Clint Eastwood

Keskustelua elokuvista ja niihin liittyvistä ilmiöistä.
Post Reply
User avatar
Mikko Lahtinen
Voimavaraistunut ituhippi
Voimavaraistunut ituhippi
Posts: 8176
Joined: Tue Sep 23 2008 17:56

Clint Eastwood

Post by Mikko Lahtinen »

Avataanpa myös Eastwoodille oma otsikko.

Pink Cadillac (1989)

Clint esittää takaustoimistolle työskentelevää palkkionmetsästäjää, joka jäljittää karkulaisia. Nyt tehtävänä olisi ottaa kiinni karannut nainen (Bernadette Peters), joka liikkuu vaaleanpunaisella Cadillacilla mukanaan neljännesmiljoona varastettua rahaa. Juttua vaikeuttaa se, että naisen perässä on myös aviomies ja tämän maahanmuuttokrii...ööh siis uusnatsikaverit, jotka eivät ole mitään mukavinta porukkaa.

Kyseessä on toimintakomedia, joka jättää toivomisen varaa kummankin suhteen. Eastwood hassuttelee tässä vielä enemmän kuin muissa vastaavissa elokuvissaan lukuisissa peiterooleissaan. Oli sitten kyse countrya soittavan radioaseman juontajasta, kasinon omistajasta tai uusnatsien porukkaan pyrkivästä vajakista. No, näiden viihdyttävyys on kovin heikkoa. Myös Jim Carrey tekee lyhyen roolin epähauskana Elvis-imitaattorina. Toiminnan suhteen elokuva on varsin köyhä. Oikeastaan vasta lopussa on hieman keskinkertaista paukuttelua, eikä siinäkään mitään muistettavaa. Vielä kun ottaa huomioon lähes kahden tunnin keston, niin mistään viihde-elämyksestä ei oikein voi puhua.

Nämä Buddy Van Hornin ohjaamat Eastwood-elokuvat eivät muutenkaan ole siellä Clintin filmografian parhaiden joukossa, mutta tämä tapaus on helppo sijoittaa huonoimpien joukkoon. Ehkäpä jopa listan viimeiseksi. Vaikka itse en juuri pidäkään Clintin ja Clyde-orangin seikkailuista, niin kyllä niitäkin mieluummin katselee. Myös parjattu Heartbreak Ridge sisältää paljon viihdyttävämpää juttua kuin tämä.

Olin kyllä katsellut elokuvan aiemminkin kauan sitten, mutta juuri mitään ei ollut jäänyt mieleen, eikä sitä tarvitse juurikaan ihmetellä. Kovin heikko esitys. Helvetin hyvä juttu, että Clint sai uralleen uuden suunnan vähän myöhemmin, eikä jumittunut tehtailemaan tällaisia väsyneitä surkeuksia.

Eilen kävin läpi Eastwoodin filmografiaa, eikä sieltä enää löydy kovin montaa katsomatonta elokuvaa, joissa hän näyttelee ja/tai on ohjannut.

Näkemättömät ohjaukset vanhimmasta uusimpaan:

Breezy (odottaa hyllyssä)
Bird (en tosin ole aivan varma tästä)
Changelin (tämäkin jo ostettu)
Gran Torino (kuten tämäkin)
Invictus
Hereafter
J. Edgar

Näyttelijänä vanhimmasta uusimpaan:

Francis in the Navy
The First Traveling Saleslady
Lafayette Escadrile
Ambush at Cimarron Pass
The Witches
Paint Your Wagon (epäilen, että olen katsonut nuorena ainakin osittain, DVD löytyy hyllystä)
Beguiled (tämänkään suhteen ei täyttä varmuutta, DVD hankittu)
Gran Torino (odottaa edelleen "oikeaa" hetkeä)

Jätin pois elokuvat, joiden kohdalla IMDB:ssa kirjattu "uncredited". Viisi ensimmäistä listattua taitavat myös olla sellaisia, että Clintin osuus on varsin pieni.

Eastwoodin elokuvat alkavat olla jo melko pitkälti siis nähty, varsinkin, kun saan nuo valmiiksi ostetut vielä katseltua. No, uusia ohjauksia on tullut vielä kohtalaisen hyvään tahtiin, ja laatukin on pysynyt melko mukavalla tasolla. Kuitenkin lähivuosina todennäköisesti tulee eteen tilanne, että uutta Eastwood-elokuvaa ei enää tulekaan.

Kokoelmaan pitäisi hankkia vielä muutama kiekko aiemmin nähtyjä noiden katsomattomien lisäksi. Heartbreak Ridge on osittain ihan hauskaa yli-äijäilyä, jota voisi kuvitella katsovansa ihan mielellään muutaman oluen kera. The Bridges of Madison County tuli nähtyä aikaa sitten televisioesityksenä, mutta silloin ei oikein toiminut. Oletan, että osaisin arvostaa nyt enemmän. True Crime nähty myös monta vuotta sitten televisioesityksenä. Muistaakseni ihan kelvollinen jännityselokuva. Samoin Midnight in the Garden of Good and Evil, vaikka se olikin hieman turhan pitkä. Kaiken kaikkiaan Eastwood-kokoelma varsin hyvällä mallilla.

Richard Schickelin ohjaama dokumentti The Eastwood Factor olisi myös tarkoitus hankkia jossakin vaiheessa.
"In the eyes of a ranger, the unsuspecting stranger, had better know the truth of wrong from right.
'Cause the eyes of a ranger are upon you, any wrong you do, he's gonna see.
When you're in Texas, look behind you, 'cause that's where the rangers gonna be."

User avatar
Invictus
Vittuuntunut kirjastotäti
Vittuuntunut kirjastotäti
Posts: 12047
Joined: Thu Mar 13 2008 13:02
Location: Seinäjoki

Re: Clint Eastwood

Post by Invictus »

Eikö Eastwood aiheuta kenessäkään intohimoja...

Toi Pink Cadillac oli niin huono leffa, että mulla ei ainakaan ole mitään intohimoja tarkistaa asiaa uudestaan, luotan muistikuviin vaikken juuri mitään muistakaan.

Eastwood: The Gauntlet/Luotikuja
- tuli katsottua tämä Eastwoodin vähemmälle huomiolle jäänyt ohjaus pitkästä aikaa. Ehkä edellisen kerran katsonut 90-luvun tv-esityksen aikoihin. Osoittautui ihan hyväksi tapaukseksi, mutta ihan priimaa ei kuitenkaan. Paljon hyvää mutta jotakin jäi puuttumaan sen verran ettei ihan neljän tähden tapaukseen pääse. Sondra Locken ja Eastwoodin kemia toimii hyvin mutta olisi ollut parempi jos hahmojen suhde olisi jäänyt riitaiseksi eikä sitä pakollista lempeä olisi sotkettu kuvioihin. Eastwood on tyypilliseen 70-lukulaiseen tapaansa nuhjuinen kyttä, joka saa hoitaakseen todistajan toimittamisen oikeuteen. Kyseessä pitäisi olla mitätön tapaus mutta tietenkään niin ei ole, vaan ilotyttö-todistajan (Locke) perässä on mafia ja likaiset kytät. Ja vetoakin on lyöty siitä, ettei Eastwood saa naista vietyä hengissä Vegasista Phoenixiin. Hyvää on se, että tarina hiukan poikkeaa perinteisestä kamasta eli ollaan hiukan road movie -hengessä eikä jumituta yhteen kaupunkiin ja lievä salaliitto-meininki piristää touhua, vaikka ei tässä mitään monimutkaista juonen kehittelyä tarjota. Itse asiassa Eastwoodin hahmon kyvyttömyys tajuta pahista on hiukan outoa... Leffa sisältää myös hiukan heikompia kohtauksia, osittain naurettavia. Kuten esim. Eastwoodin ensimmäinen kohtaaminen bikerien kanssa. Lisäksi helikopteri-takaa-ajo ei toimi aivan täysillä. Toisaalta leffa tarjoaa sopivan epäkorrektia menoa (läpsitään kurittomia naisia kasvoille, raiskausyritys junassa ja poliisiautossa käyty selvittely dialogin muodossa päähenkilöiden ja kolmantena oleva kytän välillä), että sellaista mukavaa wtf-meininkiäkin on tarjolla. Leffa kulkee aika sujuvasti ja viihdyttäen eteenpäin ja Eastwoodin karisma tehoaa. Ihan lopun kliimaksi "luotikujineen" on kyllä aika naurettava... :star: :star: :star: :puoli:

User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 8897
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: Clint Eastwood

Post by Exterminator »

Mikko Lahtinen wrote:The Bridges of Madison County tuli nähtyä aikaa sitten televisioesityksenä, mutta silloin ei oikein toiminut. Oletan, että osaisin arvostaa nyt enemmän.
Minä kyllä tykkäsin tästä. Jokunen vuosi sitten tuli tv:stä, silloin tuli nähtyä toistaiseksi ainoan kerran. Monta uusimmista on kyllä näkemättä. Million Dollar Baby kun oli melkoinen pettymys, liekö se sitten vaikuttanut jotenkin kiinnostusta vähentävästi.

Ja onhan niitä vanhempiakin näkemättä vaikka miten monta...
-You have a huge fucking dick!

User avatar
JariM
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 2939
Joined: Sat May 17 2008 10:44
Location: Helsinki

Re: Clint Eastwood

Post by JariM »

Joku Clint dokkarihan tuli tänä vuonna Teemalta. Muistaakseni ihan mielenkiintoinen....
▬▬▬ι═══════════ﺤ

User avatar
Mikko Lahtinen
Voimavaraistunut ituhippi
Voimavaraistunut ituhippi
Posts: 8176
Joined: Tue Sep 23 2008 17:56

Re: Clint Eastwood

Post by Mikko Lahtinen »

Paint Your Wagon (1969)

Kiertelevä kullankaivaja Ben Rumson (Lee Marvin) rientää auttamaan tieltä veljineen suistunutta maanviljelijää (Clint Eastwood). Tässä yhteydessä löytyy kohtalainen kultaesiintymä, ja tyypit aloittavat yhteistyön. Myöhemmin kaksikko muuttuu kolmikoksi, kun Rumson ostaa itselleen vaimon. Myöhemmin tähän onneen luikertelee "parempien" ihmisten hyveellisyys pilaamaan iloista menoa.

Kyllähän tämä on pitkälti Marvinin näytöstä, Clint on tässä seurassa suhteellisen valju. Tosin eipä hahmokaan anna kovin paljoa mahdollisuuksia Marvinin rinnalla. Eikä siinä mitään, koska kyllähän tämä on sellainen rooli, johon Marvin hyvin sopii. Juotavaa kuluu reippaasti ja töiden ohessa muistetaan pitää riittävästi hauskaakin.

Musikaaliosuus on mielestäni hieman epätasainen. Osa näistä on ihan huvittavia ja reippaita juttuja, mutta osan taas olisi hyvinkin voinut karsia. Varsinkin, kun huomioidaan elokuvan 158 minuutin kesto. Tämä puoli tekee elokuvasta kohtalaisen omaperäisen viritelmän lännenelokuvien joukossa. Sinänsä typerää, että lauluosuudet on jätetty tekstittämättä, vaikka ne liittyvät pitkälti tarinaan. Lee Marvinin Wandering Star -tulkinta nousi aikoinaan ilmeisesti melko suosituksi kappaleeksi:Omasta mielestäni elokuvassa on varsin hyvä henki. Moni kohtaus saa hymyilemään tyytyväisenä. Marvin ja Eastwood yllyttävät kyläläiset huutamaan yksimielisesti kyllä prostituution tuomiselle yhteisöön. Myös polyamorian todetaan olevan kaunis ja hieno asia (jonka uskovaisten perusteeton "hyveellisyys" lopulta pilaa). Marvin ehtii myös "korruptoimaan" uskovaisten perheen vanhimman pojan. Tosin häneltä löytyy luontaista lahjakkuutta asiaan, koska viina, sikarit ja naiset tulevat kaikki tutuiksi yhden iltapäivän aikana. Mukaan mahtuu vielä vähän tappelua ja huvittavia humalaisia ideoitakin. Pipo ei todellakaan ole kireällä, ja ihan mielellään tällaista katselee.

Lopussa vakavoidutaan hieman, mielestäni täysin turhaan. No, se siitä seuraa, kun uskonnon käärme luikertelee paratiisiin tuomitsemaan muiden onnellista elämää... Pituuden takia ei jaksa aivan täyden kestonsa aikaa viihdyttää, mutta hyvää hömppää tämä silti on. Marvinin esittämä tyyppi on hetkellisestä vainoharhaisuudestaan huolimatta varsin sympaattinen tapaus. Pitänee panostaa Marvinin elokuviinkin enemmän, vaikka toki niitä on tullut nähtyä jo kohtalaisesti. Kevyttä ja mukavaa lännenhenkistä menoa arvostaville tätä voi kyllä suositella. Vakavampaa ja väkivaltaisempaa juttua kaipaaville kyseessä luultavasti pettymys:Sen verran oli tuttuja kohtauksia mukana, että varmasti oli tullut nähtyä ainakin osittain lapsena. Uusinta kuitekin oli paikallaan, koska pidin tästä huomattavasti enemmän kuin ennakkoon oletin. Marvinista pitää päivä päivältä enemmän. Joskus nuorempana häntä ei osannut arvostaa aivan yhtä paljon kuin nykyään. Hän on nousemassa omalla kohdalla siihen porukkaan, jossa Eastwood, Coburn, McQueen ja kumppanit jo ovat. Erittäin hyväntuulinen elokuva, jollaisia katselee mielellään.
"In the eyes of a ranger, the unsuspecting stranger, had better know the truth of wrong from right.
'Cause the eyes of a ranger are upon you, any wrong you do, he's gonna see.
When you're in Texas, look behind you, 'cause that's where the rangers gonna be."

User avatar
Invictus
Vittuuntunut kirjastotäti
Vittuuntunut kirjastotäti
Posts: 12047
Joined: Thu Mar 13 2008 13:02
Location: Seinäjoki

Re: Clint Eastwood

Post by Invictus »

Kyllä Lee Marvin on aina ollut korkealla omalla äijä-listalla, esim. reippaasti Coburnin edellä.

User avatar
Mikko Lahtinen
Voimavaraistunut ituhippi
Voimavaraistunut ituhippi
Posts: 8176
Joined: Tue Sep 23 2008 17:56

Re: Clint Eastwood

Post by Mikko Lahtinen »

Invictus wrote:Kyllä Lee Marvin on aina ollut korkealla omalla äijä-listalla, esim. reippaasti Coburnin edellä.
Minulla Coburn saa paljon pisteitä mm. noista Peckinpahin kanssa tehdyistä elokuvista.
"In the eyes of a ranger, the unsuspecting stranger, had better know the truth of wrong from right.
'Cause the eyes of a ranger are upon you, any wrong you do, he's gonna see.
When you're in Texas, look behind you, 'cause that's where the rangers gonna be."

User avatar
Mikko Lahtinen
Voimavaraistunut ituhippi
Voimavaraistunut ituhippi
Posts: 8176
Joined: Tue Sep 23 2008 17:56

Re: Clint Eastwood

Post by Mikko Lahtinen »

Vähän päivitystä näkemättömien listan suhteen...
Mikko Lahtinen wrote:Eilen kävin läpi Eastwoodin filmografiaa, eikä sieltä enää löydy kovin montaa katsomatonta elokuvaa, joissa hän näyttelee ja/tai on ohjannut.

Näkemättömät ohjaukset vanhimmasta uusimpaan:

Breezy (odottaa hyllyssä)
Tuli katseltua vähän aikaa sitten. Oli kyllä ihan miellyttävä kokemus. Varmaan katselen uudelleen jossakin vaiheessa.
Bird (en tosin ole aivan varma tästä)
Ei muutoksia tässä tapauksessa.
Changelin (tämäkin jo ostettu)
Tämä toimi helvetin hyvin. Tiedä sitten, koskettaako tulevalla uusinnalla samalla tavalla, mutta ensimmäisen katselun perusteella Eastwoodin 2000-luvun parhaimmistoon sijoittaisin.
Gran Torino (kuten tämäkin)
Tämä on nyt nähty pari kertaa suhteellisen lyhyen ajan sisällä. Uusinta pudotti vähän pisteitä, mutta siitä huolimatta kova tapaus edelleen.
Invictus
Tämä ei oikein onnistunut innostamaan. Aihe ei kiinnosta paljoakaan, ja tästä tosiaan jäi vähän sellainen tunne, että tulisi pitää tärkeänä elokuvana, kun kuitenkin Mandelaakin käsittelee. Omasta mielestäni melko mitäänsanomaton ja keskinkertainen tapaus. Eastwoodin 2000-luvun heikoin toistaiseksi nähdyistä.
Hereafter
No, olihan tämä melkoista hömppää, mutta onnistui siitä huolimatta viihdyttämään kohtalaisesti. En näe syytä suurempiin hehkutuksiin, lähinnä ihan ok.
J. Edgar
Edelleen katsomatta.
Näyttelijänä vanhimmasta uusimpaan:

Francis in the Navy
The First Traveling Saleslady
Lafayette Escadrile
Ambush at Cimarron Pass
The Witches
Vieläkin näkemättä.
Paint Your Wagon (epäilen, että olen katsonut nuorena ainakin osittain, DVD löytyy hyllystä)
Kuten ketjun aiemmasta viestistä voi todeta, niin tästä tuli pidettyä kohtalaisen paljon. Varmaan pitää katsella jossakin vaiheessa uudelleen...
Beguiled (tämänkään suhteen ei täyttä varmuutta, DVD hankittu)
Tätä oli kohtalaisen paljon kehuttu, eikä oikein vastannut odotuksia. Ehkäpä tuo tuli katseltua hieman väärässä mielentilassakin, mutta toistaiseksi en sijoittaisi kovin korkealle Siegelin ja Eastwoodin yhteistöiden joukossa.
Gran Torino (odottaa edelleen "oikeaa" hetkeä)
Tämä tulikin jo mainittua.

Tuli muutama päivä sitten katseltua uudelleen White Hunter Black Heart, joka on jäänyt monelle vähän tuntemattomaksi Eastwood-elokuvaksi. Minulle toimii edelleen, ja tekisi mieli lukea jossakin vaiheessa kirja, johon elokuva pohjautuu. Blogissa enemmän tekstiä kyseisestä elokuvasta:

White Hunter Black Heart (Valkoinen metsästäjä, musta sydän)
"In the eyes of a ranger, the unsuspecting stranger, had better know the truth of wrong from right.
'Cause the eyes of a ranger are upon you, any wrong you do, he's gonna see.
When you're in Texas, look behind you, 'cause that's where the rangers gonna be."

User avatar
Mikko Lahtinen
Voimavaraistunut ituhippi
Voimavaraistunut ituhippi
Posts: 8176
Joined: Tue Sep 23 2008 17:56

Re: Clint Eastwood

Post by Mikko Lahtinen »

Heh, Eastwood jälleen äreänä:Trouble with the Curve (2012)

Aihe ei välttämättä tässäkään tapauksessa lukeudu omalla kohdalla suurimpiin kiinnostuksen kohteisiin, mutta pakollista katsottavaa tuokin lienee.
"In the eyes of a ranger, the unsuspecting stranger, had better know the truth of wrong from right.
'Cause the eyes of a ranger are upon you, any wrong you do, he's gonna see.
When you're in Texas, look behind you, 'cause that's where the rangers gonna be."

User avatar
Mikko Lahtinen
Voimavaraistunut ituhippi
Voimavaraistunut ituhippi
Posts: 8176
Joined: Tue Sep 23 2008 17:56

Re: Clint Eastwood

Post by Mikko Lahtinen »

Kukaan sattunut katselemaan enempää tuota Eastwoodin Rawhide-sarjaa? Ainakin IMDB:n pistekeskiarvo on varsin korkealla. Itse olen luultavasti nuorempana joitakin jaksoja nähnyt, mutta muistikuvia ei juurikaan ole jäljellä. Harmi, että tässäkin tapauksessa päädyttiin julkaisemaan puolikkaita kausia, ja ilmeisesti vasta osa on saatu levylle. Saatavuuskin vaikuttaisi vaihtelevan paljon...

Blogin puolella vaihteeksi Eastwood-kertausta:

Bronco Billy

Varmaan pitää ottaa myös Honkytonk Man jossakin vaiheessa uusintaan. Vähän aikaa sitten tuli katseltua Jeff Bridgesin tähdittämä Crazy Heart, joka toimi varsin mainiosti. Ehkäpä tuo Eastwoodin elokuvakin saattaisi tässä vaiheessa miellyttää enemmän kuin viimeksi.
"In the eyes of a ranger, the unsuspecting stranger, had better know the truth of wrong from right.
'Cause the eyes of a ranger are upon you, any wrong you do, he's gonna see.
When you're in Texas, look behind you, 'cause that's where the rangers gonna be."

User avatar
Invictus
Vittuuntunut kirjastotäti
Vittuuntunut kirjastotäti
Posts: 12047
Joined: Thu Mar 13 2008 13:02
Location: Seinäjoki

Re: Clint Eastwood

Post by Invictus »

Onko Rawhide muka joskus näytetty Suomen kanavilla?

User avatar
Mikko Lahtinen
Voimavaraistunut ituhippi
Voimavaraistunut ituhippi
Posts: 8176
Joined: Tue Sep 23 2008 17:56

Re: Clint Eastwood

Post by Mikko Lahtinen »

Vaihteeksi Eastwood-uusinnan kautta sinne hänen vähemmälle huomiolle jääneen tuotantonsa pariin. Breezy kertoo tarinan 17-vuotiaan hippitytön ja 60-vuotiaan miehen satunnaisesta kohtaamisesta, mikä myöhemmin johtaa sitten vähän muuhunkin. Hyvästä alusta huolimatta ympäröivä todellisuus nousee vastustamaan parin yhteistä onnea, mitä erityisesti nuorempi osapuoli ei millään suostu hyväksymään.

Erittäin positiivista, ettei tämä verkkainen ja herkkä rakkaustarina heikosta kaupallisesta menestyksestään huolimatta painunut täysin unholaan, vaan on sittemmin löytänyt enemmänkin ihailijoita, mikä varmaan Eastwoodiakin lämmittää, sillä hän itse pitää elokuvaa yhtenä parhaista ohjauksistaan. Nimihahmo kylvää ympärilleen hyvää mieltä ja rohkaisee ihmettelemään maailmaa avoimimmin silmin sekä sydämin ympäristön odotuksista liikaa välittämättä, vaikka se sitten saattaisikin lapselliselta tuntua. Nämä myönteiset tunnelmat välittyvät mukavasti katsomoonkin asti. Erittäin mielellään tämän toiseenkin kertaan katseli, vaikka en itse sitä aivan Eastwoodin parhaisiin laskekaan. Kun miettii, miten hyvin Eastwood onnistui runsaat 20 vuotta myöhemmin saman aihepiirin parissa, niin hän olisi kyllä voinut useamminkin näissä maisemissa vierailla. Jatkuu...:

Breezy (Frank, rakastan sinua)

Image Image Image Image Image
"In the eyes of a ranger, the unsuspecting stranger, had better know the truth of wrong from right.
'Cause the eyes of a ranger are upon you, any wrong you do, he's gonna see.
When you're in Texas, look behind you, 'cause that's where the rangers gonna be."

User avatar
Atex
Pervosetä
Pervosetä
Posts: 5420
Joined: Mon Mar 03 2008 15:49

Re: Clint Eastwood

Post by Atex »

Onhan nuo Clintin spagettilänkkärit päräyttäviä kokemuksia. Morriconen musiikki ja hieman pieleen menneet äänitehosteet 8-)
Elokuva on parasta viihdettä

User avatar
Singapore Sling
Hardcore Hooligan
Hardcore Hooligan
Posts: 8350
Joined: Fri May 30 2008 7:24
Location: Pussyville!

Re: Clint Eastwood

Post by Singapore Sling »

Katoin viime yönä sitten Eastwoodin ohjauksen nimeltä Keskiyö hyvän ja pahan puutarhassa. Ekat 40 minuuttia mietin, että pitäiskö vaan jättää kesken ja heittää leffa divariin. Mutta sitten yhtäkkiä leffan maailma imaisikin täysin mukaansa ja leffa osottautuikin lopulta erittäin mielenkintoiseksi ja hyväksi tapaukseksi.
Pillu, Pullo & Pallo!!!!

User avatar
Atex
Pervosetä
Pervosetä
Posts: 5420
Joined: Mon Mar 03 2008 15:49

Re: Clint Eastwood

Post by Atex »

Invictus wrote:Onko Rawhide muka joskus näytetty Suomen kanavilla?
:hmmm: hyvä kysymys

http://fi.wikipedia.org/wiki/L%C3%A4nne ... iosarja%29

Nimi Suomessa lienee Lännen tie, mutta esitysajasta ei puhuta mitään.

http://televisionaarteet.blogspot.fi/20 ... inian.html

Täällä "väitetään" että Lännen tie on pyörinyt myös Suomen televisiossa. Ilmeisesti joskus 60-luvulla, koska mitään havaintoa minulla ei ole asiasta. Bonanzaa näin jo 70-luvun alussa :soffa:
Elokuva on parasta viihdettä

Post Reply