Viimeksi hankkimasi kiekot (DVD & Blu-ray & HD-DVD)

Keskustelua DVD, HD DVD ja Blu-Ray levyistä. Aiheina mm. versiot eri alueilla, mahdolliset sensuroinnit ja tilauspaikat sekä Suomessa että ulkomailla.
User avatar
Tina DeMona
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 5261
Joined: Fri Jun 06 2014 18:19
Location: Kerava

Re: Viimeksi hankkimasi kiekot (DVD & Blu-ray & HD-DVD)

Post by Tina DeMona »

aTomiK wrote:
Thu Aug 13 2020 7:38
Toki erinomainen Soldier of Orange eli Gestapon vihollinen No 1 on täällä julkaistu mutta alkaa kiekot olemaan huutonetissäkin jo hinnoissa.
Näin arvelinkin. Tämä sentään oli about 10 euroa plus postikulut.
--- Amal shufar, at rrug ---

User avatar
speKtacle
Kultaloota
Kultaloota
Posts: 1207
Joined: Thu Aug 14 2008 0:05

Re: Viimeksi hankkimasi kiekot (DVD & Blu-ray & HD-DVD)

Post by speKtacle »

Image

Amazonilta Hannibalia. Hannibal Lecter Trilogy 7 puntaa. Hannibal tv-sarjan kaikki kolme kautta 11.70 £. Warner Archive sarjasta kolme kauhuelokuvaa wowhd.de:ltä 12.33 € kappale. Kehuttu alkuperäinen tv-elokuva Don't Be Afraid Of The Dark (1973). Aiheestahan tehtiin Guillermo Del Toron kässäröimä uusintaversio vuonna 2010 jota tähdittivät Katie Holmes ja Guy Pearce. Roman Polanskin erinomainen kauhukomedia The Fearless Vampire Killers (suomessa Vampyyrintappajat, anteeksi hampaanne ovat niskassani, 1967). Antoligiakauhari From The Beyond The Grave (1974) on myös varsin mainio. Peter Cushing esittää antiikkikauppiasta jonka neljälle eri asiakkaalle käy suhteellisen kehnosti.

Image

Zoomista kauhuelokuvia dvd:llä, hinnat 3-6 £ kappale. Estranged (aka January, 2015) kertoo tytöstä joka joutuu onnettomuuteen ja palaa kotiinsa muistinsa menettäneenä. Perheessä on jotain vialla ja pian alkaa käydä ilmi miksi hän on sieltä aiemmin paennut. The Transfiguration (2016) kertoo mustasta pojasta joka elää huonolla alueella ja omaa fiksaation vampyyreihin. Let The Right One In variaatio kaiketi kyseessä. Minutes Past Midnight (2016) on yhdeksän tarinan kauhuantologia. Oivaa halloween katseltavaa siis. Without Name (2016) kertoo maanmittaajasta joka menettää järkensä ikimetsää kartoittaessaan. Artsya ja moodya tavaraa ilmeisesti. A Dark Song (2016) tarjoaa okkultismia ja rituaaleja. Yllättävän kova metascore (71).

Image

BFI:n tarjouksista tällä kertaa Kenneth Angerin elokuvia koostava Magick Lantern Cycle ja brittiläistä coming of age draamaa tarjoava Deep End (1970). Melanie Griffithin tähdittämä 80-luvun toimintaroska Cherry 2000 (1987) piti napata 4 punnan hintaan e-baystä. Kolme lättyä lisää Hammer kokoelmaan: The Satanic Rites Of Dracula (1973) ja Dracula A.D. 1972 (1972) hmv premium collection painoksina 18 puntaa kappale e-baystä. Dracula (aka Horror Of Dracula, 1958) Lionsgaten erinomaisilla extroilla varustettuna julkaisuna 12.45 £ amazonilta.

Image

Nämä kolme suoraan Eurekalta: Jackie Chanin Wheels On Meals (Lohikäärmeet Vauhdissa, 1984) 14.99 £. The Chant Of Jimmie Blacksmith (1978) on Fred Schepisin ohjaama väkevä aussidraama aboriginaalipojan kohtaamasta ennakkoluulosta, vääryyksistä ja rasismista. Lopulta pojan mitta tulee täyteen ja ahdistus purkautuu väkivaltana, 14.99 £. Three Films With Sammo Hung paketoi leikkaamattomat versiot elokuvista: The Iron-Fisted Monk (1977), The Magnificent Butcher (1979) ja Eastern Condors (1987), 26.99 £.

User avatar
aTomiK
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 4596
Joined: Sat May 31 2014 12:17

Re: Viimeksi hankkimasi kiekot (DVD & Blu-ray & HD-DVD)

Post by aTomiK »

Paljon mielenkiintoista katottavaa taas!
"Days are like women - each one's so damn precious, but they all end up leaving you."

User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9091
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: Viimeksi hankkimasi kiekot (DVD & Blu-ray & HD-DVD)

Post by Exterminator »

On näillä bikereilla hintaa, mutta laadustahan voi maksaa. Ja tämä oli nyt alennuksessa. Tässäkin reiskassa on kommenttiraitaa ja mitä kaikkea olikaan. Taisi olla Diabolikdvd:ltä ensimmäinen tilaukseni. Posteineen $30.77.
Image
-You have a huge fucking dick!

User avatar
Tina DeMona
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 5261
Joined: Fri Jun 06 2014 18:19
Location: Kerava

Re: Viimeksi hankkimasi kiekot (DVD & Blu-ray & HD-DVD)

Post by Tina DeMona »

^Jännän oloinen pätkä tuokin!


Itselläni on napsahtanut viimeinen järkevä kuukausipalkka tilille joten kun piti muutenkin Isolle Kirkolle mennä kävin sitten myös Pienessä Leffakaupassa. Toisen kerran saman puolen vuoden sisällä - mahtaakohan olla jo ennätys? No, vähän pienemmällä volyymillä tuli tällä kertaa hommeleita osteltua ja nyt ei varmasti taas olekaan varaa käydä ennenkuin taas saa oikeiden ihmisten palkkaa eli tod. näk. ensi kesänä sitten taas.

Mistään en maksanut yli kahtatoista euroa, alin rivi kaikki käytettyä kamaa hintahaarukalta 7-5 €.

Image

The Greasy Strangler - Tästä paljon höpistiin silloin kun se tuli ja ohjaaja on kai kaikkea muutakin kummaa ja omituista väsäillyt. Tuli nyt sitten otettua kokeilumielessä mukaan.

Extras: Complete Series One and Two - Tästä en tiedä mitään mutta on The Officen tekijöiltä eikä maksanut kuin 7 euroa tämäkään. Josko olisi sitten vaikka hauska tai jotain.

Top Sensation aka The Seducers - Tästä en kanssa paljoa tiedä mutta ilmeisesti jonkin sortin jossain vaiheessa kadonnutkin erotiikkaklassikko. Hienosti tulin asettaneeksi DVD:n ylösalaisin tuohon kuvaan.

Quills - Tämä kovasti kehumani Markiisi De Sade -hommeli olikin sitten oikein Suomi-DVD:nä saatavissa. Miksi en ole siihen missään aiemmin törmännyt, en tiedä. Tuli nyt sitten otettua. Mukana vieläpä paljon bonuksia ja anamorfinen widescreen joka voittaa hienon 2000-luvun VHS:n.

Strange Days - Lisää Kathryn Bigelow -osastoa. En ole nähnyt.

Black Mama, White Mama - Minulla ennestään kokematon klassikko jossa megaihana Pam Grier.

Serial Chillers - Heehehee, no nyt on laatua! Sisältää kolme "vintage leffaklassikkoa": Doctor Blood's Coffin, Fury of the Wolfman ja The Brainiac. Kaikki rämmättynä samalle levylle. Varmasti ankeinta mahdollista public domain -sylttyä mutta eipä näihinkään muuten oikein ikinä tulisi tutustuttua.PS. Normaali kuvauppaajasivustoni ei taas suostunut toimimaan joten katsotaanpa millä tekosyyllä tämä epäonnistuu hirvittävästi.

EDIT: Vähän pienehköhän tuosta vaan tuli. Toimisikohan tämä paremmin:

Image
--- Amal shufar, at rrug ---

User avatar
speKtacle
Kultaloota
Kultaloota
Posts: 1207
Joined: Thu Aug 14 2008 0:05

Re: Viimeksi hankkimasi kiekot (DVD & Blu-ray & HD-DVD)

Post by speKtacle »

Image

88 Filmsiltä 14.99 £ kipale. Lisää Jackie Chania: Armour Of God II : Operation Condor (1991). Jälleen upeaa kansitaidetta julkaisussa R.P. "Kung Fu Bob" O'Brieniltä. Levyllä 2K remasteri sekä alkuperäisestä Hong Kong versiosta (107 min) että Extended versiosta (117 min). Alkuperäinen kuvasuhde 2.35:1 ja orkkis Cantonese mono ääniraita. The Italian Collection sarjan julkaisut numeroilla 62 ja 63 piti napata myös luonnollisesti kokoelmaan. Witchcraft (aka La Casa 4, 1988) ja Beyond Darkness (aka La Casa 5, 1990) tarjoavat varmasti kämäistä viihdettä asiaan vihkiytyneille...

Image

Genre veteraani Segio Martinon ohjaama ja ihanan Edwige Fenechin tähdittämä giallo The Strange Vice Of Mrs. Wardh (1971) Severin Filmsiltä. 3000 kpl printissä mukana soundtrack cd ja fransmannien aikoinaan tekemän kuvanovellisovituksen englanninkielinen re-print. Komea t-paitakin piti napata mukaan.

Image

Severin Filmsiltä myös Horrors Of Spider Island (1960) jolla lupaava 2.5 keskiarvo imdb:ssä. Tästäkin leffasta viuaalinen novelli mukana ja elokuvan kammoittavan hämyhäkin figuuri. Satan's Slave (Pengabdi Setan, 1982) on indonesialainen kauhuelokuva jolla oli suuri vaikutus aasialaisen kauhun kehitykseen. Joko Anwar duunasi elokuvasta kehutun remaken vuonna 2017. Severinin paketti yhteensä 147 $ postikuluineen.

Image

Vinegar Syndromen tawaraakin saapunut. Shot (1073) on college jätkien 15,000 dollarilla kuvaama regional toiminta trilleri ja hahmodraama. Auto takaa-ajoja, stuntteja ja helikopteri toimintaa amatöörivoimin = win, 17,49 $. Lust In The Dust (1984) on Paul Bartelin ohjaama länkkäriparodia jonka pääosissa mm. drag queen Divine ja Henry Silva. Doctor Jekyll's Dungeon Of Death (1976) ja L.A Wars (1990) ovat VSA (Vinegar Syndrome Archive) sarjan julkaisuja. Tohtori Jekyll sekoittaa kauhua, draamaa ja martial arts toimintaa ilmeisen hämäräksi sopaksi ja Losin Sodat tarjoaa suoraan videolle julkaistua independent ysäritoimintaa. Juustoisen äksönin ystäville varmaankin mainio namupala. VSA:t molemmat 24.99 dollaria laaki ja Vinegarilla postarit sen 16 taalaa.

Image

Arrowin taannoisesta alennusmyynnistä tämä nippu. The Killers (1946) tuli hommattua ihan Burt Lancasterin vuoksi ja pitäisi olla mainio film-noir tyylinen rikos draama kyseessä, 7.50 £. Pohjoismaissa tehtyä scifiä tulee harvoin vastaan joten ruotsalainen Aniara (2018) päätyi ostoskoriin hintaan 7.50 £. Pidin elokuvasta kyllä erittäin paljon, pohdiskelevan ja slow burn tieteiselokuvan ystäville varma nakki. Second Runin julkaisuja nappasin kolme kappaletta a' 10 £. Kanadalaista sielunmaisemaa huokuva Curling (2010) on erinomainen draama, Karel Zemanin Journey To The Beginning Of Time (1955) piti luonnollisesti hamuta kokoelmaan ja myöskin tsekkiläinen Valerie And Her Week Of Wonders (1970) on dvd -> blu-ray päivitys. Kyseessä coming of age fantasia draama vahvalla kuvastolla.

Image

Alkuperäinen The Twilight Zone (1959-1964) boksi tippui hintaan 49.18 £ Amazonilla ja sehän piti napata haltuun. 156 jaksoa hämyisiä kohtaloita ja outoja taphtumia.

User avatar
speKtacle
Kultaloota
Kultaloota
Posts: 1207
Joined: Thu Aug 14 2008 0:05

Re: Viimeksi hankkimasi kiekot (DVD & Blu-ray & HD-DVD)

Post by speKtacle »

Tinan hankinnoista sen verran, että Strange Days oli ainakin vitun kowa pätkä kun viimeksi katsoin n. 20 vuotta sittenja Top Sensation elokuvasta löytyy AtomiKin arvostelu Hohtolootasta. Elokuva täynnä ihania naisia ja muutenkin nautittavan perverssi elokuva! Äkkiä soittimeen hyvä mies!

User avatar
Tina DeMona
HOHDOKAS
HOHDOKAS
Posts: 5261
Joined: Fri Jun 06 2014 18:19
Location: Kerava

Re: Viimeksi hankkimasi kiekot (DVD & Blu-ray & HD-DVD)

Post by Tina DeMona »

speKtacle wrote:
Fri Sep 04 2020 17:36
Tinan hankinnoista sen verran, että Strange Days oli ainakin vitun kowa pätkä kun viimeksi katsoin n. 20 vuotta sittenja Top Sensation elokuvasta löytyy AtomiKin arvostelu Hohtolootasta. Elokuva täynnä ihania naisia ja muutenkin nautittavan perverssi elokuva! Äkkiä soittimeen hyvä mies!
Ahaa! Enpäs moista muistakaan, mutta toisaalta nimimuistini etenkin näkemättömien juttujen suhteen on kyllä hävyttömän kehno. Kuulostaapa kyllä mainiolta! Pitääpä yrittää lähiaikoina tarkastaa!
--- Amal shufar, at rrug ---

User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9091
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: Viimeksi hankkimasi kiekot (DVD & Blu-ray & HD-DVD)

Post by Exterminator »

Vähän yllätys, että Tinalla SD näkemättä. Pitäisi kyllä uusia itsekin, pitkä aika katselusta. Hyvä on ja Juliette Lewis hilluu yläosattomissa pitkään :P PJ Harveyltä pari tiukkaa biisiä vielä esittää tuossa, nam.

Kova setti Spektaakkelillakin tuttuun tapaan =}... harmi vaan, että Armour of Godista ei voitu saada ykköstä ja kakkosta samaan pakettiin, kuten Project A:t ja Police Storyt.
-You have a huge fucking dick!

User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9091
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: Viimeksi hankkimasi kiekot (DVD & Blu-ray & HD-DVD)

Post by Exterminator »

Pitkästä aikaa tilaus CDUniversestä. Ainoa löytämäni paikka, jossa tätä oli tarjolla ja vielä toimitus Suomeen mahdollinen. Hintaa noin $28 posteineen.

Image
Mutsi: 7. kausi
-You have a huge fucking dick!

User avatar
Exterminator
Komedian kunkku
Komedian kunkku
Posts: 9091
Joined: Fri Aug 08 2008 9:17

Re: Viimeksi hankkimasi kiekot (DVD & Blu-ray & HD-DVD)

Post by Exterminator »

Tissiostoksia vaihteeksi... Saksan Amazonista käytettynä, posteineen ~7 €.

Image

Alkuperäinen nimihän on Two Lovers and Bear.
-You have a huge fucking dick!

Post Reply