The Affair

Keskustelua elokuvien tv-esityksistä ja mielenkiintoisista ohjelmista. Myös vinkit katsomisen arvoisista ohjelmista ovat enemmän kuin toivottavia.
User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9535
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

The Affair

Post by Exterminator »

Image
https://www.imdb.com/title/tt2699110/?ref_=nv_sr_srsg_0
Kausi 1 lähti sitten käyntiin kahden katsellun jakson voimalla. Noah Solloway (Dominic West) on toista kirjaansa valmisteleva aviomies, joka vaimonsa Helenin (Maura Tierney) ja lastensa kanssa matkaa Helenin vanhempien hulppeaan kartanoon pikkupaikkakunnalle. Tavoitteena oli kai hakea inspiraatiota kirjoittamiseen ja lomailla siinä sivussa. Paikallisen tarjoilijan Alisonin (Ruth Wilson) ja Noahin välillä näyttäisi olevan jonkinlaista kipinää, ja toisessa jaksossa mies jo rikkoo sellaista sääntöä kuin "katsoa saa, ei koskea". Alison on niin ikään varattu, ja naisella oli miehensä Colen (Joshua Jackson) kanssa lapsena kuollut poika. Sarjan alkaessa on jo tapahtunut paljon, ja sekä Noah että Alison selittävät asioita poliisikuulusteluissa. Oli nimittäin sattunut niin ikävästi, että jossain vaiheessa joltain oli lähtenyt henki ja siihen yritetään nyt saada selvyyttä. Noahin ja Alisonin kertomuksissa on selvä ero sen osalta, kumpi oli se päällekäyvämpi ja viettelevämpi osapuoli.

Ehkä ei mitään mullistavan uutta ja erikoista, mutta kiinnostavaa kamaa, jota on ollut toteuttamassa osaavia ihmisiä. Pahimmatkin kirosanat ja alastomuus tuovat vielä juttuun maukkaan lisän. Oliko se heti ensimmäisessä jaksossa, kun Wilson vilauttaa paljaita tissejä ja nähdään myös kohtaus, jossa ukkonsa panee Alisonia pimun makaillessa puoliksi auton konepellin päällä. Melko rohkeaa, vaikka kriittisiä paikkoja ei tuossa näytettykään.

The Wiressa näköjään pitkään vaikuttanut West kelpaa minulle pääosassa mainiosti, hyvä äijähän tuo. Wilson ei ole mikään täydellisen tyrmäävä ilmestys - se ehkä menisikin jo epäuskottavan puolelle - kuitenkin sen verran pantava vähintään, että täysin uskottavasti saa jätkänsä kiimaiseksi. Maura Tierney ilahduttaa edelleen nätillä ulkonäöllään hyvin säilyneenä viisikymppisenä :P ja näyttelytaidoillaan tietysti! Taitava täti. Kaikkea tässä ei heti lyöty pöytään, sillä vaikka Helenillä ja Noahilla oli sängyssä peuhaamistakin, Maura ei vielä vaatteistaan luopunut. Mutta tulossa on, sitä odotellessa...

Tänään jatketaan ja pitää tästä eteenpäin höpistä sarjasta sellaiseen tahtiin kuin luonnollisimmalta tuntuu. Hyvän ostoksen tein, joskin dvd-boksi on vittumainen :[ Levyjä hankala saada pidikkeistä irti ja sillä tavalla päällekkäin ovat, että toinen levy on irrotettava saadakseen toisen alta... ihan paskoja tuollaiset ratkaisut, ei näin.
-You have a huge fucking dick!
User avatar
Rami Ässä
Kultaloota
Kultaloota
Posts: 601
Joined: Fri Feb 19 2010 9:35

Re: The Affair

Post by Rami Ässä »

En muista miten vahvasti asia oli esillä heti alussa, mutta tämä sarjahan perustuu jotakuinkin kokonaan sille idealle, että samoja tilanteita näytetään useamman eri ihmisen näkökulmasta. Se mitä ensin asiasta näytetään saatetaankin jaksossa myöhemmin näyttää aivan eri valossa kun esitetäänkin millä tavoin toinen henkilö tilanteen muistaa. Näemmä tätä ainakin on poliisikuulustelun kontekstissa tuossa alussa, mutta muistaakseni ainakin jatkossa sitä tapahtuu ilman mitään vastaavaa syytä.

Tuo toimii parhaimmillaan sarjassa erinomaisen hyvin ja on parhaimmillaan hyvinkin nokkelaa kerrontaa.
User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9535
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: The Affair

Post by Exterminator »

^ Joo, noin olin minäkin jostain käsittänyt, että eri tyyppien silmin tapahtumia jatkossakin tsekkaillaan. Odotan kyllä paljonkin vielä tältä sarjalta, kun IMDb:ssäkin oli reilusti yli ysin keskiarvoja jaksoille...

Kauden 1 jaksot 3-5 näyttivät, miten Noah ja Alison alkavat nussimaan, säännöllisesti. Wilson vilautti jälleen tissejä, taisi olla kolmella eri kerralla, nam nam. Muutenkin nämä kaksi alkoivat hengailla, mikä ei ole huono juttu, koska Wilson alkaa näyttää yhä pantavammalta ja pimulla on Westin kanssa hyvä kemia. Suhde tuntuu täysin uskottavalta, eikä siinä 13 vuoden ikäerokaan paina yhtään. Olikohan niin, että Maura Tierney ei parissa näistä jaksoista ollut mukana ollenkaan. Ainakin todella vähän osallistui, meneehän se välillä näinkin. Ja tosiaan, ehkäpä Mauran hahmon näkökulmasta katsellaan jo seuraavalla kaudella, tai myöhemmin, niin varmasti on enemmän esillä sitten.

Alisonin aikeista palata sairaanhoitajaksi saadaan tietää, ja että poikansa (siis ei mikään tytär!) kuoli hukkumalla pari vuotta aiemmin. Naisen äiti ja isoäiti ilmestyvät kuvaan myös, mulkkuun pomoon ravintolassa tutustutaan vähän lisää ja kipeään juttuun, josta Alison saa lohtua.

Saarelle tämä siis sijoittuukin ja ihan oikeissa paikoissa on käyty kuvaamassa. Yhdessä kohtauksessa Wilsonin tepastellessa rannalla, lähellä taustalla näkyy majakka, siinä oli erityisen hieno visuaalinen hetki.

Viides jakso jäi varsin mielenkiintoiseen cliffhangeriin, eikä sen kiinnostavuuden kanssa muutenkaan ongelmia tosiaankaan ole. Yritetään saada tämä kausi päätökseen ensi viikonloppuna.
-You have a huge fucking dick!
User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9535
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: The Affair

Post by Exterminator »

Kausi 1, jaksot 6-10
Draaman määrän lisääntyessä tiettyjen asioiden paljastuessa jo hyvä sarja nousi jopa loistavalle tasolle. Seitsemäs jakso oli jo silkkaa juhla-ateriaa tarjoilussaan, jossa mm. saadaan vähintään esimakua siitä, miksi Maura Tierney voitti Golden Globensa. Ruth Wilsonin loistavaa työskentelyä Alisonin roolissa ei myöskään voi sivuuttaa ollenkaan edelleenkään, huikean roolin teki kaudella tämäkin typy. Taisi muuten olla ysijaksossa, kun hahmonsa nähdään jälleen erityisen hienossa visuaalisessa kohtauksessa. Siinä, kun Alison kahlaa aaltoihin ja katsoo rannan suuntaan, niin vautsi vau. Ja kun tähän mennessä vain Wilson oli vilautellut, niin tässä saatiin parit aivan uudet ryntäät ruutuun, nam nam!

Olikohan tämä muuten sitä aikaa, kun Geoffrey "Bill Cosby Shown Elvin" Owensin uutisoitiin joutuneen kauppaan töihin oikeassa elämässä. Tässä äijä nähtiin sivuroolissa ja ei tuo nyt ainakaan mitään puhdasta hyväntekeväisyyttä ollut, sillä mies sopi siihen osaan oikein passelisti.

Nyt voin jo sanoa olevani erittäin tyytyväinen The Affairin hankkimiseen, ja kyllä täältä kovasta sarjasta suosittelut ehdottomasti lähtevät! Kaikki jäi vielä aivan kesken, joten pähkinää purtaneen vielä pitkään, hyvä juttu. Mahtavaa tietää noita nakuilujakin olevan tulossa vielä vaikka keneltä, Maurallakin vasta perse pikaisesti vilahti. Mutta niin vain sekin tässä 49-vuotiaana taisi hyvinkin olla kuumempi kuin ikinä - onhan sellainen tod siistiä!

Mielenkiinnolla kakkoskauden kimppuun pe. Ei varmaankaan jatketa samojen hahmojen kertomuksilla kuin tällä kaudella, vaan keiden, sen selviämistä odotellessa...
-You have a huge fucking dick!
User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9535
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: The Affair

Post by Exterminator »

Image
Kausi 2, jaksot 1-2
Toisella kaudella pidetään edelleen kiinni jo tutusta formaatista, eli jaksoissa nähdään aina tapahtumia kahden henkilön näkökulmasta. Osa niistä on näiden kahden yhteisiä, osa ei. Muutos tulee kuitenkin siinä, että ensimmäisellä kaudellahan jokaisessa jaksossa puolet oli Noahin tarinaa ja puolet Alisonin, niin nyt neljässä jaksonpuolikkaassa on ollut jokaisessa eri henkilö kyseessä.

Ajassakin hypätään eteenpäin, minkä huomaa ainakin Noahin ja Alisonin tilanteesta. Alin exä Cole näyttäisi alkavan katsella sitä pahalla, tai ainakin kateellisella silmällä. Noahilla riittää huolia: Helenin ja lasten lisäksi kirjan viimeistelyn kanssa on pulma, josta mies neuvottelee sen etumaksun maksaneen kustantamon (tai jonkin sellaisen) edustajan kanssa. Tämä oli minusta erityisen nautittavaa kamaa. Sitten on vielä se murhasyyte noin ihan pikkujuttuna niskassa ja nyt päästään setvimään sitäkin.

Alastomuuden osalta on toistaiseksi hiljaista. Maura Tierneyn hahmo nähdään panemassa ja aivan kuin olisi todella pikaisesti munkkia vilauttanut, mutta peitto pysyi sen jälkeen päällä. Ihan ok, kyllä nekin kaksoset myöhemmin esiin saadaan!

Pidin kovasti siitä talosta Nykin Cold Springissä, jonne Noah oli vetäytynyt kirjoittamaan. Parvekkeen alla virtaa Hudson, mahtavaa.

Täytyy antaa vielä myöhästyneet kehut sarjan tunnusmusiikille, jonka on kirjoittanut ja esittää Fiona Apple. Tyylikäs ja lähes säestämätön, mutta erittäin tunnelmallinen biisi on kyseessä. Artistin nimen olen joskus kuullut, mutta enpä yhtään sen enempää tiedäkään. Ehkä pitäisi tutustua.
-You have a huge fucking dick!
User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9535
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: The Affair

Post by Exterminator »

Kausi 2, jaksot 3-5
Ei näistä nyt ihan hirveästi, ettei spoilaile liikoja ainakaan. Jaksojen huippukohtina täytyy kuitenkin mainita Helenin, eli Mauran hahmon, viina- ja nappitrippailu. Vakavaan tilanteeseen päädytään, mutta oli tuossa sitä huvittavaa sekoiluakin sopivasti ja pitkään =] Ja kun nakuilua on tällä kaudella vähän pantattu, nyt päästiin siihenkin, ihan näpsäkän Kelly Deadmonin full frontalin muodossa. Asiaa!

Kun Noah vakuutti asianajajalleen syyttömyyttään sen yhden tyypin tappamiseen ja että törmäsi vain peuraan tai hirveen, asianajajan vastaus oli tähän mennessä melko vakavan sarjan hauskin repliikki. Näitä voisi tulla lisääkin!

Katsellaan kausi taas loppuun pe & la, ellei jotain yllätyksiä satu.
-You have a huge fucking dick!
User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9535
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: The Affair

Post by Exterminator »

Kausi 2, jaksot 6-7
Kuudes jakso oli taas juhlaa ja suosikkeja tähän mennessä. Kunnon draamaa saatiin taas pintaan ja Maura Tierney veti jälleen aivan huippuroolia. Vääränlaista dramaakin tosin sattui kohdalle, kun sen yhden sairaalassa tapahtuvan kohtauksen kohdalla kuva alkoi jumittamaan. Ajattelin jo, että voi vittu, nytkö on jotain naarmuja levyssä, vai mitä paskaa?! Levy näyttää kuitenkin ihan normaalilta, eli nytkö alkoi reiskasoittimen sekoilu? No, sammutin ja kokeilin uudestaan, lähti toimimaan.

Asianajaja lohkaisi taas hyvän huulen ja mainio lyhyt kohtaus oli siinä, kun Alison juttelee Noahin kirjaa juhlistettaessa naiselle, jonka ei tiennyt olevan juorutoimittaja. Noahin se joku pr-nainen tuli katkaisemaan sivu suun puhumisen ja valistamaan asiasta, hah. Oli muuten kuuma pimu tämäkin! Nähtäisinpä ilkosillaan... ai niin, tässä jaksossahan oltiin jonkinlaisella nakurannallakin ja siellä päästiin ihailemaan muun muassa neekerimulkkua! =D

Seitsemännessä jaksossa Catalina Sandino Moreno vilautti vähän tissiä :P ja jos jakson lopussa kuultava tieto pitää paikkansa, niin onpahan Noahilla ja Alisonilla vittumaisia hetkiä edessä, huh huh.

Nyt kävi sittenkin niin, että katson tämän kauden loppuun vasta ensi viikonloppuna. Kun nimittäin tässähän olikin pari jaksoa enemmän kuin ensimmäisellä kaudella, eli yhteensä 12. Muuta ei olisi ehtinyt oikein katsomaankaan, joten tähän kohtaan tuntui luontevalta katkaista. Huomenna taas jatketaan jännästä kohdasta!
-You have a huge fucking dick!
User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9535
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: The Affair

Post by Exterminator »

Kausi 2, jaksot 8-9
Olipa hauska huomata kasijakson ohjaajan nimi, joka oli Laura Innes. Tottahan minä Teho-osaston kainalosauvaa käyttävän tohtorin muistan! Mainiota nähdä Tehiksen tytöt Laura ja Maura jälleen tekemässä yhteistyötä, varsinkin, kun pidin jaksosta kovasti. Paitsi että Innes tuntuu ohjaushommat taitavan oíkein hyvin, voisi sanoa Noahin elävän tässä sellaista elämää, mikä itseäkin kiehtoisi. Kirja on menestys, fanit lähentelevät, se kiertueella mukana oleva pimu (publicist, mikä se nyt onkaan suomeksi) on kuuma ja sitä paitsi haluaa munaa! Joten meikäläiseen vetoavaa kamaa tämä oli. Lisäpisteitä vielä siitä, että kirjailijamme voi sanoa tehneen Arto Paasilinnat känniuhoilullaan ja örvellyksellään =D Maurakin oli taas ihan huippuvedossa, on kyllä nautittavaa katsottavaa.

Mielenkiintoinen hetki sekin, kun joku Noahin faneista kysyi mielipidettä Jumalan olemassaolosta. Vastaus oli kuin meikäläisen suusta, ihan samanlaisia tullut mietittyä.

Kirjaimellisesti myrskyisässä yhdeksännessä jaksossa oli vaikuttavien dramaattisten hetkien lomassa tarjolla naku altaassa uiva gimma :P Kiertueen kuuma pimukin nähtiin rintsikoissaan tuossa edellisessä jaksossa, valitettavasti ryntäät jäivät kuitenkin piiloon ainakin toistaiseksi.
-You have a huge fucking dick!
User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9535
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: The Affair

Post by Exterminator »

Kausi 2, jaksot 10-12
Kymmenennen jakson ensimmäinen puolisko oli siististi poikkeuksellinen koostuessaan lähes kokonaan Noahin pariterapiaistunnosta. Terapeuttina toimi Cynthia "Sinkkuelämään Miranda" Nixon, eikä yhtään huonosti tähänkään rooliin sopinut. Hyvä osoitus käsikirjoitus- ja ohjausporukalta, että tällainen kahden hengen keskustelu kantaa helposti melkein puoli jaksoa.

Vähän yllättäen kauden lopussa katsojille paljastettiin, mitä murhassa tapahtui - siis siinä, josta Noah on syytettynä. Eipä olekaan aivan yksinkertainen juttu, oho. Mutta tässä taas oli hyvä esimerkki siitä, miten voidaan ottaa hyöty irti sarjan tyylistä esittää tapahtumia kahden eri henkilön kokemina.

Helenin näkökulmasta ei taidettu näissä jaksoissa nähdä mitään, mutta kolmannella kaudella Maurakin kai vihdoin jopa alkaa vilauttaa :P

Eli tosi hyvä kausi oli tämä ja mikä hienointa, kovimmat jaksot (no, IMDb:n mukaan) ovat vasta tulossa, joten en tod ole katkaisemassa omaa suhdettani sarjaan, hehee.
-You have a huge fucking dick!
User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9535
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: The Affair

Post by Exterminator »

Kausi 3, jaksot 1-5
Viisikymppiseksi ehtineellä Noahilla on olleet piinaavat viimeiset kolme vuotta, ja niiden jälkivaikutuksia päästään kauhistelemaan nyt. Tai siis ihan niitä kolmen vuoden tapahtumiakin käydään kyllä läpi. Ensimmäisessä jaksossa heti rikotaankin tuttua kaavaa, kun se on pelkästään Noahin tarinaa, eikä kahden hahmon välillä jaettu jakso. Lopetus tässä on kohtalaisen traaginen. Murhamysteeri saatiin ratkaistua viime kaudella, nyt vähän vastaava uusi juttu lähtee käyntiin. Mukavampana juttuna viehkeä ranskalainen opettajakollega on kiinnostunut Noahista, mutta vielä ei voi tietää, kehittyykö tämä juttu johonkin vakavampaan.

Eikä ole Allisonillakaan helppoa ollut, ja nyt mahdollisuudet viettää aikaa tyttären kanssa ovat katoamassa, mutta taistelematta ei äiti ole antautumassa.

Panemista on nähty kaudella jo muutaman kerran, mutta tissit ovat pysyneet piilossa. Maura Tierneyn paljastelua olen erityisesti odottanut ja no, näköjään ensi kaudella ovat vasta parhaat paikat tulossa! Mutta tämänkin kauden seiskajaksossa pitäisi olla jonkinlainen kohtaus, hyvä niin!

Yllättävässä roolissa tällä kaudella nähdään useassakin jaksossa entinen Viidakon Ykä, Brendan Fraser. Eikä mitään ongelmaa tässä, hyvin vetää. Uskoisinpa myös, että The Affair on parasta, mitä ukko on päässyt koskaan tekemään.

Enköhän tämän kauden katso viikonloppuna loppuun, sitten mahdollisesti kauhuun panostamista ensi kuukausi, minkä jälkeen viimeistään jatketaan!
-You have a huge fucking dick!
User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9535
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: The Affair

Post by Exterminator »

Kausi 3, jaksot 6-7
Melkoista kolmiodraamaa Noahin, Helenin ja tämän uuden (tohtori)äijän välillä. Näissä jaksoissa keskityttiin tapahtumiin vain Noahin ja Helenin näkökulmista, joten Maura Tierney sai taas vuoronsa olla paljon esillä. Hyvä niin, sillä (ok, toistan itseäni) järisyttävän hyvää ja luonnollista työtä teki jälleen kerran. Ja kun se on söpö ja sanoo "fuck" usein, niin oih =D Kyllä tästä sellainen välittyy, muidenkin kohdalla, että tosissaan nauttivat päästessään olemaan mukana jossain tosi laadukkaassa ja tulkitsemaan näin hyviä tekstejä. Brendan Fraserkin jatkoi mahtavan vittumaista rooliaan, yes! Mielenkiintoista nähdä, mihin tämä vielä johtaa. Toinen jännä juttu on se, että paljastuuko kahden ensimmäisen kauden murhamysteeri kaikille lopulta...

Ranskatar vilautti sivutissiä ja Mauraltakin oli toinen tissi näkyvissä sänkykohtauksessa, nam. Seuraavan kauden vielä parempia vilautuksia odotellessa kuitenkin!
-You have a huge fucking dick!
User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9535
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: The Affair

Post by Exterminator »

Kausi 3, jaksot 8-10
Olipas pitkä tauko tämän katselussa, mutta nyt oli ainakin hyötyä siitä, että jaksojen aluissa aina kertaillaan tapahtumia. Ja oli kyllä mahtavaa palata näin taidokasta tekemistä katsomaan. Alison on saamassa työtarjouksen, josta exänsä ei ole kovin innoissaan. Tässä olikin hauskasti esitetty molempien näkökulmasta tuo keskustelu, kun kumpikin muisti sen tapahtuneen ihan eri paikoissa.

Yhdeksännessä jaksossa Helen ryhtyy heittämään kunnon pommia kaikille ja oli varsin intensiivistä menoa erityisesti paniikkihuoneessa, vautsi vau. Hieman leppoisampaa turinointia Alisonin kanssa baarissa seurasi sen jälkeen mielellään, kunnes oli vielä poikaystävänkin vuoro kauhistella Helenin sanoja.

Trauman vaivaama Noah yrittää ratkaista piinaavan tilanteensa ja näyttäisi onnistuvankin, mutta haukkuuko kirjailija sittenkin väärää puuta? Brendan Fraser saattoi näkyä sarjassa nyt viimeisen kerran ja jos näin on, oli kyllä kehujen arvoinen osa kokonaisuutta yhä.

Olikohan viimeisessä jaksossa ensimmäinen kerta, kun seurataankin jotain viidettä henkilöä, eikä ketään neljästä tutuksi tulleesta hahmosta? Kyllä kai, vai unohdanko nyt jotain taas. Jakson ensimmäisellä puoliskolla joka tapauksessa puhutaan yllättäen enimmäkseen ranskaa, ja Noahin ranskalainen naisystävä näyttää alussa tissit sekä persettäkin :P Asiaa, vaikka tämä pimu ei omaan makuun sen enempää olekaan.

Jakso ja samalla kausi päättyi aika kiltisti, eikä mitään isoa mysteeriä jäänyt leijumaan. Välillä ihan mukava näinkin.
-You have a huge fucking dick!
User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9535
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: The Affair

Post by Exterminator »

The Affair – kausi 4, jaksot 1 ja 2.
Helen elelee hulppeasti Los Angelesissä miesystävänsä kanssa ja Noahkin on maisemissa ollakseen lähellä lapsiaan. Käytännön järjestelyt vain tökkivät pahasti, eikä Noah ole opetustyössäänkään erityisen tyytyväinen. Vasta lopputeksteistä huomasin, että jaksossa oli mukana myös Emily Browning, se kissa Sucker Punchista ja Sleeping Beautystä. No perse! Sitä Helenin naapuriako tuo esitti? Noo, näköjään Emppu on mukana vielä kymmenessä muussakin jaksossa, enköhän ehdi huomata. Helenin jaksonpuolikas kelpasi hyvin, ”yllättäen”, Maura Tieneyn jatkaessa luultavasti iäkkäimpänä itseä viehättävänä gimmana =} Terapiaistunnoista taidan noin yleisestikin pitää viihteessä aika paljon, tästä löytyi sellainenkin, tosi jees.

Toisen jakson lopussa käydään jo suht härskin huumorin puolella, kun nähdään Alisonin silmin, mitä sammuneen ex-miehensä Colen naamaan oli piirretty. Naurettavamman näköistä kuin Colen itsensä muistoissa, hah! Kaverilla on haasteensa nykyisen vaimonsa kanssa, mutta myös tilaisuus tehdä itsestään rikas. Alisonilla tapahtuu uudella työpaikallaan niin ikään ikäviä, ja toisaalta elämään taisi astella uusi, miellyttävä vastakkaisen sukupuolen edustaja.

Katsotaan, mitä tästä toiseksi viimeisestä kaudesta vielä kehittyy.
-You have a huge fucking dick!
User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9535
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: The Affair

Post by Exterminator »

The Affair – kausi 4, jaksot 3 ja 4.
Noahilla meinaa lähteä lapasesta opetushommissa ja koulun rehtorin kanssa kehittyä säpinää. Helenin täydelliseen elämään ilmaantuu särö, eikä ihan pienimmästä päästä oleva. Alison käy kuuntelemassa luentoa jostakin pahojen muistojen siirtämisestä, mahtoiko olla ihan todellinen juttu, ehkä olikin. Veneilemään päästiin tässä myös ja lopetus oli erityisen hieno siellä merellä tai järvellä. Colella on vaikea tilanne suhteessaan, kun parempi puolisko kokee aliarvostusta ja saatetaan vielä karkoittaa maasta. Oli kyllä söpö se miehen tytär, oih. Pistää taas miettimään, että olisihan tuollainen itselläkin ihq <3

Maura Tierney oli miehensä kunniaksi järjestetyssä gaalassa tosi nättinä tukka nutturalla, ai jai! Pidin myös kovasti siitä miehensä selityksestä, että miksi uudesta huolenaiheesta ei saanut kertoa vanhemmille. Hyvää tekstiä ja taidolla realisoitu sarjan kohtaukseksi. Nämä jaksot eivät nyt nousseet miksikään suosikeiksi, vaikka tasaisen laadukasta työtä olivatkin, tämä viimeinen puolikas neljästä oli kuitenkin eniten minun makuun.
-You have a huge fucking dick!
User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9535
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: The Affair

Post by Exterminator »

Kausi 4, jaksot 5 ja 6.
Vitosjaksosta tärkeimmät: no nyt on tissiä! Yllättäen Helenin nykyinen Vik sai oman puolikkaan jaksonsa, ja olihan se näiden naapurin esittäjä tosiaan Emily Browning. Emppu pääsee nyt jaksossa paljon aiempaa esiin, hyvä, ja kyllähän lopulta päästiin näkemään ryntäitä sivusta ja lyhyesti edestäkin, yes! Jälkimmäinen puolisko jaksosta on Colen seikkailuja ja tässä kivat daisarinsa paljastaa estottomasti varsin kuuma toinen pimu, jonka nimeä en nyt jaksanut etsiä, valitan :/

Kuudennessa jaksossa Alisonin jaksopuolikkaassa näköjään vieraili Dina "Starship Troopers" Meyer, jota en tietenkään tunnistanut!
No, onhan siitä ST:stäkin jo muutama vuosi. Mutta tunnistinpas perskutarallaa Deirdre O'Connellin, joka oli Kate & Allien vain yhdessä jaksossa sivuroolissa, ja kasarista siis puhutaan, niin tämä oli aika hyvin tunnistettu! Lahjakasta Ruth Wilsonia katsoi taas mielellään, ja lentokone-episodi oli jälkiseuraamuksineen erityisen viihdyttävä. Onneksi Maura ja Ruth saivat yhteisen kohtauksen vielä lopussa, kun ensin mainitun hahmolla ei omaa puolikasta näissäkään jaksoissa ollut. Ja vieläkään ne parhaat nakuilut Mauralta eivät olleet vuorossa, piru!
-You have a huge fucking dick!
Post Reply