivokohtausten ja skitson hahmon esittämisen. Finaali oli vauhdikas, vaikka toki "kenenkään ei osu vaikka kokonainen armeija tulittaa" nolottaakin. Enpä tiedä osaanko tässä nyt sen enempää leffasta sanoa, viihdyin aivan hyvin pari tuntia ja se oli mun mielestä oleellisinta. Jos kestoa hiukan vähemmän ja verta enemmän, niin puoli pistettä lisää napsahtaa heti.

EX1 :star: :star: :star: :puoli:
EX2 :star: :star: :star: :star:
EX3
:star: :star: :star: :puoli:

 Profiili  

Poissa
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Elo 08 2008 9:17
Viestit: 7825

Viesti Lähetetty: Ti Elo 26 2014 5:39 
Ylös  
Onhan tästä kyllä jotkut tykänneetkin, kaverin mielestä jopa sarjan paras osa. Ehkä olisi voinut käydä kuitenkin katsomassa, mutta pystyn elämään asian kanssa. Jos nyt ei lauantaina satu jotain näytöstä juuri sopivaan aikaan...

_________________
"It's really big..."

 Profiili  

Poissa
Erilainen taputtaja
Erilainen taputtaja
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Ti Maalis 11 2008 9:38
Viestit: 9405
Paikkakunta: Itä-Suomen paskin kunta

Viesti Lähetetty: Su Elo 31 2014 15:08 
Ylös  
Juu, verta ja kiroilua ei ole mutta toimintaa kyllä senkin edestä. Jopa nuoremman sukupolven edustajatkin toivat kiitettävästi menoa elokuvaan vaikka ihan outoja tapauksia olivatkin eikä se heidän salainen operaatio-osa elokuvassa ollut kummoinen. Plussaa juonen tapaisesta, järjevähköstä, tapahtumajatkumosta (joka kakkosesta puuttui) joka nostikin tämän omalla listalla edellisen jatko-osan yläpuolelle.

Eli paremmuus järjestyksessä:
Expendables DC :star: :star: :star: :star: :puoli:
Expendables 3 :star: :star: :star:
Expendables 2 :star: :star: :puoli:


...jota kuinkin noin :toldso:

_________________
Kuva
kuvavisan tunnistukset: 2 / gorevisan tunnistukset: 12 / omien mokien tunnistukset: 10 983
Join the Mobile Infantry and save the Galaxy. Service guarantees citizenship. Would you like to know more?

 Profiili WWW  

Poissa
Täysloota
Täysloota
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Ke Syys 04 2013 9:52
Viestit: 310

Viesti Lähetetty: Ti Syys 02 2014 14:40 
Ylös  
Tulihan tämä taannoin käytyä katsomassa, on vaan laiskottanut kommentoinnin suhteen. Ihan hyvä ja menevä pätkä, ei mitään mullistavaa mutta mielellään tämän kävi katsomassa.

- PG13 ei haitannut niin paljon, että siitä olisi kauheasti vittuuntunut, mutta olisi brutaalimpi väkivalta toki parantanut lopputulosta. Sarjakuvamainen toiminta jossa porukkaa lakoaa kuin heinää mutta verta ei näy, käy puuduttavaksi, tapot eivät herätä mitään tuntemuksia.

- Mel Gibson veti erinomaisen pahisroolin, vaikka suosikkini Expendables-roistoista onkin edelleen Van Damme kakkosesta.

- Käsittämättömän huonosti kirjoitettua ja myötähäpeää aiheuttavaa läpänheittoa oli tässäkin osassa, ihmetyttää mikä Stallonea vaivaa, ilmeisesti jonkinlainen yliyrittäminen ja äijäilymeiningin väkisin vääntäminen. Kuitenkin hän on joskus aiemmin osannut tehdä hyvinkin toimivaa dialogia leffoihinsa.

- Jet Li kävi tosiaan vain näyttäytymässä, ihan turha jätkä taas kuten myös kakkosessa. Ei tainnut heittää yhtään potkuakaan, ammuskeli vaan pyssyllä.

- Harrison Fordin mukanaolo hukattiin jossain määrin, äijästä olisi saanut irti paljon enemmänkin.

- Wesley Snipes oli ihan kova äijä, mutta hänenkin hahmossaan oli potentiaalia enemmän kuin mitä kankaalle tuotiin.

- Nuoret sällit melko turhia ja veivät aikaa vanhoilta äijiltä joita kuitenkin oltiin katsomassa. Sinällään on kuitenkin myönnettävä, että esimerkiksi heidän kasaan haalimisensa eri puolilta maailmaa oli aika mielenkiintoinen jakso ja toi vaihtelua peruskaavaan.

-Antonio Banderasin koominen sivuhahmo oli niin ylilyöty ja vittumainen, että jossain vaiheessa oli jo pakko nauraa epäuskoisesti. Tuollaista hölmöilymeininkiä en olisi leffaan kuitenkaan välttämättä kaivannut.

Enempää en keksi tähän hätään, turha tuota on jotenkin vältellä, samaa tasoa kakkosen kanssa suurin piirtein, paikoin parempi.

 Profiili  

Poissa
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Elo 08 2008 9:17
Viestit: 7825

Viesti Lähetetty: La Syys 20 2014 5:29 
Ylös  
No, nyt on kolmas osa nähty. Ei susipaska, mutta ei kyllä mitenkään innostavakaan. Eikö sillä Jetillä jalka enää nouse, koska onhan tuo tosiaan totaalista hukkakäyttöä, kun saman roolin voisi vetää kuka tahansa Hollywoodin rivimies. Gibson oli ihan hyvä pahis ja Snipeskin jees. Banderas... en oikein edes tiedä, mitä ajatella miehen roolista. Aika kummallinen veto. Ikäraja ei päässyt häiritsemään, koska oli verettymyys kuitenkin bittiverta pienempi paha.

Kertakatsottava tapaus, ei kiinnosta hankkia itselleni. Jos joku rankempi versio tulee, niin ehkä voisi vilkaista. Arvosana olisi joku 2½ men tai 3.

_________________
"It's really big..."

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Touko 31 2014 12:17
Viestit: 3213

Viesti Lähetetty: Pe Huhti 13 2018 6:36 
Ylös  
Kuva

The Expendables (2010) :star: :star: :star: :puoli:
http://www.imdb.com/title/tt1320253/

Stallonen toimintapläjäys uusittu ja hyvin toimii. Taitaa tuo kolme ja puoli starbaa olla lootan yleisin arvosana.

80 miljoonan leffa näyttää hyvältä ja rahaa tuli maailmanlaajuisesti mukavasti. Sen kyllä filmille suo koska kuten ekstroista käy ilmi, laittoi Sly itsensä täysillä likoon.
Toimintakohtaukset on hyvin tehty mutta onhan se leikkaus välillä turhan nopeaa. Useita tuttuja näyttelijöitä on mukava seurata ja Rourken tallissa heitetään hyvää läppää.
Paitsi silloin kun aletaan purkaa naisjuttuja, ne on tässä kyllä todella noloja. Stallonella on kuitenkin kova kunnioitus naisia kohtaan eikä sen leffoja olla ikinä tisseillä kuorrutettu paitsi 70-luvulla mutta eipä se niihin voinut puuttua.

Willis/Arnold/Sly kohtaus on mielestäni edelleen hauska ja Roberts pääsee pätemään pahiksena. Ehkä vielä vähän vittumaisemmin olisi voinut vetää.
Jatko-osia en ole nähnyt eli ne katsellaan tulevina päivinä.

_________________
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Touko 31 2014 12:17
Viestit: 3213

Viesti Lähetetty: Su Huhti 15 2018 10:02 
Ylös  
Kuva

The Expendables 2 (2012) :star: :star: :star: :star:
http://www.imdb.com/title/tt1764651/

Täytyy olla kyllä iloisesti yllättynyt kuinka hyvin nämä toimii. Fiksu idea ottaa Simon West ohjaamaan tätä kakkosta koska Syltty piiputti jo melko pahasti ekaa tehdessä.

Toimintakohtaukset on tässä jopa parempia ja hetken lepotauot sekä vitsit toimii erittäin hyvin. Eihän tässä ollut kuin pari sellaista heittoa jotka olisi voinut jättää pois.
Action pätkistäkin ainoastaan se lentokoneella kaivokseen lentäminen tuntui turhankin mahdottomalta ja sekopäiseltä.

Onhan tuo Bulgaria ankean näköistä mestaa mutta saivatpahan huseerata ja räjäytellä siellä melko vapaasti.
Se amerikkalainen kaupunki keskellä Venäjää oli cool veto ja kohtaus jossa Norris pelastaa ryhmän aiheutti pientä kevättulvaa silmäkulmaan.
Jees, cast on mahtava eikä ketjussa ole yhtään heikkoa lenkkiä. Dampula näyttää kuitenkin olleen melkoinen loose cannon kun gag reelia katselee :LOL4:

Kohta ovat äijät sanojensa mukaan museossa mutta ainakin vielä kerran näytettiin. Käsitellään kolmonen sitten Gibson ketjussa.

_________________
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

 Profiili  

Poissa
Vittuuntunut kirjastotäti
Vittuuntunut kirjastotäti
Käyttäjän avatar

Liittynyt: To Maalis 13 2008 13:02
Viestit: 11766
Paikkakunta: Seinäjoki

Viesti Lähetetty: Su Huhti 15 2018 10:39 
Ylös  
Kyllä, Expendables kakkonen on selkeästi paras noista, toimintakohtauksistakin saa selvää, toisin kuin ekassa. Ja kolmattahan rasitti se alhainen ikäraja.

 Profiili  

Poissa
Täysloota
Täysloota
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Ti Marras 03 2015 14:50
Viestit: 522

Viesti Lähetetty: Su Huhti 15 2018 11:32 
Ylös  
Invictus kirjoitti:
Kyllä, Expendables kakkonen on selkeästi paras noista, toimintakohtauksistakin saa selvää, toisin kuin ekassa. Ja kolmattahan rasitti se alhainen ikäraja.


Katsokaa ensimmäisestä se ohjaajan versio, editointi on siinä huomattavasti rauhallisempaa ja studion jälkituotannossa lisäämä rauhaton zoomailu puuttuu. Stallone oli ohjaajana mies paikallaan!

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Touko 31 2014 12:17
Viestit: 3213

Viesti Lähetetty: Su Huhti 15 2018 11:45 
Ylös  
Pitää hankkia tuo versio käsiin eikä ollut tarkoitus dissata Slyn ohjaajan kykyjä vaan tuoda esille se, että useammassa roolissa toimiminen (ohjaaja/käsikirjoittaja/näyttelijä) ei ole helppoa ja niiden päälle tuli vielä useat loukkaantumiset.

_________________
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Touko 31 2014 12:17
Viestit: 3213

Viesti Lähetetty: Ke Huhti 18 2018 7:59 
Ylös  
Kuva

The Expendables 3 (2014) :star: :star: :star:
https://www.imdb.com/title/tt2333784/?ref_=nv_sr_1

Laitoinpa sitten kuitenkin tänne. Tämä ei ole missään nimessä huono elokuva mutta silti sarjan heikoin.

Pg-13 rating ei pahemmin haitannut mutta olihan tässä kohtauksia missä olisi voinut pistää verta sekä irtojäseniä ruudulle. Sylttyhän totesi myöhemmin, että ikärajan lasku oli virhearvio.
Alun toimintapläjäys missä pelastetaan Snipes oli hieno ja hitto kun oli mahtava nähdä äijää. Vetää ihan kurkona varsinkin juuri tuossa alkukohtauksessa.
Somalia vierailu oli myös cool mutta lopun purkukuntoisessa kerrostalossa (Bulgariaan rakenteilla ollut ja kesken jäänyt sairaala) tapahtuva hässäkkä oli melko puuduttava.

Uusi nuori kaarti esiintyi ihan mukiinmenevästi mutta en välttämättä kiinnostuisi leffasta jota vain nämä tähdittäisivät. Ronda Rousey toi toki naiskaunetta ja osasi myös tapella.
Kelsey Grammeria ja Harrison Fordia oli myös mukava nähdä ja Mel Gibson teki pätevän roistoroolin. Varsinkin Mogadishussa sekä siellä pakussa oltiin ihan liekeissä.
Ja sitten vanha ystävämme Antonio Banderas... Ei ukossa mitään vikaa muuten ole mutta kuka helvetti oli keksinyt tehdä miehen roolista Leo Getz kakkosen ansaitsisi sata raipan iskua. Vitun rasittavaa päpätystä.

Kyllä minä tästäkin siis tykkäsin vaikka onhan tämä todella ennalta-arvattava ja alkaa tosiaan puuduttaa lopputaistelun osalta. Siihen osittain syynä tietenkin PG-13. Arnoldin ja Jetin homosuhteen otin ihan vitsinä.
Neljä vuotta on kulunut joten saapa nähdä tuleeko nelosta koskaan. Nyt siellä on Sly tehnyt samalla parikin Escape Plan jatko-osaa, Backtrace leffa on jälkituotannossa ja tällä hetkellä kuvataan Creed kakkosta.

_________________
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

 Profiili  
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 237 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 12, 13, 14, 15, 16

Hyppää:  


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia vestejäsi
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group :: Style based on FI Subice by phpBBservice.nl :: Kaikki ajat ovat UTC [ DST ]
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com