Hohtoloota
http://hohtoloota.net/

Justified
http://hohtoloota.net/viewtopic.php?f=12&t=2516
Sivu 1, 1:sta

Kirjoittaja:  Sark [ Ke Tammi 25 2012 17:31 ]
Viestin otsikko:  Justified

Pistetäänpä triidi pystyyn tällekin sarjalle, on kuitenkin yksi parhaita mitä TV:ssä parhaillaan pyörii.

Eli sarjan pääosassa on Timothy Olyphant joka esittää liittovaltion sheriffi Raylan Givenssiä. Givens passitetaan synnyinseudulleen Amerikan etelään uuteen työasemaan, missä mies joutuu tekemisiin vanhojen tuttavien ja sukulaisten kanssa joista jotakuinkin kaikki ovat eriasteisia rikollisia. Ei ole mikään viikon rikos -sarja mistä isot pointsit ja muutenkin oikein mainio sarja.Kolmas kausi on aluillaan Ameriikassa ja vuosi vuodelta aina vaan paremmaksi tämä käy.

Kirjoittaja:  Dogsoldier78 [ Ke Tammi 25 2012 20:45 ]
Viestin otsikko:  Re: Justified

Kuullutkaan sarjasta mutta tuon pätkän perusteella pitää kyllä katsastaa jokunen jakso :upeeta2:

Kirjoittaja:  Invictus [ To Tammi 26 2012 13:16 ]
Viestin otsikko:  Re: Justified

Puhutaan asiasta sitten kun näkyy Suomen kanavalla... :toldso:

Kirjoittaja:  Masterbiter [ Ti Helmi 28 2012 11:20 ]
Viestin otsikko:  Re: Justified

Katsoin ekan kauden läpi ja pienoinen pettymys tämä oli, vaikka odotukset ei kovin korkealla olleetkaan.
Plussana sarjasta se, että oikeastaan jokainen jakso on itsenäinen tarina, mitä nyt kauden lopulla hieman pidempää juonikuviota selvitettiinkin.
Mutta sarjassa oli paljon juttuja mitkä tökki ja vaikka puitteita oli, niin kevyt b-luokan maku tästä jäi.
Asia kuin asia selvitettiin ampumalla ja sillä siisti. Givensin pomo, jota esittää Nick Searcy, oli oikeastaan aika ärsyttävä tyyppi ja ko. herra kuitenkin oli jokaisessa jaksossa mukana. Hauska juttu mikä pisti silmään oli redneckwhitetrash-tyyppien hohtavan valkoinen purukalusto. Muutenkin muutamalla tyypillä oli sen verran säihkyvää helmiriviä suussa, että jopa puhuminen teetti tuskaa.
Tämä sarja varmasti toimii hyvin jenkkilässä, mutta epäilen, että Suomessa tämä on myöhäisiltaan unohdettava sarja.

Kirjoittaja:  Sark [ Ke Huhti 11 2012 15:56 ]
Viestin otsikko:  Re: Justified

Kolmas kausi loppui. Ehkä ihan aavistuksen verran heikompi kuin 2. kausi, lähinnä siksi kun kolmannessa kaudessa oli niin valtavasti tapahtumia että sarja eteni niin kovaa tahtia että välillä toivoisi pientä hidastetta. Ensimmäinen kausi pysyy helposti sarjan heikompana, toivottavasti jatkossa sarja pitää tason mitä on nähty viimeiset kaksi vuotta. Todella mielenkiintoinen sekoitus helppoa viihdettä ampumisineen ja erittäin älykästä dialogia.


Kirjoittaja:  Dogsoldier78 [ Ma Syys 23 2013 19:21 ]
Viestin otsikko:  Re: Justified

Liekkö vieläkään esitetty millään ilmaiskanavalla. Noh, itse katsastin 1. kauden trailerin taasen ja päätin lopulta sitten hommata 1. ja 2. kauden boksit kun edullisesti jo ovat kaupan. Sarjan alkupuoli, toisin trailerin antama kuva, oli humoristisen rikossarjan tyylistä menoa... hauskoja hahmoja yms. Ei siis huono mutta täysin erilainen kuin mitä traileri lupaa. Kauden loppua kohden meno alkoikin sitten muuttua synkemmäksi ja veri virrata enemmälti. Tarinakin alkoi muuttua kertakäyttö tarinoista yhdeksi pitkäksi kokonaisuudeksi. Kakkoskausi jatkoi samaa rataa tuoden mukaan uusia punaniskoja, jotka edustivat eri puolta paikallisessa valtataistelussa.
Kun maratoonissa pääsi hyvin sarjan makuun niin pitipä hommata 3. ja 4. kausikin katsottavaksi. Pyssyt paukkuu näissäkin ja uusia hahmoja ilmaantuu tarinaan... Itse asiassa jo hiukka liikaakin. Kolmoskausi oli vielä hyvä, nelonenkaan ollut huono mutta alkoi jo hiukan turhauttaa tarinan samanlaiset juonikuviot on (tietty voi vaikuttaa sekin, että katsonnassa neljäs kausi 1½ viikon sisään). Uutta porukkaa tulee ja sheriffi ampuu heidät kaikki ottaen itse enemmän tai vähemmän osumaa. Sivussa kärsii tietenkin kaikki läheisetkin.

Kaiken kaikkiaan mukavan tylyä ja väkivaltaista välienselvittelyä ja tv-draamaa. Neljän kauden keskiarvoksi annettakoon :star: :star: :star: :puoli: :up:

Kirjoittaja:  Invictus [ To Maalis 26 2015 11:30 ]
Viestin otsikko:  Re: Justified

Eka kausi Hero-kanavalta tuli katsottua, toinenkin näytettiin heti perään mutta niin koukkuun en jäänyt, että olisi heti ollut tarvetta katsoa lisää. Ihan jees sarja mutta ei tää nyt mitään ylettömiä hehkutuksia kuitenkaan ansaitse. Positiivisen puolelle kuitenkin selvästi päästiin. Muutaman ekan jakson aikana kyllä tuli sellainen ajatus (ja välillä myöhemminkin), että tässä katselee jotain Norrisin Walker, Texas Ranger -sarjaa hiukan kovaotteisemmalla väkivallalla varustettuna. Etenkin kun alkuun jaksot tuntuivat vain yksittäisiltä stooreilta mutta kun ruvettiin keskittymään kunnolla koko kauden kestävään ja ainakin kakkoskaudellakin jatkuvaan tarinaan, niin homma muuttui iskevämmäksi. Hyvää dialogiakin oli usein tarjolla.

Olyphant oli varsin hyvä pääroolissa eikä mua ainakaan Nick Searcyn poliisipäällikön hahmo kummemmin ärsyttänyt. Kakkoskausi varmaan tule joskus sitten katsottua mutta ei mitään kiirettä sen suhteen.

1. kausi :star: :star: :star: :puoli:

Sivu 1, 1:sta Kaikki ajat ovat UTC [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/