Hohtoloota

Mystinen suomalainen elokuvafoorumi
Tänään on Ke Loka 16 2019 22:46


Etusivu » Foorumit » Elokuvat - yleistä


Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 111 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Seuraava
Kirjoittaja
Etsi tätä:
Viesti

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Touko 31 2014 12:17
Viestit: 3759

Viesti Lähetetty: To Syys 26 2019 12:31 
Ylös  
It´s almost time, kids eli lokakuu lähestyy ja silloinhan katsellaan kauhua! Viime vuonna katsoin kauhuleffan kuukauden jokaisena päivävä ja sanity oli todella koetuksella :LOL4:
Nyt en edes yritä päästä vastaavaan mutta useita leffoja pitää silti tiirailla ja muu lootan porukka osallistuu talkoisiin ilman muuta. Teksasin moottorisahan iloista laulantaa aion ainakin kuunnella sillä nyt on aika käydä koko sarja läpi.

Kuva

_________________
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Kesä 06 2014 18:19
Viestit: 4500
Paikkakunta: Kerava

Viesti Lähetetty: To Syys 26 2019 13:02 
Ylös  
A vot, no nytpä tietää mitä katsoo ensi kuussa.

_________________
--- Amal shufar, at rrug ---

 Profiili  

Poissa
Kultaloota
Kultaloota
Käyttäjän avatar

Liittynyt: To Elo 14 2008 0:05
Viestit: 1074

Viesti Lähetetty: To Syys 26 2019 14:07 
Ylös  
12 raapustusta löytyi viime vuoden topicista, joten parannettavaa olisi. Ei vaan aina tahdo jaksaa raapustaa tarinaa vaikka vilmiä tiiraisikin. Kauhufilmeistä ei hyllyssä kyllä pulaa ole :D Lähdetään kelkaan kuitenkin.

 Profiili  

Poissa
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Elo 08 2008 9:17
Viestit: 8269

Viesti Lähetetty: To Syys 26 2019 16:52 
Ylös  
Jaah, no pitääpä ihan jo ketjun tähden lainailla Firestarter ja se Takaikkuna, jos vain ovat vapaana. The Others kertaukseen. Yhtä arviota tässä olin postaamassa ja mietin tätä ketjua, mutta ehkä ei ole ihan oikea paikka.

Jos ketjusta oikein perinne muodostuu, niin ei voi valittaa :up:

_________________
-You have a huge fucking dick!

 Profiili  

Poissa
Kultaloota
Kultaloota
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Ke Joulu 16 2009 11:23
Viestit: 1356
Paikkakunta: Oulu

Viesti Lähetetty: Pe Syys 27 2019 16:07 
Ylös  
Semmonen 90% katselemistani leffoista on muutenkin kauhua, joten sen puoleen ei ongelmaa. Mutta katselen keskimäärin yhden leffan viikossa, joten siinä mielessä olisi tekemistä. Ja yli kolmasosa kuusta on sellaisia iltoja, etten pysty leffoja katsomaan joten niitä parin leffan iltoja tulisi sitten melkoisesti. Mutta kokeilen silti!

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Touko 31 2014 12:17
Viestit: 3759

Viesti Lähetetty: Ti Loka 01 2019 11:50 
Ylös  
Tähän väliin ilouutinen Myers faneille eli Halloween Kills:in kuvaukset on aloitettu ja ensi-ilta vuoden päästä. Perään tehdään sitten Halloween Ends jonka ensi-ilta lokakuussa 2021.

https://www.cinemablend.com/news/248039 ... inal-movie


_________________
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Kesä 06 2014 18:19
Viestit: 4500
Paikkakunta: Kerava

Viesti Lähetetty: Ti Loka 01 2019 12:47 
Ylös  
^Kuinkas mones lopetus tuo End jo mahtaa saagalle ollakaan... mutta toisaalta se viimevuotinenkin pläjäys yllätti kelvollisuudellaan joten eihän siinä. Toivottavasti meno pysyy yhtä järjellisenä.


Itse nyt sitten ilmeisesti saanen aloittaa tämänvuotisen kauhukatselmuksen - pitäisikö nämä oikein numeroidakin tai jotain. No, olkoon:

1/31: Soultaker (1990)

https://www.imdb.com/title/tt0100665/reference

Eli jälleen VCR oli katselualustana ja tällainen kasetti sitten pyörähti koneessa. Teoksella on huimat 2,3/10 imdb-pistettä ja ei tämä nyt sentään niin huono ollut - vähän nolo ja lussu ja leimi kylläkin mutta jos sen ottaa sellaisena tv-höpsöilynä (mitä se ei vissiin kylläkään ollut...) niin kyllähän tuon nyt ihan kivutta katsoi. Hirveästi ei kyllä olla panosteltu yhtään mihinkään mutta toisaalta pätkä liikkuu ihan kivasti. Mistä pätkän R-ratinki on peräisin en kyllä osaa edes aavistaa - jotain huumereferenssejä tässä kyllä on mutta ihan PG-asteella silti täysin liikutaan. Ellei sitten suomikassua ole rankasti leikelty mutta ei kyllä tuntunut sen tyyppiseltä leffalta että sinne olisi jaksettu mitään veriefektejä yms. väsäillä.

Joe Estevez ja Robert z'Dar ovat tällaisia Kuoleman Enkeleitä, eli näitä otsinkonkin Sielunviejiä. Kun joku delaa ne käyvät hienossa "välitilassaan" eli siis silleen että kukaan normaali-ihminen ei voi nähdä tai kuulla niitä, poimimassa ne sielut talteen ettei ne huku avaruustuuliin (tai johokin). Sitten vaan Estevez on rakastunut (miten? Ja missä vaiheessa?) yhteen kylän pormestarin teinityttäreeseen (miksi juuri siihen?) ja kun tämä joutuu kaveriporukkansa kanssa kuolemanvakavaan auto-onnettomuuteen järjestää että nämäkin pyllähtävät siihen välitilaan jotta voisi neuvotella plikan itselleen kuolemanjälkeiseen parisuhteeseen. Nämä vaan eivät tajua mitä tapahtui ja lähtevät karkuun ja Sielunviejät tietysti perään. Ja sitten ratkotaan vähän maallisempia parisuhdeongelmia ja yritetään päästä takaisin omiin ruumiisiin ennenkuin perheet vetävät töpselit seinästä.

Jooh. Mitään kovin "jännää" ei tuotos todellakaan sisällä vaikka niitä elämän ja kuoleman rajamailla toikkaroivia hyviksiä tapetaankin - nyt jos koskaan olisi voinut kaivaa muutamat Hellraiser -temput naftaliinista. Ohjaaja myös rakastaa sellaista temppua että kun Estevez ja z'Dar kävelee jossakin se leikkaa joka toisella askeleella tyhjään taustaan. Niinkun ne ei hei kato oo kunnolla siinä maailmassa tai jotain. Kyseinen kikka kolmonen on kohtuullisen halpa ja typerä kuten ovat myös kuolemanenkeleiden äkkikatoamisen leikkauksen ihmeen voimalla. Lisähalpaillua on myös se, että elokuvan sairaalan kuulutukset on varastettu Queensrÿchen Eyes of a Stranger -kappaleen intropätkästä.

Päähenkilöt on kuitenkin enimmäkseen kirjoitettu ihan kivasti - koko hepsankeikka perustuu sen päämuijan ideaan, ilmeisesti. Pari kivaa tippumisstunttiakin nähdään. Sekä tietysti Robert z'Darin leuka, tuo erikoisefekteistä vaikuttavin. Ja olihan tähän rakennettu jopa päähenkilön isälle jonkinlainen hahmokaaren tapainen... Sitten taas toisaalta elokuvan keskellä on holtittoman pitkä sekvenssi jossa kaksi jäljellejäänyttä nuorta menevät päätytön äidin luo joka sitten yhtäkkiä näkeekin ne ja vakuuttaa kaiken olevan hyvin ynnä muuta kunnes sitten paljastuu Esteveziksi joka jotenkin yhtäkkiä osaa naamioitua sen äidin näköiseksi. Tätä ei selitetä missään vaiheessa eikä koko touhussa ole juuri järkeä kun se lässyttää sinä äitinä siellä talossa iät kaiket. Hommaan on saatu kyllä ihan kivasti jännitteitä ja muita mutta mitään kovin epämääräistäkään pähkäilyä se ei kestä. Tissejäkään ei toki näytetä vaikka täydellinen tilaisuus siihenkin olisi ollut esillä.

Eli tuollainen, halpa ja perin typerä elokuva mutta ihan semikatsottava nyt kumminkin. Minään kauhun mestariteoksena sitä nyt ei voine kuitenkaan pitää joten aika kevyissä merkeissä alkoi tämä halloweensesonki.

_________________
--- Amal shufar, at rrug ---

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Kesä 06 2014 18:19
Viestit: 4500
Paikkakunta: Kerava

Viesti Lähetetty: Ti Loka 01 2019 19:13 
Ylös  
Katsoin sitten toisenkin filmin tänään. Se on varmaan ihan ok koska kyllä varmasti ylihyppypäiviäkin jossain vaiheessa tulee.


2/31: Vampire's Kiss (1988)

https://www.imdb.com/title/tt0098577/reference

Uusinta, toki, ja ensimmäistä kertaa levymuodossa. Tämänkin kauhupitoisuudesta nyt voi olla montaa mieltä, vaikka onhan siinä ainakin jonkinlaisen psykologisemman kauhukierteen yrityksiä ynnä muuta. Ja tokihan niin vampyyrit kuin harhatkin eittämättä halloweenteemaan sopivat.

Eli tosiaankin tämä Nicholas Cagen äyväilymestariteos jota takakansi kutsuu eroottiseksi - en kyllä ymmärrä millä meriiteillä jollei nyt satu olemaan todella vahvaa Cage-fetissiä. Ja toisaalta, kenelläpäs nyt ei olisi. Miehen faneille ehdottomasti pakkokatsottavaa, toki; ja vaikkei itse leffaa kovin moni lie muistakaan ainakin päähenkilömme performanssi on kohtuullisen tunnettu kaikenlaisista YouTuben hassuttelukoosteista ynnä vastaavista. Siitähän tämäkin, usein täälläkin käytetty, meemukuva on peräisin: :cage:

Jos nyt unohdamme Cagen hetkeksi niin itse elokuva on kohtuullisen normaali, etten jopa sanoisi pedestriaani, sukellus normaaliudesta hulluuden syövereihin kun päähenkilönä on tämmöinen turhautunut ja vähän masentunutkin kirjallisuusagentti joka sitten pikkuhiljaa vakuuttaa itselleen olevansa vampyyri. Tästä olisi ollut helppo tehdä sellainen vähän Total Recallin tapainen "onko tämä totta vai ei" -mysteeri mutta kyllä elokuva paljastaa korttinsa kohtuullisen varhain; sikäli tietysti ihan järkevääkin että Cagen toimintaan verrattuna The Shiningin Jack Nicholson vaikuttaa ihan uskottavasti täysijärkiseltä kaverilta. Mikään kovin kummoinen stoori ei kuitenkaan ole kyseessä vaan ihan täysin pääosan harteillahan tämä homma lepää. Jännää sinänsä että ennen Cagea rooliin kaavailtiin muun muassa Sylvester Stallonea!

Mutta se Nicholas. Voi pyhä Nikolaus sentään. Mies aloittaa homman intensiteettipisteestä 11 ja siitä mennään vain kohtaus kohtaukselta ylöspäin. Naama vääntyy, asunto menee yhdellä otoksella paskaksi, koppakuoriainenkin syödään oikeasti ja möykkä on holtitonta ynnä jatkuvaa. Sitä sekoilun määrää on edes mahdoton kuvailla ja se tekee koko tuotoksesta niin herkullista seurattavaa: koskaan ei tiedä mitä se tekee seuraavaksi ja mitähän siitä sitten mahdollisesti tapahtuu. Cage on haastatteluissa sanonut yhdeksi suurimmaksi inspiraation lähteeksi omalle tyylilleen Max Schreckin Nosferatussa - mitä tässäkin katsellaan jossain kohtaa televisiossa ja jota Cage jopa imitoi yhdessä kohtaa - ja tässä jos missä nuo opit otetaan plakkarista kerta kaikkisesti. Cage on todella elämää suurempi, jotain kuin suoraan tämän olevaisuuden ulkopuolelta. Miestä ei selkeästi ole yritettykään hillitä millään tasolla mikä ehdottomasti nousee viihdearvojen voitoksi.

Flashdancen Jennifer Beals esittää Cagen vampyyrityttöystävää - tästä jäi vähän epäselväksi mikä osa muijasta on kuvitelmaa ja mikä todellista. Cagen kärsivänä ja sinne tänne retuutettavana sihteerikkönä puolestaan Maria Conchita Alonso, epätyypillisen vähemmän kovanaamaisessa roolissa. Kuvaus on ihan pätevää eikä tätä katsoessa tylsääkään tule. Ei sitä silti voi mitenkään varsinaisesti "hyväksi" elokuvaksi väittää... itse asiassa olisi mahtanut olla kohtuullisen oolankohautuksella ohitettavaa kamaa jos kuka tahansa muu olisi ollut pääosassa. Tällaisena kuitenkin erittäin vangitseva kokemus.

_________________
--- Amal shufar, at rrug ---

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Touko 31 2014 12:17
Viestit: 3759

Viesti Lähetetty: Ti Loka 01 2019 19:20 
Ylös  
Kuva

Carrie (2013) :star: :star: :puoli:
https://www.imdb.com/title/tt1939659/

Minä lähdin liikkeelle Carrie remakella ja niin, turha leffahan tämä varsinkin allekirjoittaneen tapaiselle vanhemmalle kaartille on.

Nuorempi sukupolvi voi mahdollisesti omaksua tarinan paremmin tästä versiosta koska ollaan nykyajassa kännyköineen ja muine härpäkkeineen.
Kaikki on kuitenkin astetta paria heikompaa De Palman mestarityöhön verrattuna, puhutaan sitten esimerkiksi ohjauksesta, näyttelijätyöskentelystä, scoresta tai yleisestä tunnelmasta.

Chloe Grace Moretz yrittää mutta ei pärjää millään Spacekille ja onhan hän myös aivan liian nätti tähän rooliin mikä vie uskottavuutta.
Julianne Moore tekee ok suorituksen mutta jotain puuttuu. Parhaiten mielestäni onnistuu Tommya esittävä Ansel Elgort joka näyttää sympaattiselta tyypiltä.

Tunnelman puute aiheuttaa sen, että leffa ei oikeastaan edes tunnu kauhuelokuvalta vaikka loppu onkin jälleen kerran tehokas. Moretzin eleet ja liikkeet tuntuivat kuitenkin välillä ihan Purppuranoidan touhuilta :hyymy:

Se oli sellainen avaus tällä kertaa, Carrie remakea ei tarvitse katsella toistamiseen.

_________________
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Kesä 06 2014 18:19
Viestit: 4500
Paikkakunta: Kerava

Viesti Lähetetty: Ti Loka 01 2019 19:24 
Ylös  
^Joo, tuollainenhan tuo - kertakatsottava ja turha, mutta mielestäni kuitenkin nykyremakeksi ehkä vähiten vituttava niistä mitä olen nähnyt. Alkupuolella hahmoja oli jossain määrin edes tehty järjellä ja näin. Lopussahan koko homma sitten taantuukin CGI-kakkamyrskyksi.

Pitäisikin uusia se loistava alkuperäinen jossain vaiheessa.

_________________
--- Amal shufar, at rrug ---

 Profiili  

Poissa
Kultaloota
Kultaloota
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Ke Joulu 16 2009 11:23
Viestit: 1356
Paikkakunta: Oulu

Viesti Lähetetty: Ke Loka 02 2019 8:39 
Ylös  
Carrie-remake on jännä tapaus, kun itse taas yllätyin siitä että tykkäsin siitä kovastikin. Toi CGI-juttu kans kummastuttaa, kun tavallisesti olen todella herkkä tietokonetehosteille (Thing-remake meni sen takia piloille ja esim. Midnight Meat Train jäi kokonaan kesken varmaan ehkä sekunnin tietokonetehosteen takia), mutta tässä ne eivät kiinnittäneet huomiota. Joku muistaakseni sanoi lootassa joskus, että jopa se elokuvan avainkohtaus verisankoineen oli toteutettu tietokonetehostein, mutta sehän ei pidä paikkaansa. Mut täytyy joskus katsoa vielä kolmannenkin kerran noita tehosteita silmälläpitäen.

1/31: The Endless :star: :star:
https://www.imdb.com/title/tt3986820/

Vihdoin ja viimein tuli katsottua tää. Scifin, kauhun ja aikamatkustuksen suurena ystävänä odotukset oli kovat mutta ihan hirvee pettymys tää lopulta oli. Budjetista ei missään mielessä kyse, esim. The Man from Earth on yks mun kaikkien aikojen lempparileffoista ja se on kuvattu videokameralla yhdessä olohuoneessa ja vielä aika amatöörimäisten näyttelijöiden kanssa.

Mutta kun arvostelujen perusteella odotin jotain oikeasti mieltä kutkuttavaa ja persoonallista ja minusta tää kaikki on nähty miljoona kertaa aiemminkin paremmin toteutettuna. Jos leffa ois leikattu vaikka 80 minuuttiin, niin fiilikset olisivat todennäköisesti positiivisemmat. Se kolmen minuutin loopissa ollut tyyppi oli hahmona kiehtovin ja näyttelijänäkin huomattavasti pääkaksikkoa parempi, hälle olisin suonut enemmän ruutuaikaa.

Mutta jotain positiivista, muistin yhtäkkiä tätä katsoessani Timecrimes-leffan josta diggailin kovasti aikoinaan. Häätyy ottaa uusintaan.

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Helmi 02 2018 11:32
Viestit: 2022

Viesti Lähetetty: Ke Loka 02 2019 11:02 
Ylös  
The Mutilator
https://www.imdb.com/title/tt0124014/

Kunnon kökkö tämä pätkä, mutta ei nyt ihan kauhealla tavalla sentään. Monen tekijän imdb-statseissa ei juuri muuta tämän lisäksi ole. En ihmettele!

Tarina on yksinkertaisuudessaan sellainen, että poika putsailee kotona iskän pyssyjä synttärin kunniaksi, mutta käy pieni vahinko ja äiti vaihtaa hiippakuntaa. Iskällä luonnollisesti putoaa muutama inkkari kaanootista, ja jonkun vuoden kuluttua lahtaus alkaa isukin kesäpaikassa, johon äitinsä ampunut poika kavereineen on pyydetty pistämään tönö talvikuntoon.

Kaveriporukka on aika rasittava. Etenkin päähenkilön pihtaava akka. Tissejäkin näytetään tosi niukasti, ja tapot ovat melko kesyjä. Yksi koukun käyttö kyllä vähän puistatti!

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Kesä 06 2014 18:19
Viestit: 4500
Paikkakunta: Kerava

Viesti Lähetetty: Ke Loka 02 2019 11:09 
Ylös  
^Ihan kuin olisin joskus nähnyt tuon... Juonikuvauksesta ainakin todella vahvat deja-vuut. Ei kyllä mitään varmoja muistikuvia.

_________________
--- Amal shufar, at rrug ---

 Profiili  

Poissa
Kultaloota
Kultaloota
Käyttäjän avatar

Liittynyt: To Elo 14 2008 0:05
Viestit: 1074

Viesti Lähetetty: Ke Loka 02 2019 14:33 
Ylös  
Kuva

Paganini Horror (1989) :star: :puoli:
https://www.imdb.com/title/tt0095812/?r ... f_=nv_sr_1

Tyttöbändi esittää studiolla tuottajalleen viimeisintä aikaansaannostaan ja tämä lyttää biisimatskun kelvottomaksi, hittipotentiaalittomaksi
roskaksi. Studiolla kannuja hakkaava frendinsä hoitaa homman: miekkonen ostaa Donald Pleasancelta julkaisemattoman nuotituksen jonka
on rustannut itse Paganini. Biisi kelpaa managerille ja musiikkivideota lähdetään kuvaamaan Daria Nicolodin kartanoon. Lopulta kaikki menee
päin helvettiä, myös katsojan pää.

Uijui mitä roskaa Luigi Cozzi on saanut aikaiseksi. Ohjaajamme oli rustannut ilmeisesti vakavaksi biopiciksi tarkoitetun Niccolo Paganini
kässärin ja päärooliin oli varattu Christopher Lambert. Tarzan-leffa Greystoken piti nostaa Lambert maailmantähdeksi, mutta toisin kävi ja
samalla myös Paganini projekti haudattiin. Joku Contaminationin (1980) rahoittajista ehdotti Luigille uuden edukkaan kauhuleffan tekemistä ja
Luigi rustasi tikkuaskin kanteen tutusta aiheesta kässärin. Komediakultaa saatiin vaikka kauhua yrittivät. Extroissa Cozzi yrittää selittää leffaa
enemmänkin scifi/mysteeri genreihin kuuluvaksi ja siksi se ei mielestään nauti kauhufanien suosiota. Höpönlöpön Luigi, ei sadalla liiralla voi
saada kovin kummoista jälkeä.

Tarina on ihan paska, tajunnanvirtaa vailla yhtään minkäänlaista syy seuraus suhdetta tai järkeä. Tytöt ovat nättejä, mutta näyttelevät
huonosti. Daria Nicolodi osaa yhden hämmentyneen ilmeen ja Donald Pleasance kuvasi kolme kohtaustaan parissa päivässä ja nauroi
matkalla pankkiin. Dialogi on hervottoman hauskaa pöljyydessään ja kaikki todetaan tietysti ääneen. Spesiaali efektit (mitä vähän niihin
on nyt ollut varaa) ovat ihan kämäisiä. Kuvauksessa ei ole minkäänlaista jatkuvuutta tai visiota ja valaistus on luokkaa lamppu nurkassa.
Paganinin nuotituksesta soiva kappale kuulosti pirun tutulta ja sitten tunnistin: kysessä on 95% ihan suora kopio Electric Light Orchestran
vuonna 1981 ilmestyneen Time albumin kakkosraidasta "Twilight". Sanoitukset on toki muutettu. Kaiken kruunaa 88 Filmsin blu-rayn
2K-skannatun kuvan heikko laatu. Täydellinen aloitus 31 days of horror putkelle!

Sanotaan nyt kuitenkin, että onhan tää roskaleffoista nauttivalle aika viihdyttävä pätkä. Ja The Mutilator on klassikko Paganini Horroriin
verrattuna ja muutenkin kolmen tähtösen släsheri.

 Profiili  

Poissa
Kultaloota
Kultaloota
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Ti Marras 03 2015 14:50
Viestit: 710

Viesti Lähetetty: Ke Loka 02 2019 14:35 
Ylös  
väliaikainen nikki kirjoitti:
The Mutilator
https://www.imdb.com/title/tt0124014/

Kunnon kökkö tämä pätkä, mutta ei nyt ihan kauhealla tavalla sentään. Monen tekijän imdb-statseissa ei juuri muuta tämän lisäksi ole. En ihmettele!

Tarina on yksinkertaisuudessaan sellainen, että poika putsailee kotona iskän pyssyjä synttärin kunniaksi, mutta käy pieni vahinko ja äiti vaihtaa hiippakuntaa. Iskällä luonnollisesti putoaa muutama inkkari kaanootista, ja jonkun vuoden kuluttua lahtaus alkaa isukin kesäpaikassa, johon äitinsä ampunut poika kavereineen on pyydetty pistämään tönö talvikuntoon.

Kaveriporukka on aika rasittava. Etenkin päähenkilön pihtaava akka. Tissejäkin näytetään tosi niukasti, ja tapot ovat melko kesyjä. Yksi koukun käyttö kyllä vähän puistatti!


Oletkohan katsonut tuosta jonkun leikatun version, koska Mutilator on kyllä kuuluisa juuri verisyydestään. Unrated-kamaa jenkeissä ja oli aika hankalasti löydettävissä leikkaamattomana videona silloin, kun itse tuon ekaa kertaa katsoin. Alun "maalikameralla" eri kuvakulmista näytetty haulikolla selkään ampuminen oli jo aika kovaa kamaa, minkä lisäksi moottorisahataan yhtä tyyppiä mahaan (kohtauksen huono valaistus laskee tehoja) ja autolla yli ajettu tyyppi menee kahtia niin, että suolet leviää maisemaan. Lisäksi oli jotain tyyppien elävältä laittamista koukkuihin tyyliin Texas Chainsaw ja kait jotain muutakin. Selvästi goreisin näkemäni kasarislasher.

Leffa tosiaan aika kömpelösti tehty ja tuskin muistelisin yhtä hyvällä, jos kasetin hankkimiseen ei liittyisi jotain hämmentävää nostalgiaa. Salakuljetin nimittäin tämän aikoinaan kotiin koulurepussa ja mietin samalla että tällaistako minä tosiaan haluan nähdä, mitä minusta on tullut? Sama juttu Blood Camp Thatcherin (Turkey Shoot) kanssa. No, nykyään näitä tunnon tuskin ei enää ole.

VIPCOn kasetissa on edelleen sellainen kansikuva, että yhdelläkään hd-julkaisulla ei mitään jakoja sitä vastaan.

Kuva

 Profiili  
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 111 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Seuraava

Hyppää:  


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa

Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia vestejäsi
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group :: Style based on FI Subice by phpBBservice.nl :: Kaikki ajat ovat UTC [ DST ]
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com