Hohtoloota

Mystinen suomalainen elokuvafoorumi
Tänään on Ke Syys 19 2018 13:45


Etusivu » Foorumit » Visailut ja kyselyt


Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 867 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 54, 55, 56, 57, 58
Kirjoittaja
Etsi tätä:
Viesti

Poissa
Kultaloota
Kultaloota
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Elo 24 2013 18:08
Viestit: 949

Viesti Lähetetty: To Syys 13 2018 16:26 
Ylös  
Ei varsinaista kokkausta, mutta S-marketista tarttui mukaan ensimmäistä kertaa elämässä Surimi-paketti. Googletuksien perusteella siitä vois tehdä salaattia kananmunan, maissin ja majoneesin ym. kanssa.


Sushi...ääs-marketissa ei ollut pakastesushia jota on pitänyt kokeila pitkään , varmaan löytyy supermarketeista? Ruokatunnilla olis lähellä Sushiravinteli puffet, mut pitäis ensin vähän makustella kotioloissa.
:ville:

_________________
Nykyinen absolutisti brenkun suhteen...

 Profiili  

Poissa
Kultaloota
Kultaloota
Käyttäjän avatar

Liittynyt: To Elo 14 2008 0:05
Viestit: 796

Viesti Lähetetty: To Syys 13 2018 17:00 
Ylös  
Onko kukaan lootalaisista vielä maistanut näitä ah niin kovasti tapetilla nyt olevia hyönteispohjaisia safkoja? Näkkäreitä, chilipähkinöitä tahi proteiinipatukoita...

 Profiili  

Poissa
Kultaloota
Kultaloota
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Elo 24 2013 18:08
Viestit: 949

Viesti Lähetetty: To Syys 13 2018 17:21 
Ylös  
speKtacle kirjoitti:
Onko kukaan lootalaisista vielä maistanut näitä ah niin kovasti tapetilla nyt olevia hyönteispohjaisia safkoja? Näkkäreitä, chilipähkinöitä tahi proteiinipatukoita...

Siinä vaiheessa kun normaali ruoka on planeetalta loppunut, niin pitää alkaa maistelemaan. :sick:

Prismassa on näkynyt jotain sirkkaleipää. :smo:

_________________
Nykyinen absolutisti brenkun suhteen...

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Kesä 06 2014 18:19
Viestit: 3263
Paikkakunta: Kouvola

Viesti Lähetetty: To Syys 13 2018 17:31 
Ylös  
Minä ihan mielelläni kokeilisin. Mutta just jotain kunnolla valmistettuja ja ei minään ihme tylsinä korvikkeina niinkuin leivässä. Kyllä sen verran pitää uteliaisuutta olla, että voi edes sanoa tunkeneensa kourallisen paistettuja köttiäisiä naamaansa.

_________________
--- Amal shufar, at rrug ---

 Profiili  

Poissa
Sinanjun mestari
Sinanjun mestari
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Ma Huhti 07 2008 17:57
Viestit: 3080

Viesti Lähetetty: To Syys 13 2018 17:43 
Ylös  
Tina DeMona kirjoitti:
Minä ihan mielelläni kokeilisin. Mutta just jotain kunnolla valmistettuja ja ei minään ihme tylsinä korvikkeina niinkuin leivässä. Kyllä sen verran pitää uteliaisuutta olla, että voi edes sanoa tunkeneensa kourallisen paistettuja köttiäisiä naamaansa.

Sama juttu. Ei oikeen ötökkäleipä innosta. Sen sijaan voisin laittaa vaikka jostain ötököistä jauhettua leikkelettä tavallisen leivän päälle. Hyönteissapuska kiinnostaa muutenkin jos vaan on se alkuperäinen muoto rikottu.

_________________
Saab 900
Built as a Merc, safe as a Volvo, and so much cooler than a BMW.

 Profiili  

Poissa
Kultaloota
Kultaloota
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Helmi 02 2018 11:32
Viestit: 735

Viesti Lähetetty: To Syys 13 2018 18:41 
Ylös  
speKtacle kirjoitti:
Onko kukaan lootalaisista vielä maistanut näitä ah niin kovasti tapetilla nyt olevia hyönteispohjaisia safkoja? Näkkäreitä, chilipähkinöitä tahi proteiinipatukoita...


Ötökkäpähkinöitä maistoin. Vähän kuin lastulevyä olisi jauhanut suussa. Aasiassa olen jotain ötököitä joskus kaljoissa maistellut mutta tosiaan kun kaljalla huuhtoo niin makuja ei ole jäänyt mieleen.

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Touko 31 2014 12:17
Viestit: 2753

Viesti Lähetetty: Pe Syys 14 2018 7:20 
Ylös  
Raakaa kalaa en pysty syömään, tulee heti oksennusreaktio. Ötökät vois ehkä mennä jonain rapeana versiona.

_________________
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

 Profiili  

Poissa
Kultaloota
Kultaloota
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Helmi 02 2018 11:32
Viestit: 735

Viesti Lähetetty: La Syys 15 2018 6:47 
Ylös  
Raaka kala best!

 Profiili  

Poissa
Kultaloota
Kultaloota
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Elo 24 2013 18:08
Viestit: 949

Viesti Lähetetty: Su Syys 16 2018 10:08 
Ylös  
Piirakoiden leivonta innostaa. Just tuli uunista iso piirakka Myllyn paras-pyöreä piirakkataikinasta jossa ranskankermaa, kirsikkatomaattia, kinkkua, kevätsipulia, persiljaa, pepperonia, kanttarelleja sekä juustoraastetta.
:hungry:

_________________
Nykyinen absolutisti brenkun suhteen...

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Kesä 06 2014 18:19
Viestit: 3263
Paikkakunta: Kouvola

Viesti Lähetetty: Su Syys 16 2018 11:04 
Ylös  
Kaapo Tujunen kirjoitti:
Piirakoiden leivonta innostaa. Just tuli uunista iso piirakka Myllyn paras-pyöreä piirakkataikinasta jossa ranskankermaa, kirsikkatomaattia, kinkkua, kevätsipulia, persiljaa, pepperonia, kanttarelleja sekä juustoraastetta.
:hungry:


Piirakat on kyllä älyttömän aliarvostettu ja messevä ruokalaji - niin makeat kuin etenkin suolaisetkin. Pitäisi itsekin taas pitkästä aikaa väsätä jossain vaiheessa!

_________________
--- Amal shufar, at rrug ---

 Profiili  

Poissa
Kultaloota
Kultaloota
Käyttäjän avatar

Liittynyt: La Elo 24 2013 18:08
Viestit: 949

Viesti Lähetetty: Su Syys 16 2018 11:17 
Ylös  
Tina DeMona kirjoitti:
Kaapo Tujunen kirjoitti:
Piirakoiden leivonta innostaa. Just tuli uunista iso piirakka Myllyn paras-pyöreä piirakkataikinasta jossa ranskankermaa, kirsikkatomaattia, kinkkua, kevätsipulia, persiljaa, pepperonia, kanttarelleja sekä juustoraastetta.
:hungry:


Piirakat on kyllä älyttömän aliarvostettu ja messevä ruokalaji - niin makeat kuin etenkin suolaisetkin. Pitäisi itsekin taas pitkästä aikaa väsätä jossain vaiheessa!

Ja mikä parasta, siihen voi mättää mitä tahansa jääkaapista ja ydintalven varastosta sattuu löytämään. Seuraavaksi ehkä jonkinlainen merellinen piirakka.

_________________
Nykyinen absolutisti brenkun suhteen...

 Profiili  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Kesä 06 2014 18:19
Viestit: 3263
Paikkakunta: Kouvola

Viesti Lähetetty: Su Syys 16 2018 12:15 
Ylös  
Kaapo Tujunen kirjoitti:
Tina DeMona kirjoitti:
Kaapo Tujunen kirjoitti:
Piirakoiden leivonta innostaa. Just tuli uunista iso piirakka Myllyn paras-pyöreä piirakkataikinasta jossa ranskankermaa, kirsikkatomaattia, kinkkua, kevätsipulia, persiljaa, pepperonia, kanttarelleja sekä juustoraastetta.
:hungry:


Piirakat on kyllä älyttömän aliarvostettu ja messevä ruokalaji - niin makeat kuin etenkin suolaisetkin. Pitäisi itsekin taas pitkästä aikaa väsätä jossain vaiheessa!

Ja mikä parasta, siihen voi mättää mitä tahansa jääkaapista ja ydintalven varastosta sattuu löytämään. Seuraavaksi ehkä jonkinlainen merellinen piirakka.


Sekin on totta!

_________________
--- Amal shufar, at rrug ---

 Profiili  
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 867 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 54, 55, 56, 57, 58

Hyppää:  


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa

Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia vestejäsi
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group :: Style based on FI Subice by phpBBservice.nl :: Kaikki ajat ovat UTC [ DST ]
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com