Hohtoloota

Mystinen suomalainen elokuvafoorumi
Tänään on To Tammi 17 2019 18:01


Etusivu » Foorumit » Elokuvat - yleistä


Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 11 viestiä ] 
Kirjoittaja
Etsi tätä:
Viesti

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Kesä 06 2014 18:19
Viestit: 3600
Paikkakunta: Kerava

Viesti Lähetetty: Pe Joulu 18 2015 0:07 
Ylös  
Ajattelin tällaisen threadin perustaa kaikkia kummepia, kaukomaiden ihmeellisyyksiä varten. Että saa kaikki turkkilaiset pophässäkät, bollywood -versiot Freddy Krugereista ja mitkä lie vastaavat tunkea samaan paikkaan. Ensimmäinen esimerkkimme kumartaa Indonesian suunnasta.Kyseessä on elokuvan nimeltä Ratu Ilmu Hitam, joka länsimaissa tunnetaan nimellä The Black Magic Queen.

http://www.imdb.com/title/tt0078871/combined

Mondo Macabron ties mistä kaivamat outoudet on yleensä olleet melko kovia (ainakin meikäläiselle tähän mennessä vastaan sattuneet) ja tätä kun vielä tituleerattiin kannessa joksikin aikansa kovamaineiseksi gore-VHS -hitiksi, olihan tuo paras tarkastaa. Vaan melkopa köyhä leffa oli lopulta kyseessä - toki muutama erityisenkin päräyttävä hetki oli nauhalle saatu, mutta kokonaisuutena kuitenkin hyvin geneerinen ja jopa tylsä tuotos.

Leffa kertoo pienen viidakon tuppukylän naisesta, jota syytetään noituudesta tämän exän puolesta, ja joka tästä syystä päädytään paiskaamaan kalliolta alas. Vaan alhaallapa hänet ottaakin vastaan ihka oikea poppaukko, joka alkaa opettaa naiselle taikuuden saloja, jotta tämä sitten kostaisi kohtelunsa mustalla magialla kylän immeisille. Tietysti poppamiehellä on oma lehmä ojassa tässä kaikessa.

Nuo koston hetket olivatkin mielenkiintoisinta elokuvassa. Oli lentävää irtopäätä, joka puree ihmisiä; loitsu, joka muuttaa pellon suoksi ja yksi tyyppi räjähtää myös sekvensseinä kappaleiksi äärihidastetusti. Muitakin mielenkiintoisia kuvia oli, kuten otos, jossa päähenkilöttäremme treenaa taikuuttaan pomppimalla kivilavastuksen ja kirkkaan sinisen, maalatun taivaan väliin piilotetulla tramboliinilla voltteja. Nämä hetket vaan valitettavasti jäävät tolkuttoman pitkien suvantovaiheiden varjoon, missä ei juuri tapahdu muuta, kuin painitaan omantunnon kanssa tappamisen ja koston oikeutuksesta ja lässytetään paskasti dubattuna. Kaikki päräyttävyys onkin ladattu näihin muutamiin otoksiin ja loppuleffa vedetään ihan puhtaalla Salkkarilinjalla.

Mielenkiintoista oli myös elokuvan suhde uskontoon: musta magia kun pääsee leffan maailmassa iskemään ainoastaan, jos sen kohde ei rukoile säännöllisesti! Ja jos näin käy, sekös velhoa vituttaa.

Mjoo. Ikävän mitäänsanomaton elokuva etenkin takakannen ja olisiko peräti joidenkin nettiarvostelujen maalaamista kuvista värittyneeseen mieleen. Ei mitenkään umpisurkea kuitenkaan, fiilis vaan meinasi loppua jo kauan ennen kuin pituuden takaraja tuli vastaan.

_________________
--- Amal shufar, at rrug ---

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Kesä 06 2014 18:19
Viestit: 3600
Paikkakunta: Kerava

Viesti Lähetetty: Ma Loka 02 2017 15:47 
Ylös  
Herätetäänpä tämä, hitusen laihanlännäksi jäänyt muinainen topikki historian uumenista takaisin henkiin, sillä sen verran kovan tuotoksen tulin juuri katsoneeksi:

Pembalasan Ratu Pentai Selatan elikkäs Lady Terminator!

http://www.imdb.com/title/tt0095483/combined


Jees, kyseessä siis Indonesian nerojen periaatteessa-remake (mutta melkoisella tvistillä) vanhasta kunnon James Cameronin The Terminatorista - yhdestä meikäläisen kaikkien aikojen suosikkielokuvista. Ajan kysymyshän se vaan oli, että koska tämän neronleimauksen lopulta sai vilkuiltua.

Filmi alkaa kohtalaisen epä-Terminatormaisissa tunnelmissa, kun ollaan luonnonkauniin Thaimaan entisaikain maaseudulla. Siellä, ilmeisesti meren pohjassa, asuu joku Itämeren Noita, joka on ilmeisestikin paikallisista myyteistä ja legendoista tuttu, jo valmiiksi establisoitu hahmo. Muijalla on ollut sata aviomiestä: nämä kun tuppaavat aina kuolemaan yhdynnän hetkellä siihen, että haarojen välistä tursuaa holtittomana suihkuna verta omille kasvoilleen. Ja Itämeren Noita ei tykkää, kun ei saa koskaan kokea oikeaa tyydytystä.

Kuulostaa ihan Terminaattorilta, eikö vaan?

Sitten paikalle astelee joku superurho kaulassaan vihreä medaljonki, ja hän onkin sen verran kova jässi, että saa noidan hoideltua ilman omaa hengenlähtöä. Kiittämätön akka kuitenkin suuttuu tästä sen verran, että vannoo kostoa miehen tyttärentyttärentyttärelle - miksei saman tien puolustuskyvyttömässä tilassa olevalle hepulle on varmaan jokin mystinen asia mitä ei kaltaiseni lännenmies voi ymmärtää. Samoin kuin se, miksi sekin vituttaa, että sen orkun kerrankin saa kun aiemmin on vituttanut, että sitä nimenomaisesti ei ole saanut. Ailahtelevaisia nämä naikkoset, tai noidat ainakin.

Tästä hyppäämme sitten nykyaikaan, jossa kaunis anthropologi etsii jotakin mystistä kirjaa paikallisesta kirjastosta. Muija tutkii nimenomaisesti tätä noidan myyttiä. Pian hän saa muinaisesta opuksesta tietää noidan olinpaikan ja lähtee sinne veneellä. Viimeistään tässä vaiheessa käy ilmi, että elokuvan dubattu dialogi on aivan hervotonta tavaraa. Missään lausutussa ei yleensä ole minkään sortin järkeä mutta se annetaan ulos niin uskomattoman vakavissaan ettei toista.

Muija lähtee sukeltamaan ja yhtäkkiä humpsahtaakin Noidan valtakuntaan, vuoteelle, jossa jää kiinni sopivasti odottaviin kahleisiin. Sitten sen pimppaan ui Itämeren Noidan tavaramerkkikäärme, joka sitten muuttaa naikkosemme alkuperäiselokuvan kaltaiseksi tappokoneeksi. Koska tottakai se muuttaa. Muija nousee ylös vedestä alasti (joskin ulapan ja rannan välillä sille on jostakin materialisoitunut pikkupöksyt) ja rantsulta se tapaa kaksi nahkaan ja niitteihin pukeutunutta idioottia, jotka juovat kaljaa ja roiskivat kusta ympäriinsä ilman minkäänlaista tolkun tapaistakaan. Kaikki Cameronin merkkiteoksen nähneet arvaavatkin, mitä seuraavaksi tapahtuu - tosin Arska ei ikinä vaivautunut nussimaan raggareita ennenkuin vei näiltä vaatteet.


Paikallisena Linda Hamiltonina seikkailee tähdenlennon lailla nousujohteista uraa viettävä yökerholaulaja, joka on sitten tietysti tämä mainittu alun häiskän sukulaistyttö. Hän on juuri menossa keikalle kovasti Tech Noiria muistuttavalle klubille, jossa vetää oikeasti aika melkoisen siistin 80-lukupoppibiisin. Vähän muistutti jotain Sue Saadin tuotantoa, tai jotakin. Ja siitä alkaa sitten holtiton kopiointi - yökerhoammuskelu on toteutettu melkein kuva kuvalta samalla tavalla, kuin alkuperäisteoksessa, mitä nyt viattomia sivullisia kuolee n. seitsemän kertaa enemmän. Rynnäkkökivääri soi ja squibit halkeilevat!

Kyle Reesen roolin saa joku pallinaamainen amerikkalaispoliisi, jolla on herkkä taustatarina pilalle menneestä avioliitosta. Tottakai myös poliisiasemalahtaus on saatu filmiin mukaan, samoin kuin käsiin keskittynyt rakastelutuokio. Nyt vaan hyvän äijän tietämättä itsekään yhtään mitä tapahtuu joutuu eksposition suorittamaan se sama kirjastonhoitaja joka myös jostakin syystä seilaa poliisiasemalla.


Sen verran täytyy mainita, että filmi on kuvattu aivan taivaallisen hyvin. Kuvissa on aitoa 80-luvun magiaa, mitä on vaan yksinkertaisesti ilo katsoa. Myös efektit ovat todella kivoja - eivät nyt tietenkään ihan The Terminator -kivoja, mutta silti - ja erityisesti vähän jokapaikkaan suihkuilevat, piirretyt salamat ovat kerrassaan upeita. Sitten taas tietysti toisaalta kuvaussuunnista ei ole niin väliksi ja leikkauskin vähän horjahtelee, eli ihan ei siellä tyylin aallonharjalla olla kuitenkaan.

Lady Terminator käy jossain vaiheessa suorittamassa itselleen sitä tuttua silmäkirurgiaa, missä ei ole tässä versiossa mitään järkeä, kun ei se sen silmä ole edes millään lailla vahingoittunut. Plus, se repii silmänsä kirurginveitsellä irti vain tunkeakseen sen sinne takaisin - öh, miksi? Onneksi tämä operaatio tapahtuu muijan ollessa alasti ja hien virratessa vapaana tissien välissä samalla, kun täysin randomit värivalot vilkkuvat joka paikassa vailla mitään loogista perustetta. Oma Terminator -visiokin tytöltä löytyy, mutta siitäkin puuttuu kaikki tekninen; väri nyt sentään on se sama tuttu punainen.


Loppukin hitusen poikkeaa alkuperäisestä, kun se poliisijantteri kutsuu radiolla helikopterillisen länsimaalaisia superpoliiseja amerikasta auttamaan - jep, jep - vain, jotta nämä voisivat vuorostaan saada kaikki Lady Terminatorin haulikosta. Sitten se tuttu tankkeriauto räjähtää, ja endoskeletonin sijaan meille tarjoillaan kummalliseksi Freddy Kruger -painajaiseksi palanutta tappajaemäntää, joka nyt jostain syystä pystyy ampumaan lasersäteitä silmistään. Aivan, joo, tottakai. Lady Terminator myös on siitä Arskaa ilkeämpi veijari, että aina jos vain on suinkin mahdollista, ampuu vastustajiaan suoraan haarojen väliin.


Pakko vielä mainita oma lempihahmoni, Snake - luihu, valtavalla nenällä varustettu hönö jolla on ilmeisesti moppi päässä, joka puhua hörähtelee pilven polttamisesta ja joka on dubattu puhumaan klassisella 80-luvun surffidude -puheenparrella. Ikinä ei selviä, miksi hemmon nimi on Snake.


Aivan täyden kympin roskaelokuva ja yksi viihdyttävämpiä, ellen jopa sanoisi päräyttävimpiä tuotoksia, joita olen hetkeen nähnyt. Pisteet kotiin, pojat. Ei ollut esim. Terminator 3:ssa mitään tällaista, vaikka muuten yhtä sumeilematonta kopiointia sitten harrastettiinkin.


"You keep calling me lady. I'm not a lady! I'm an anthropoligist!"


Niin, ja se biisi:

_________________
--- Amal shufar, at rrug ---

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Touko 31 2014 12:17
Viestit: 3012

Viesti Lähetetty: Ma Loka 02 2017 19:06 
Ylös  
Löytyy hyllystä ja on kova! Katselusta jo sen verran aikaa, että pitää uusia samalla, kun katselee muutkin naattorit.

_________________
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Kesä 06 2014 18:19
Viestit: 3600
Paikkakunta: Kerava

Viesti Lähetetty: Ke Marras 08 2017 10:22 
Ylös  
Vähän mitenkuten sopii tänne, kun ei tässä nyt mitään kovin kummallista lopulta ole, mutta pistänpä kuitenkin niin tulee vähän ripoteltua näitä kivasti.


Eräällä eilisellä oppitunnilla katsoimme elokuvan La Noche de los Lápices, joka pyllistää 80-luvun Argentiinasta.

http://www.imdb.com/title/tt0193355/combined

Otin nimittäin tuollaisen latinalaisen amerikan hässäkän ihan puhtaasti helppojen opintopisteiden toivossa (ei tenttiä, ei tehtäviä, vain muutama iltatunti) ja siellä sitten opettajamme laittoi meidät tämän katsomaan. Varoitteli vielä, että nyt tulee ahdistavaa matskua, jos on heikkohermoinen kannattaa ehkä lähteä jne. jne. jne.

Ja mitä vittua, eihän tässä taas kerran tapahtunut yhtään mitään. Kyseessä on kuin maailman tylsin In the Name of the Father: läjä Argentiinalaisia nuoria vangitaan jonkun kusisen mielenosoituksen vuoksi ja viedään ikävään vankilaan. Sitten ne on siellä ikuisuuden. Ja sitten se loppuu. Jotkut vanhemmat pörrää ulkopuolella ja yrittää, turhaan, saada niitä ulos. Ja toistan: mitään ei tapahdu.

Jos nyt mikään oppitunti ei taide- tai viihdeteoksen katsomiseen ole muutenkaan otollisin paikka, niin en ole kyllä eläissäni tahtonut nukahtaa yhtä vahvasti istualleni kuin tätä mitäänsanomattomien epähahmojen toikkaroimista seuratessani. En tiedä olisiko siihen samaistunut paremmin jos olisi joku yhdysside elokuvan kuvaamaan aikakauteen ja maahan, mutta ei. Ei vittu näin. Edes Timo Koivusalo ei saisi aikaiseksi mitään näin harmaata ja turhaa. Tämä on juuri tätä Schidler's List -paskaa, missä ihan vaan siksi, että joillekin ihmisille on joskus käynyt ikävästi, se tarkoittaa sitä, että niitten elämästä saa tippaakaan yrittämättä automaattisesti vitun hienon filmin. No kun ei saa. Se voi silti olla ihan oikea tarina, missä on jopa joku muukin syy kuin poliittinen empatia piitata ruudulla tapahtuvista asioista.

Tietysti, jos on aina tahtonut nähdä Hostelin ilman kidutuskohtauksia, niin kai tätä sitten voi suositella.

_________________
--- Amal shufar, at rrug ---

 Profiili  

Poissa
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Elo 08 2008 9:17
Viestit: 7690

Viesti Lähetetty: Ke Marras 08 2017 19:10 
Ylös  
Jaa-a... jotain tuollaista vähemmän arvostavaa mielipidettä Schindleristä muistelinkin, mutta en tarkemmin. Voisihan tuota avata vielä vähän, jos huvittaa :hmmm:

Spielbergin elokuvassa ei yritetty tippaakaan? Miten tämä siis ilmenee? Ja siinäkö ei ole oikeaa tarinaa?

En ole ihan samoilla linjoilla "cheesy"

_________________
"It's really big..."

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Kesä 06 2014 18:19
Viestit: 3600
Paikkakunta: Kerava

Viesti Lähetetty: Ke Marras 08 2017 20:00 
Ylös  
Exterminator kirjoitti:
Jaa-a... jotain tuollaista vähemmän arvostavaa mielipidettä Schindleristä muistelinkin, mutta en tarkemmin. Voisihan tuota avata vielä vähän, jos huvittaa :hmmm:

Spielbergin elokuvassa ei yritetty tippaakaan? Miten tämä siis ilmenee? Ja siinäkö ei ole oikeaa tarinaa?

En ole ihan samoilla linjoilla "cheesy"


Ei, kun se on just sitä: "Durrrrr, katsokaa: tiesittekö, ettei juutalaisilla ollut kivaa keskitysleirillä?" No ei, Steven, ei tiedetty. Kiitos kun käytit kaksi tuntia sen kertomiseen. Ja sen kuvaamiseen, miten Liam Neeson ja Ralph Fiennes tylsäilevät ympäriinsä. Mitä siinä elokuvassa muka tapahtuu? Mistä se kertoo? Niin, ei mistään. Siitä, että nyt täytyy tiristää nenä nessuun koska muuten on huono ihminen, saatana, ja pitää tuntea olonsa pahaksi, koska on se ihminen joskus ollut julma. Ei siinä nyt tarvitse mitään syitä availla että miksi näin on voinut olla tai miltä niistä oikeista uhreista on tuntunut tai mihin se on vaikuttanut, kunhan vaan onanoidaan tällä paskalla ikuisesti ja sitten työnnetään Oscar-patsas persereikään jotta se poliittinen liturgia tulee varmasti kaikille ymmärretyksi.

Se on sosiaalipornoa henkisesti köyhille.


Esimerkiksi Polanskin Pianisti oli ihan oikea tarina, missä oli oikeita hahmoja jotka teki ihan oikeita asioita ja joiden kohtalosta jopa välitti, muistakin syistä kuin että nyt siellä on se itkuviulu takana. Se on hyvin rakennettu tarina. Samaten vaikka se Verhoevenin toinen maailmansota -epookki. Se, että leffa kertoo vakavista asioista ei tarkoita, ettei siinä saisi millään muotoa tapahtua mitään, tai että sen katsomisen pitäisi tuntua siltä, kuin olisi itse maailman tylsimmällä keskitysleirillä vailla edes sitä julmuutta rapisuttamassa uneen painavan unhon kuorta.

_________________
--- Amal shufar, at rrug ---

 Profiili  

Poissa
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Elo 08 2008 9:17
Viestit: 7690

Viesti Lähetetty: To Marras 09 2017 19:50 
Ylös  
Tuntuu liian isolta työmaalta lähteä tuohon vastaamaan ja väsyttääkin, joten antaa olla :lol:

Nuo Polanskin ja Verhoevenin (se Zwartboek tai joku?) elokuvat varmaan kannattaisi nähdä, jälkimmäinen monesti kiinnostellutkin.

_________________
"It's really big..."

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Kesä 06 2014 18:19
Viestit: 3600
Paikkakunta: Kerava

Viesti Lähetetty: To Marras 09 2017 19:51 
Ylös  
Exterminator kirjoitti:
Tuntuu liian isolta työmaalta lähteä tuohon vastaamaan ja väsyttääkin, joten antaa olla :lol:

Nuo Polanskin ja Verhoevenin (se Zwartboek tai joku?) elokuvat varmaan kannattaisi nähdä, jälkimmäinen monesti kiinnostellutkin.


Joo, etenkin just tuota Zwatboekia voisi kyllä suositella.

Ja jos se nyt yhtään lohduttaa, niin oli tämä Argentiina-homma vielä enemmän perseestä kuin se Spielbergin tyyttä.

_________________
--- Amal shufar, at rrug ---

 Profiili  

Poissa
Täysloota
Täysloota
Käyttäjän avatar

Liittynyt: To Marras 17 2011 14:58
Viestit: 382

Viesti Lähetetty: To Marras 09 2017 21:04 
Ylös  
Täältäkin suosittelut Zwartboekille, hyvä leffa.

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Touko 31 2014 12:17
Viestit: 3012

Viesti Lähetetty: Pe Marras 10 2017 7:37 
Ylös  
Zwartboek on loistava leffa!

_________________
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Kesä 06 2014 18:19
Viestit: 3600
Paikkakunta: Kerava

Viesti Lähetetty: Ma Tammi 22 2018 17:29 
Ylös  
Lisää vieraiden maitten kahjouksia katseluun. Tiirasin lopultakin tässä pari vuotta sitten hankkimani For Y'ur Height Onlyn.

http://www.imdb.com/title/tt0200642/reference

Philippiineiltä ollaan taas kotoisin, ja voi pojat pojat. Weng Weng -niminen metrin mittainen ja upealla takatukalla varustettu kääpä on uljas salainen agenttimme 00. Miehellä on huipputason vimpaimia vaikka muille jakaa, uskomaton revolverilläposauttelutaito ja ei sellaista muijaa nähdäkään, joka tälle pätkälle sanoisi ei. Ilmiselvästi Britannian James -pojan jäljillähän tässä ollaan, mutta ihan tarkoituksenmukaisen parodioinnin eikä niinkään ripoffauksen merkeissä, kuten aluksi kuvittelin.

Filmin hieno huumori ei onneksi nojaa pelkästään siihen, että pääosassa on kääpiö. Toki tästä pienoiskoosta otetaan kaikki irti, kun mies on oiva esimerkiksi piiloutumaan ahtaisiin paikkoihin ja vihollisten sukukalleudetkin killuvat juuri parhaalla mahdollisella lyöntikorkeudella. Älyttömiä päähänpistoja ja sekavia käänteitä riittää kuitenkin tämän lisäksikin, ja hassuttelua ainoastaan korostaa todella yltiövammainen, paskasti näytelty mutta hyvin kirjoitettu enkkudialogi, joka tarjoaa lähes jokaisen repliikin kohdalla jotain typerää ja ratkiriemukasta.

Upeassa tarinassamme 00 tapaa kivan prostituoitunaikkosen, jota on kosiskeltu "Pahuuden Syndikaattiin", ilkeääkin ilkeämpään rikollisjärjestöön, jonka pyhä tehtävä on salakuljettaa huumeita leipien sisällä tyrkyttääkseen niitä "jokaiseen päiväkotiin ja jokaiselle hiekkalaatikolle". Sitähän ei jalo isämmaam ylpeys voi sietää, joten ei muuta kuin rotannäköiseen käppänään välittömästi ihastunut ja täysin rinnoin luottava povipommi pahiksen tarjoukseen tarttumaan ja sisäpiiristä informaatiota tarjoilemaan. Pahisliigaa johtaa möreällä äänellä ja Blowfeldin tavoin siinä sen ekassa leffassa loppua lukuunottamatta piilosilla pysyvä rikollinen nero Mr. Giant. Lopussa paljastuu, että Mr. Giant on myös kääpiö.

Paikallinen Q ja elokuvan paskin näyttelijä varustaa päähenkilömme uskomattomilla laitteilla, jotka todellakin tulevat hyvään käyttöön. On prototyyppisormusta, joka tunnistaa kaikki maailman myrkyt, mutta mitä ei ole voitu valmistaa kuin yksi, koska se on päällystetty Salaisen Jaoston budjetin äkkiä syövällä kultapäällysteellä. Näin tekeminen ei kuitenkaan käsittääkseni ole mistään kohtaa pakollista, joten hieman kyseenalaistan taas tätäkin valtion tahon ratkaisua. Sen lisäksi on rakettireppua ja koottavaa konekivääriä, sekä sellainen samanlainen tappohattu kuin Oddjobilla mutta tällä kertaa radio-ohjauksella varustettuna. Sokerina pohjalla vielä se kamppeista oleellisin, eli aurinkolasit, joka näyttää tyttöset ilman vaatteita. Jos tälle ei olisi ihan jopa funktionaalinen ja uskottava käyttötarkoitus seikkailussamme, väittäisin että nyt kyllä veronmaksajaa taas kusetetaan.

Taisteluosuudet ovat kohtuu kämäisiä, tosin käyttävät ihailtavasti ympäristöä hyödykseen. Mikään hyvän kuvauksen ja leikkauksen malliesimerkki tämä ei kuitenkaan ole. Sen sijaan hattua on nostettava arvon Weng Wengille: hän tekee huimia hyppyjä pelottavan korkeista paikoista ja on muutenkin kohtuullisen atleettisen oloinen kaveri (eritoten kokoisekseen) ja tekee kaikki stunttinsa itse. No, paitsi se hieno hetki, missä hän muuttuu paskaksi nukeksi paetessaan huippuhotellin kattokerroksesta sateenvarjolla kuin Maija Poppanen konsanaan. Tietysti köyräistyään tätä ennen kyseisessä hotellihuoneessa avosylein kyseisen kohtelun vastaan ottavaa naikkosta, joka tapasi päähenkilömme kokonaista kolme sekuntia aikaisemmin tämän rynnätessä roistoja karkuun sisälle.

Aivan loistavaa vammailuviihdettähän tämä taas oli. Loppu ehkä hitusen löpsähtää muuttuessaan perinteisemmäksi actionoinniksi, mutta ei sitä sentään tylsää tullut silloinkaan. Suositukset!

Samalta levyltä löytyy myös joku brucesploitaatiopätkä. Nimeä en enää muista, mutta eiköhän siinä tiikeri ja / tai lohikäärme todennäköisesti mainittu. Joten se sitten varmaan seuraavaksi.

_________________
--- Amal shufar, at rrug ---

 Profiili  
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 11 viestiä ] 

Hyppää:  


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Mikko Lahtinen, rautapuoli ja 2 vierailijaa

Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia vestejäsi
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group :: Style based on FI Subice by phpBBservice.nl :: Kaikki ajat ovat UTC [ DST ]
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com