Hohtoloota

Mystinen suomalainen elokuvafoorumi
Tänään on To Touko 23 2019 7:51


Etusivu » Foorumit » Visailut ja kyselyt


Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 317 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Seuraava
Kirjoittaja
Etsi tätä:
Viesti

Poissa
Omituinen saunoja
Omituinen saunoja
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Ke Maalis 19 2008 17:53
Viestit: 3840
Paikkakunta: Turku!

Viesti Lähetetty: Pe Tammi 30 2009 3:55 
Ylös  
Pidättekö kakkaamisesta? Tuleeko tehtyä pitkiä kakkaamissessioita? Yksin tai yhdessä.

Meikäläinen itse ei tykkää eikä piittaa kakan vääntämisestä vähääkään. Syöminen on ok, kakkaaminen boring as hell... eli varmaan arvaattekin, että kakkaamisessa meikä menee siitä mistä aita on matalin. Ostan sellaista jonka voi kakata heti tai kakkaamisessa menee mahdollisimman vähän aikaa = valmisruuat lähinnä.

Opiskelin aikoinaan tilapäisessä (tai jälkeenpäin katsottuna aika pitkässä) mielenhäiriössä kakkaajaksi ja tein niitä hommiakin peräti muutaman vuoden?! Äärimmäistä paskaa! Sieltä kai nämä antipatiat...

 Profiili  

Poissa
Lootan jäsen
Lootan jäsen
Käyttäjän avatar

Liittynyt: To Maalis 20 2008 17:02
Viestit: 140

Viesti Lähetetty: Pe Tammi 30 2009 6:24 
Ylös  
NYT jos koskaan ollaan asian ytimessä! Naurattaa näin valvotun yön jälkeen ihan pirusti. Laittaisin vielä jonkun nätin hymiön tähän, jos sellaisia käyttäisin.
Joskus kerran tai kaks olen saattanut itekin kakkia. Kirjallisuutta aiheesta: http://www.amazon.com/Everyone-Poops-My ... 0916291456

_________________
Ja ei muuta kun ruskeaa valkoiselle..

 Profiili  

Poissa
Sutenöööri
Sutenöööri
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Ke Helmi 27 2008 21:41
Viestit: 10750
Paikkakunta: Stamford Bridge

Viesti Lähetetty: Pe Tammi 30 2009 8:42 
Ylös  
Mulla on sellainen tiettyyn ajankohtaan ajoittuva paska. Yleensä se kuuluisa paskahätä yllättää kesken jonkun tärkeän palaverin tai vaikkapa sitten lenkkipolulla, kun tietää, että vessaan ei pääse ainakaan puoleen tuntiin. Tästä tulikin mieleeni, että koska olette muuten viimeeksi paskoneet luontoon? Siis ihan niin kuin vetäneet göntsät johonkin puskaan? Ulkohuusseja ei lasketa :ylioppilas:

Mulla on muuten yksi kaveri (jota kutsumme leikkisästi spitaaliseksi), joka käy paskalla jopa 9 kertaa päivässä.
Tämä kaveri keräilee paskomiskokekemuksia ympäri maailmaa ja on käynyt paskalla lähialueen kaikista kaupoista aina Stamford Bridgen pienelle yleisövessalle asti. Ja onpahan hän omien sanojensa mukaan paskantanut myös liikenteenjakajalla sijaitsevaan "hiekoituslaatikkoonkin".

_________________
I still eat pussy for breakfast...
-Early mornin' Stoned Pimp-
I Gotsta Get Paid


Viimeksi muokannut JakeTheSnake päivämäärä Pe Tammi 30 2009 8:46, muokattu yhteensä 1 kerran
 Profiili WWW  

Poissa
Antisemitistinen alkoholisti
Antisemitistinen alkoholisti
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Ma Maalis 17 2008 17:57
Viestit: 2892
Paikkakunta: Savonlinna

Viesti Lähetetty: Pe Tammi 30 2009 8:46 
Ylös  
JakeTheSnake kirjoitti:
Tästä tulikin mieleeni, että koska olette muuten viimeeksi paskoneet luontoon? Siis ihan niin kuin vetäneet göntsät johonkin puskaan? Ulkohuusseja ei lasketa :ylioppilas:


Ruisrockissa 1998. Matkalla leirintäalueelta festaripaikalle iski armoton hätä. No, ei tuota kauheasti ainakaan juovuksissa miettinyt; metsään vaan :D

_________________
Kuva

Ota Viinaa!

Saatanan lutkat!

 Profiili  

Poissa
Vittuuntunut kirjastotäti
Vittuuntunut kirjastotäti
Käyttäjän avatar

Liittynyt: To Maalis 13 2008 13:02
Viestit: 11802
Paikkakunta: Seinäjoki

Viesti Lähetetty: Pe Tammi 30 2009 10:10 
Ylös  
Siis paskaaminenhan on tosi nautinnollista silloin kun se sujuu vaivattomasti. Oikein kunnon tyhjennys on aivan ihanaa. Mutta jos paskaaminen ottaa oikein koville, paska jää vaikka roikkumaan puolitiehen eikä irtoa millään, niin silloin ei ole kivaa. Ja joskus tuntuu että vaikka kuinka pyyhkii niin sitä paskaa tulee paperiin uudestaan ja uudestaan. Tämä on yleensä sellaisen vaikean paskan jälkeen, kun lopputulos on hiukan epävarma...

Lukemista pitää aina olla mukana, vaikka se voikin edesauttaa peräpukamien syntyä.

 Profiili  

Poissa
Auteur du cinéma
Auteur du cinéma
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Ma Kesä 30 2008 19:19
Viestit: 5486

Viesti Lähetetty: Pe Tammi 30 2009 10:13 
Ylös  
Adventurer kirjoitti:
Pidättekö kakkaamisesta? Tuleeko tehtyä pitkiä kakkaamissessioita? Yksin tai yhdessä.


Kyllähän tuosta tykkää ainakin jälkeenpäin kun on ne pökäleet tulleet ulos :Shit: Raukee olo :king:

Välillä saa aika pitkään kyllä istua.

Aina yksin.

Lukemista on kiva olla mukana kakatessa :)

Luontoon tuli paskottua viimeksi joskus 2001 kun olin armeijassa.

_________________
Pervert... Filthy Slimy Pervert
Elokuvatirkistelijä
Elokuvatirkistelijän takaikkuna
GOREvisa

 Profiili  

Poissa
Täysloota
Täysloota
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Helmi 29 2008 13:55
Viestit: 464

Viesti Lähetetty: Pe Tammi 30 2009 10:42 
Ylös  
Kakka on aika epämiellyttävä sana, vielä pahempi on kakki. En mene koskaan kakalle vaan paskalle. Ja paskalla istuessa on tullut luettua vaikka mitä ja mieleen putkahtanut vaikka minkälaisia ideoita. Paskantaminen kuuluu yhdeksi tärkeäksi päivittäiseksi sessioksi, toisinaan useammankin kerran. Se ärsyttää ihan sikana jos ei saa istua paskalla rauhassa, paskarauha on vähintään yhtä tärkeä ellei tärkeämpi kuin ruokarauha. Ja se vituttaa kanssa kun jotkut huonolla aineenvaihdunnalla varustetut paskapäät kommentoivat tuokiodein pituutta. Sellaisille voi toki sanoa näin. "Katsokaas kun paska on sellainen juttu mikä ei tykkää pysyä minussa kovin pitkään, sen sijaan te muututte tuota rataa pelkäksi paskaksi." Kunnon sessiohan kestää sen kolme varttia. Ja kuten sanontakin sanoo, kyllä hyvä paska huonon panon voittaa.

 Profiili  

Poissa
Lootan jäsen
Lootan jäsen
Käyttäjän avatar

Liittynyt: To Maalis 20 2008 17:02
Viestit: 140

Viesti Lähetetty: Pe Tammi 30 2009 14:04 
Ylös  
JakeTheSnake kirjoitti:
Tästä tulikin mieleeni, että koska olette muuten viimeeksi paskoneet luontoon? Siis ihan niin kuin vetäneet göntsät johonkin puskaan?

Armeijassa joskus joulukuussa 2005 Rovajärvellä, kun lunta oli se inttijutuista tutut kuus metriä ja lämpötila lähenteli absoluuttista nollapistettä. Siis ihan perinteisesti vyön puun ympäri, siitä tukea, tusinan vaatekerroksen riisuminen ja ei muuta kun ruskeaa valkoiselle.

_________________
Ja ei muuta kun ruskeaa valkoiselle..

 Profiili  

Poissa
Erilainen taputtaja
Erilainen taputtaja
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Ti Maalis 11 2008 9:38
Viestit: 9405
Paikkakunta: Itä-Suomen paskin kunta

Viesti Lähetetty: Pe Tammi 30 2009 14:54 
Ylös  
Että tämmöinenkin kiinnostaa :hyymy:


Kyllähän se tekee gutaa kun pääsee tyhjentämään paksusuolensa. Normisti pari kertaa päivässä, kiireitten tai juhlapyhien aikaan harvemmin tai useammin. Noh, minulle on sanottu, että paskalla olisi käytävä yhtä usein kuin ruokailet päivän aikana (välipaloja ei lasketa).

Aikaa kuluu parista minuutista 10-15 minuuttiin... riippuu ajankohdasta ja siitä, onko mukaan sattunut mitään luettavaa. Omasas huussissa on hätävarana kaiken posteljoonin kuskaamia mainoslehtiä. Pitkäänhän tuolla ei passaisi istua, että säästyisi pukamilta, mutta kuka sitä muistaa sillä hetkellä.

Nuorempana tuli oltua P/Vartiossa, joten metsään on muutamaan otteeseen tullut riuku rakennettua ja siinä helpotusta hankittu. Nykyään suosin sisähuusseja... paskokoot eläimet metsiin minunkin puolesta.

Ulkohuusseista tuli muuten mieleen... kukaan joutunut/päässyt tyhjentämään moista hökötystä. Voi vittu mitä hommaa. Kerran olen saanut kunnian olal mukana tyhjentämässä leirin kolmea huussia. Mukavat aromit jäi vaatteisiin. SEuraava yö nukuttiin meidän teltässa molemmat päät auki.

_________________
Kuva
kuvavisan tunnistukset: 2 / gorevisan tunnistukset: 12 / omien mokien tunnistukset: 10 983
Join the Mobile Infantry and save the Galaxy. Service guarantees citizenship. Would you like to know more?

 Profiili WWW  

Poissa
Wanker of the Year
Wanker of the Year
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Ma Maalis 03 2008 19:18
Viestit: 1990

Viesti Lähetetty: Pe Tammi 30 2009 14:59 
Ylös  
Kakkahätä on aina ollut tosi mahtava tunne niin henkisesti kuin fyysisestikin; mukavaa nipistelyä vatsassa ja tuloillaan olevan pythonkäärmeen kuikuilu peräreiässä. Paskahätä tulee yleensä jonkinsorttisen innoittavan ja elähdyttävän kutkuttavan henkisen prosessin aikana. Jos vaikka suuren innostuksen vallassa tutkailen netistä tulevien scifielokuvien trailereita niin melkein samantien on lähdettävä suunnistamaan vessaan. Ja joskus tietenkin liian myöhään kun on tullut pitkitettyä tätä euforista tilaa.
Pökäleiden myötä myös tämä kirkastunut aivotoiminta ja eräänlainen "merkityksen" tunne (josta Colin Wilson käyttää termiä kyky-X kirjassaan Ovi tuntemattomaan) katoaa huuhteluveden myötä viemäriverkostoon, mikä on sääli sinänsä. Useasti olen melkein saanut kiinni niinsanotusta "kaiken teoriasta" tai elämän tarkoituksesta.
Toiset kokevat tämän merkityksen tunteen nautittuaan alkoholia tai muita tajunnanlaajentajia, toiset saavat sen istuessaan pytyllä vääntämässä könkärettä.
Lisäksi olen aivan varma että monet ihmiskunnan suurista keksinnöistä ovat saaneet alkunsa juuri paskapytyllä istuvien aivoissa.

_________________
Rated PG for strong violence and gore, female nudity and drug use
LOL

 Profiili  

Poissa
Lapset sanovat: "Saatana on herra"
Lapset sanovat: "Saatana on herra"
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Ma Maalis 03 2008 11:11
Viestit: 17481
Paikkakunta: Kirkkonummi

Viesti Lähetetty: Pe Tammi 30 2009 15:29 
Ylös  
Tämä on luultavasti ainoa foorumi, jossa on niin suuri keskittymä hulluja, että mistä tahansa aiheesta saadaan aiheellista keskustelua. :king:

Asiaan.

Olen vessassa lukeva tyyppi, eli vaikka tarpeet olisi jo tehty voi lehden ääressä vierähtää vielä tovi. Siellä (wcssä) saa istua rauhassa ja nauttia lehdestä, mikä luultavasti on huoneen tärkein ominaisuus jos suljetaan pois ne itsestään selvät.
Nykyään vessa on myös ainoa huone jossa tupakoin, ja antaapahan se pikantin säväyksen kakalle ja sen tuoksulle.

Hanska on tässä oikeilla jäljillä. Kovan pidättelyn jälkeen, suoliston tyhjennys on euforinen kokemus jota voi rinnastaa parhaaseen seksiin.

Kun olin pieni poika, perhe kiersi pohjoismaita autolla ja usein tuli kyykisteltyä metsässä. Ei taukopaikkoja ollut kun satunnaisesti. Jos sellainen sattui kohdalle ja jos siinä oli vessa, oli se yleensä siinä kunnossa ettei siellä vieraillut edes sontakärpäsiä

_________________
Kuva

 Profiili  

Poissa
Paikan Pomo
Paikan Pomo
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Ke Helmi 27 2008 17:55
Viestit: 192
Paikkakunta: Hohtoloota

Viesti Lähetetty: Pe Tammi 30 2009 15:39 
Ylös  
Hohtolootan ylläpito tekee luovan ajatteluprosessinsa aina pytyllä istuessa. Kun ylimääräinen aines poistuu ruumiista jää ajatuksenjuoksulle enemmän tilaa :up:

_________________
Kuva
Join the Hohtoloota and save the future. Writing topics guarantees membership. Would you like to know more?

 Profiili WWW  

Poissa
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Ma Maalis 03 2008 14:48
Viestit: 2593
Paikkakunta: Tampere

Viesti Lähetetty: Pe Tammi 30 2009 15:50 
Ylös  
Ei jumalauta! Tämän foorumin lukeminen duuniaikana alkaa käydä aina vaan vaarallisemmaksi, nytkin naurattaa niin pirusti ja tässä sitten pitäisi vielä palvella asiakkaitakin :hyymy: .

Itse aiheeseen palailen joskus myöhemmin paremmalla ajalla.

 Profiili WWW  

Poissa
Omituinen saunoja
Omituinen saunoja
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Ke Maalis 19 2008 17:53
Viestit: 3840
Paikkakunta: Turku!

Viesti Lähetetty: Pe Tammi 30 2009 16:33 
Ylös  
Jos sitten puhutaan asiasta vakavasti eli... jauhetaan paskaa? :hmmm: Tuo aloitusviestihän oli parodia tuon kokkausketjun vastaavasta, olin jo aika väsynyt tuohon aikaan yöstä joten antakaa anteeksi.

Eli paskalla tulee käytyä noin kerran päivässä, eilen tosin kaksi. Tänään kävin herättyäni vähän ennen kolmea viskomassa noin vartin pituiset trujut. Tuo 15 minuuttia on aika maksimi mitä tulee pytyllä torkuttua, yleensä vähemmän aikaa. Lukemista en juntatessa harrasta, viime kerrasta on jo vuosia. Metsässä en muista käyneeni koskaan, ehkä lapsena joskus. Ulkohuussissa sitä vastoin monet kerrat esim. vanhempien mökillä, tyhjentämisestä on myös kokemuksia.

Sitten tärkeä lisäkysymys eli kusetteko paskantaessanne? Itse tulee tehtyä noin oikeastaan aika harvoin.

 Profiili  

Poissa
Hardcore Hooligan
Hardcore Hooligan
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Pe Touko 30 2008 7:24
Viestit: 8350
Paikkakunta: Pussyville!

Viesti Lähetetty: Pe Tammi 30 2009 16:43 
Ylös  
Kakka- ja pissaleikit :upeeta2:

_________________
Pillu, Pullo & Pallo!!!!

 Profiili  
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 317 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Seuraava

Hyppää:  


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia vestejäsi
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group :: Style based on FI Subice by phpBBservice.nl :: Kaikki ajat ovat UTC [ DST ]
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com