Hohtoloota

Mystinen suomalainen elokuvafoorumi
Tänään on La Elo 24 2019 1:07


Etusivu » Foorumit » Elokuvat - yleistä


Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 62 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5  Seuraava
Kirjoittaja
Etsi tätä:
Viesti

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Touko 31 2014 12:17
Viestit: 3567

Viesti Lähetetty: Su Helmi 10 2019 9:26 
Ylös  
Hyvältä kuulostaa Youth, reiska odottelee hyllyssä vuoroaan.

_________________
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Touko 31 2014 12:17
Viestit: 3567

Viesti Lähetetty: Ti Helmi 12 2019 8:46 
Ylös  
Kuva

Ahtaat paikat (Gambit, 1966) :star: :star: :star: :puoli:
https://www.imdb.com/title/tt0060445/

Michael Cainen ensimmäinen amerikkalainen elokuva ja hyvä kissa-hiiri caper komedia kyseessä.

Alussa ollaan Hong-Kongissa missä Cainen esittämän Harry Deanin ja tämän apurin kiikarissa on eräässä baarissa esiintyvä Nicole (Shirley MacLaine).
Nicole näyttää täsmälleen maailman rikkaimman arabimiehen Shahbandarin (Herbert Lom) kauan sitten kuolleelta vaimolta ja nyt Nicolea tarvitaan Harryn kehittämään juoneen.

Harryn ja tämän apurin tarkoituksena on varastaa arabin omistama arvokas veistos ja kaikki meneekin täysin nappiin mutta noin puolen tunnin kohdalla selviää, että ensin näytettiin Harryn suunnitelma miten kaiken pitäisi mennä.
Palataan siis takaisin baariin ja kaikki alkaa alusta eikä todellakaan mene suunnitellusti. Nicoleltakin löytyy sellaiset ärsyttävät piirteet kuin luonne sekä oma tahto :hyymy:

Pääosakolmikko on hyvässä vireessä ja dialogi toimii vaikka MacLaine ei puhu ensimmäisen puolen tunnin aikana mitään.
Shirley näyttää erittäin hyvältä meikeissä sekä itämaisessa asussaan ja oli itse tahtonut Cainen elokuvaan nähtyään tämän The Ipcress Filessa.
Kaikenkaikkiaan kivaa heist komediaa ja leppoisaa kissa-hiiri leikkiä jossa kaikilla on pieni pilke silmäkulmassa. Ohjauksesta vastasi Ronald "Poseidon Adventure" Neame.

Joel ja Ethan Coenin käsikirjoittama remake tuli vuonna 2012 ja pitäähän tuokin hankkia katsottavaksi koska kiinnostaa millaisen sopan äijät on aiheesta vääntäneet.

_________________
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Touko 31 2014 12:17
Viestit: 3567

Viesti Lähetetty: Su Helmi 17 2019 19:24 
Ylös  
Kuva

Hautajaiset Berliinissä (Funeral in Berlin, 1966) :star: :star: :star: :puoli:
https://www.imdb.com/title/tt0060437/?r ... mg_act_122

Michael Cainen toinen Harry Palmer elokuva ja miehen neljäs vuonna ´66 ensi-iltaan tullut leffa joten kiirettä on pitänyt. Ohjauksesta vastasi Bondeista tuttu Guy Hamilton.

Kuten nimestä voi jo päätellä temmellyskenttänä on tällä kertaa Berliini molemmilla puolen muuria ja tuota raja-aluetta onkin kuvattu varsin ansiokkaasti.
Palmer saa tehtäväkseen saattaa loikkaamaan halukas neuvostoagentti vapauteen mutta matkaan tulee monta mutkaa ja vakoojia tässä kaupungissa riittää.
Naiskauneutta tarjoilee Mossad agenttia esittävä Eva Renzi uransa toisessa filmissään.

Ei tässä kovin näyttävää menoa tai erityisen päräyttäviä tapahtumia ole joten monet saattaa pitää elokuvaa tylsänä mutta kyllä näissä kylmän sodan vakoojajutuissa on oma viehätyksensä.
Caine on hyvä ja vitsailee taas tuttuun tyyliinsä eli kuivasti mutta napakasti. Pari esimerkkiä:

Tarjoilija kysyy baarissa: "Bitte, Mein Herr?" ja Palmer vastaa: "No, Löwenbrau, please".
Palmerilta kysytään, että onhan erään tapaamisen osoite tiedossa: "Yep... and my Luger pistol, and my cyanide pills and my inflatable Batman suit."

On se hassu kaveri. Kokkailuja ei tällä kertaa nähdä mutta alussa Harry kritisoi erään typyn osaamista keittiössä ja pyytää tätä pysymään sängyssä.
Guy Doleman nähdään jälleen Palmerin pomon Rossin roolissa ja näiden välillä on mukavaa naljailua. Hyvä leffa mutta varoitan silti, että voi haukotuttaa monia.

_________________
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Touko 31 2014 12:17
Viestit: 3567

Viesti Lähetetty: Pe Helmi 22 2019 9:33 
Ylös  
Kuva

Miljardin dollarin aivot (Billion Dollar Brain, 1967) :star: :star: :star: :puoli:
https://www.imdb.com/title/tt0061405/?ref_=nv_sr_2

Lisää Harry Palmerin seikkailuja ja tällä kertaa ollaan Suomessa! Ja kun ohjauksesta vastaa Ken Russell niin tarjolla outoilua ja sekoilua? Sitäkin.

Leffan alussa nähdään, että Palmer on eronnut MI5:sta ja ryhtynyt yksityisetsiväksi. Kenraali Ross (edelleen Guy Doleman) on kuitenkin pyytämässä Harrya takaisin.
Sitten Palmer saa mystisen tehtävän toimittaa kananmunia sisältävä putkilo tohtori Kaarnalle ja matkaa talviseen Helsinkiin missä hän tapaa kauniin Anyan (Francoise Dorleac) joka johdattaa sankarimme suoraan saunaan.
Harryn vanha kaveri Leo Newbigen (Karl Malden) kertoo missä mennään eli tämä työskentelee Teksasilaiselle kenraali Midwinterille (Ed Begley) joka tahtoo Vapauden ristiretki järjestönsä avulla tuhota kommunismin maan päältä valloittamalla alkuun Latvian.

Huh! Kyllä riitti menoa tuntiin ja 50 minuuttiin ja suurin osa filmistä tosiaan kuvattu Suomessa, kuvauspaikkoina Helsinki, Turku sekä Porvoo. Maisemat on talvisen karuja enkä usko, että Caine muistelee lumessa tarpomista lämmöllä :hyymy:
Parin ensimmäisen Palmer leffan anti Bond meno on vaihtunut ihan siihen perinteiseen Bond meininkiin minkä huomaa heti cooleista alkuteksteistä ja lopun hyökkäyksessä on ison elokuvan meininkiä.
Elokuvan nimi viittaa jättitietokoneeseen minkä avulla Midwinter suunnittelee hyökkäystään ja johtaa joukojaan. Edellisessä elokuvassa nähty hauska venäläiskenraali Stok (Oscar Homolka) on myös mukana.

Dorleac riisuu saunassa mutta tuhmat paikat jää näkemättä, nainen muuten menehtyi autokolarissa ennen elokuvan ensi-iltaa.
Alastomuutta on kuitenkin tarjolla sillä Palmerin toimistossa on tissijuliste ja Suomessa jokaisesta talosta tuntuu löytyvän mm. Kalevala aiheisia alastonmaalauksia. Russellin idea epäilemättä ;)

Andre de Toth, Russell ja Caine Hesassa
Kuva

Elokuvaa tarjottiin ensin Harry Saltzmanille mutta tämä joutui onnettomuuteen ja Russell sai pestin. Amerikkalaiset muuten olivat sitä mieltä, että venäläisiä suosittiin tarinassa liikaa eivätkä leffasta tykänneet.
Olihan se outoa katsella Suomalaisia maisemia. Töölönlahden jäällä touhuillaan, Stockman näkyy ja rautatieasema tietysti. Eero Aarnion tuolloin vielä suht tuore keksintö eli pallotuoli saa myös ruutuaikaa.
Sen verran karun talviset maisemat on, että ei tätä kovin edustavaksi matkailumainokseksi kuitenkaan voi sanoa.

Ei tämä lopulta mikään kovin kummoinen elokuva ole mutta mielenkiintoinen toki ja jännää on tuo muutos tyylissä. Voin myöntää, että kyllä tuossa pisteytyksessä ainakin puoli tähteä suomilisää on.
Neljäskin Palmer leffa oli suunnitelmissa mutta se ei koskaan toteutunut. 90-luvulla tehtiin pari halpaa pätkää mutta palataan niihin sitten myöhemmin.

_________________
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Kesä 06 2014 18:19
Viestit: 4258
Paikkakunta: Kerava

Viesti Lähetetty: Pe Helmi 22 2019 12:12 
Ylös  
^Nämä Palmer-pätkät pitäisi selkeästi löytää jostakin.

_________________
--- Amal shufar, at rrug ---

 Profiili  

Poissa
Vittuuntunut kirjastotäti
Vittuuntunut kirjastotäti
Käyttäjän avatar

Liittynyt: To Maalis 13 2008 13:02
Viestit: 11860
Paikkakunta: Seinäjoki

Viesti Lähetetty: Pe Helmi 22 2019 12:20 
Ylös  
Dorleachan oli muuten Catherine Deneuven sisko!

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Touko 31 2014 12:17
Viestit: 3567

Viesti Lähetetty: Pe Maalis 01 2019 19:56 
Ylös  
Kuva

Magus - kohtalon leikkiä (The Magus, 1968) :star: :star: :star:
https://www.imdb.com/title/tt0063260/

The Magus leffassa Caine tulee vedetyksi mukaan todelliseen mind fuck leikkiin. Kirjailija John Fowles teki elokuvakässärin joka perustui hänen oman kirjansa tekstiin.

Englanninopettaja Nicolas Urfe (Caine) matkaa töihin kreikkalaiselle saarelle koska kollega on tehnyt itsemurhan eikä mene kauaa, kun myös Urfe houkutellaan mystisen Conchisin (Anthony Quinn) mestoille.
Conchis kertoo olevansa meedio ja teettää Urfella monenlaisia testejä väittäen tätäkin meedioksi. Paikalla tuntuu liikkuvan myös miehen entisen tyttöystävän haamu.
Urfe huomaa ettei kyse ole haamusta ja Conchis kertoo seuraavaksi olevansa Lily (Candice Bergen) nimisen skitsofreenikon psykiatri ja tahtoo Urfen mukaan parantamaan tätä.
Sitten Lily väittää ettei ole sairas vaan näyttelijä ja Urfe on päässyt mukaan Conchisin johtamaan metateatteriesitykseen. Vähemmästäkin menee pienen miehen pää sekaisin.

Mielenkiintoinen elokuva tämä oli mutta eihän tällainen suurelle yleisölle maistu koska selkeitä ratkaisuja ei tarjoilla. Filmi menestyi siis kehnosti ja sitä ovat haukkuneet niin leffan näyttelijät, Fowles itse (syytti ohjaajaa) sekä eräs Woody Allen.
Itse kyllä tykkään tällaisista mysteereistä mutta ehkä itsekin olisin tahtonut edes loppuun jotain hiukan konkreettisempaa.
The Magus toi mieleen tv-sarja Prisonerin, siinäkään ei voinut luottaa mihinkään ja tutut paikat saattoivat näyttää yhtäkkiä ihan oudoilta.

Caine ja Quinn pistävät tiskiin ihan hyvät suoritukset eikä Bergenin tekemisessäkään mitään vikaa ole vaikka väittikin olleensa ihan pihalla.
Ranskatar Anna Karina esittää Urfen aiempaa tyttöystävää ja näyttää pikaisesti myös tissit. Filmistä löytyy myös parit rakastelukohtaukset joten ajat olivat muuttumassa.
Tarjolla lisäksi jännä oikeudenkäynti sekä natseja!

Kyllä tätä voi pienellä varauksella suositella kaikille outoilumysteerien ystäville, muut pysykööt kaukana ;)

_________________
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Touko 31 2014 12:17
Viestit: 3567

Viesti Lähetetty: Ti Maalis 05 2019 21:10 
Ylös  
Kuva

Likaista peliä (Play Dirty, 1969)
:star: :star: :puoli:
https://www.imdb.com/title/tt0063443/?r ... mg_act_116

Tämä oli heikompi Toiseen Maailmansotaan sijoittuva Michael Caine elokuva. Kuuluu myös sarjaan helvetinmoinen homma tyhjän takia.

Caine on British Petrolium firman miehiä joka saa tehtäväkseen matkata läpi Saharan autiomaan saksalaisten miehittämälle öljykentälle ja tuhota se.
Avuksi hepulle annetaan entisiä vankilakundeja joten Likaista tusinaa matkitaan ihan huolella.

Lähes koko parituntisen filmin ajan ajellaan jeepeillä pitkin hiekka-aavikkoa ja kohdataan erilaisia vastoinkäymisiä.
Renkaat hajoavat, autot jää kiinni hiekkamyrskyissä, pahiksia on liikkeellä, miinoja tiellä, riidellään jne. Melkoisen tylsää oli katsella jatkuvaa renkaiden vaihtoa sen voin todeta.
Itse kohde on sitten pelkkää hämäystä mutta toki lopussa päästään myös ammuskelemaan ja asettamaan räjähdyspanoksia.
Leffan loppuratkaisulle annoin tuon yhden puolikkaan tähden silläbrittien vallattua alueen Caine ja apuri ovat sakujen vaatteissa yrittäen antautua mutta yli-innokas solttu ampuu heidät, the end 8-)

Olihan tässä sodanvastaisuutta ja vastaavaa havaittavissa mutta ei tuollaiset sanomat pelasta mitään jos filmi muuten ontuu.
Tekovaihe oli haasteellinen sillä toiseksi pääosanesittäjäksi palkattu Richard Harris lopetti muutaman päivän kuvausten jälkeen kässäriin tehtyjen muutosten takia eikä Cainekaan ollut miehen mukaan tarpeeksi innostunut.
Tämän jälkeen lähti ohjaaja Rene Clement ja tuottaja Andre De Toth otti ohjat. Tämä jäi miehen viimeiseksi ohjaustyöksi.
Caine on roolissaan ylimielinen, koppava britti ja todellakin tuntui ettei mies pistänyt kaikkea likoon. Kuka sitä nyt kovin pitkään Espanjan hiekkamontuilla viihtyisikään ;)

_________________
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Touko 31 2014 12:17
Viestit: 3567

Viesti Lähetetty: Ti Maalis 12 2019 8:40 
Ylös  
Kuva

Riehakas ryöstö (The Italian Job, 1969) :star: :star: :star: :puoli:
https://www.imdb.com/title/tt0064505/

The Italian Job nähty ensimmäistä kertaa ja olihan tämä (suomi)nimensä mukaisesti riehakas elokuva.
Ohjaajana nuorena kuollut ja mm. kovan Open Season (1974) leffan tehnyt Peter Collison ja käsikirjoituksesta vastasi klassisen tv-sarjan Pimeyden ytimessä, sotaleffan Kellyn sankarit sekä Arskailun Punainen vaara takana ollut Troy Kennedy-Martin.

Leffan alussa Cainen esittämä velmu varas Charlie Croker vapautuu vankilasta ja alkaa heti suunnitella uutta iskua mikä kohdistuu tällä kertaa ulkomaille eli Italiaan.
Vankilanjohtaja Mr. Bridger (Noel Coward) osaa toimia myös lain toisella puolella ja lähtee juttuun mukaan. Seuraa suunnittelua ja harjoittelua jonka jälkeen lastataan pakoautot laivaan.
Tarkoituksena on ryöstää 4 miljoonan rahalähetys kultaharkkoina ja loppuaika pakoillaan Italian poliisia sekä mafiaa.

Tämä oli paljoin humoristisempi tapaus mitä osasin odottaa. Caine on oivassa vedossa ja piti oikein nauraa muutaman kerran miehen ilmeille sekä eleille.
Legendaarinen Benny Hill on mukana porukassa höperönä proffana ja hänellä on yksi loistava kohtaus Cainen kanssa. Muutama kuuma mimmikin nähdään ja taas pallotuoli Cainen filmissä :suomi:
Vaikka itse ryöstö sekä lopun pitkä Mini Coopereilla suoritettava pako on tehty hyvin, tykkäsin eniten leffan alkupuolesta. Loppuratkaisu oli myös hauska ja petasi jatko-osaa jota suunniteltiin mutta ei koskaan tehty.

The Italian Job on kovassa arvossa britanniassa ja voin hyvin kuvitella tyyppien baarissa hoilaavan paon taustalla kuultavaa "Getta Bloomin´ Move On!" biisiä.
Kiekolla oli ekstrana noin tunnin mittainen erittäin informatiiivinen making of -dokkari. Hauska leffa ja seuraavaksi vuoroon remake.

_________________
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Touko 31 2014 12:17
Viestit: 3567

Viesti Lähetetty: Ti Maalis 12 2019 20:41 
Ylös  
Kuva

The Italian Job (2003)
:star: :star:
https://www.imdb.com/title/tt0317740/

Ja sitten se remaken tapainen ja yllättääkö ketään jos sanon, että ihan turha leffa?

Nimekäs cast tähän on saatu: Mark Wahlberg esittää Cainen roolissa Mark Wahlbergia niin kuin aina, Charlize Theron on nätti kassakaappeihin murtautuja ja Donald Sutherland hetken aikaa tämän isä,
Jason Statham on ykköskuski, Edward Norton on pahis ja sitten on tietokonemies Seth Green sekä joku räjäyttelijä Mos Def eikun se onkin nykyään Yasiin Bey :roll:

Alussa käydään ryöstämässä kultaharkkoja Venetsiassa jotka Norton sitten ryöstää muulta porukalta. Mies jäljitetään Losiin ja alkaa suunnittelu miten harkot saadaan takaisin.
Lopussa sitten ajetaan hetken aikaa Mini Coopereilla Nortonia karkuun. And that´s fuckin´ it!

Tämä oli kyllä todella hajuton ja mauton tapaus mikä pyyhkiytyy muistista välittömästi stop painalluksen jälkeen.
Ohjauksesta vastasi räppivideoilla joissain piireissä maineeseen noussut F. Gary Gray joka osaa sen tietyn tyylin muttei muuta. Aika nolo filmi oikeasti.

_________________
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Kesä 06 2014 18:19
Viestit: 4258
Paikkakunta: Kerava

Viesti Lähetetty: Ti Maalis 12 2019 21:02 
Ylös  
^Kuulostaapas se pökäleeltä! Ja tuntuu huokuvan ihan päältä päinkin koska nimen olen selkeästi kuullut mutta eipä ole ikinä tullut katselmusta edes harkittua.

Alkuperäisen ehkä voisikin vilkaista joskus.

_________________
--- Amal shufar, at rrug ---

 Profiili  

Poissa
Voimavaraistunut ituhippi
Voimavaraistunut ituhippi
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Ti Syys 23 2008 17:56
Viestit: 7753

Viesti Lähetetty: Ti Maalis 12 2019 21:07 
Ylös  
aTomiK kirjoitti:
Ohjauksesta vastasi räppivideoilla joissain piireissä maineeseen noussut F. Gary Gray joka osaa sen tietyn tyylin muttei muuta. Aika nolo filmi oikeasti.


Gray ei muuten ole mitenkään erityisen positiivisesti jäänyt mieleen, mutta hänen ohjastelemansa Butlerin sota mätää vääryysjärjestelmää vastaan, eli Law Abiding Citizen on ihan viihdyttävää melskaamista ja kostohuuruista raivoilua.

Lisäyksenä vielä, että kyllä The Negotiator minulle aikoinaan ihan kohtalaisesti kelpasi.

_________________
"In the eyes of a ranger, the unsuspecting stranger, had better know the truth of wrong from right.
'Cause the eyes of a ranger are upon you, any wrong you do, he's gonna see.
When you're in Texas, look behind you, 'cause that's where the rangers gonna be."

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Helmi 02 2018 11:32
Viestit: 1909

Viesti Lähetetty: Ke Maalis 13 2019 7:00 
Ylös  
Mikko Lahtinen kirjoitti:
aTomiK kirjoitti:
Ohjauksesta vastasi räppivideoilla joissain piireissä maineeseen noussut F. Gary Gray joka osaa sen tietyn tyylin muttei muuta. Aika nolo filmi oikeasti.


Gray ei muuten ole mitenkään erityisen positiivisesti jäänyt mieleen, mutta hänen ohjastelemansa Butlerin sota mätää vääryysjärjestelmää vastaan, eli Law Abiding Citizen on ihan viihdyttävää melskaamista ja kostohuuruista raivoilua.


Muistaakseni toi Law Abiding Citizen oli loppua lukuunottamatta aikas hyvä. Eikös Butler siinä lopussa "heränyt", että hei nyt teen vääriin!

edit. Ja onhan toi Friday myös hyvä neeperileffa. Be Cool ja Neuvottelija myös ihan ok muistikuvien perusteella. Tai no, Be Cool ns. hyvähuono.

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Touko 31 2014 12:17
Viestit: 3567

Viesti Lähetetty: Ke Maalis 13 2019 7:25 
Ylös  
Täällähän oli oikein F. Gary Gray asiantuntijoita paikalla :hyymy: Neuvottelijan olen joskus nähnyt mutta ei tehnyt suurempaa vaikutusta.
Ei se tässä leffassa ainakaan henkilöohjauksen saralla onnistunut ollenkaan tai käsis sitten vaan oli niin onneton. Dokkareissa kaikki kehuu niin kuin joku legenda olisi kyseessä mikä pisti nolottaan.
Täytyy katsella miehen muita töitä jos vastaan tulee. En ole Fridayta ihme kyllä nähnyt vaikka katsoin mustien leffoja melko paljon 90-luvulla.

_________________
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

 Profiili  

Poissa
Voimavaraistunut ituhippi
Voimavaraistunut ituhippi
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Ti Syys 23 2008 17:56
Viestit: 7753

Viesti Lähetetty: Ke Maalis 13 2019 11:02 
Ylös  
väliaikainen nikki kirjoitti:
Mikko Lahtinen kirjoitti:
aTomiK kirjoitti:
Ohjauksesta vastasi räppivideoilla joissain piireissä maineeseen noussut F. Gary Gray joka osaa sen tietyn tyylin muttei muuta. Aika nolo filmi oikeasti.


Gray ei muuten ole mitenkään erityisen positiivisesti jäänyt mieleen, mutta hänen ohjastelemansa Butlerin sota mätää vääryysjärjestelmää vastaan, eli Law Abiding Citizen on ihan viihdyttävää melskaamista ja kostohuuruista raivoilua.


Muistaakseni toi Law Abiding Citizen oli loppua lukuunottamatta aikas hyvä. Eikös Butler siinä lopussa "heränyt", että hei nyt teen vääriin!


Nössähdys tosiaan tapahtuu jonkin verran ennen lopettelua. Muutenkin on käynyt mielessä, että noinkohan vain on Kurt Wimmerin alkuperäinen käsikirjoitus ihan tuolla tavalla mennyt? Uusintakierroksella tuntui siltä, että elokuvasta olisi voinut vähän tiukemman ja tylymmänkin tekaista, vaikka onhan teatterijulkaisukin R-rated ja julmistelua sisältää kohtalaisen runsaasti. Ilmeisesti kotimainen DVD onkin tämä yleisempi teatterijulkaisu ja ainakin joiltakin suunnilta löytyy väkivallaltaan tuikeampi noin kymmenisen minuuttia pidempi ohjaajan versio Blu-rayna, joka kyllä kiinnostaisi jossakin vaiheessa nähdä.

_________________
"In the eyes of a ranger, the unsuspecting stranger, had better know the truth of wrong from right.
'Cause the eyes of a ranger are upon you, any wrong you do, he's gonna see.
When you're in Texas, look behind you, 'cause that's where the rangers gonna be."

 Profiili  
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 62 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5  Seuraava

Hyppää:  


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia vestejäsi
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group :: Style based on FI Subice by phpBBservice.nl :: Kaikki ajat ovat UTC [ DST ]
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com