Hohtoloota

Mystinen suomalainen elokuvafoorumi
Tänään on Pe Marras 22 2019 11:57


Etusivu » Pörssi » Ostetaan


Lähetä vastaus
Käyttäjätunnus:
Otsikko:
Viestin sisältö:
Kirjoita viestisi tähän. Viestissä voi olla maksimissaan 60000 merkkiä. 

Hymiöt
"cheesy" :) :D :neutral: :confused: :( :hyymy: :ituttaa: :lol: ;) :funny: :tongue: :mahahaavauma: :blaugh: :LOL4: "iso_lol" :mrgreen: 8-) :evil: :2evil: :king: :nerd: "forthy" :hys: :upeeta2: :Muahah: :vakjuu: :trash: :hugh: "doh" :sorry: :roll: :eh: :pihalla: "kaki" :kyynel: :razz: :puna: :sick: :love: :tyytyvainen: :pu-su: :drool: :uni: :yhyyyy. :palm: :shutup: :parku: :suomi: :katovaan: "cheerleader" :hmmm: "moikka" "hyvasti" :toldso: "what" :butters: :ylioppilas: :old: :mokoma: :justiina: :whip: :kippis: :oikeesti: :monica: :grr: :rassistit: :ville: :rachel: :sukka: :timo: :nej!: :il: :viiksi: :suppo: :smo: :pakolaiset: :vader: :starbuck: :luke: :han: :Heisenberg: :battrepratande: :keepuuvaa: :kokoomusta: :aatu: :eipystyliianvihreeta: :ppiisjasillei: :jihaaad: :pimpspaa: :rip2: :up: :down: :Shit: :heart: :star: :puoli: :Tunnentaivaantykkienkylmankeskityksen: :kuulen enkelten laulavan hallelujiaan: :pyh: :Haha: Joo-o.. :ouou: :JEEJEE: :hohoijaa: :nouhuh: :perusmukava: :ihq: :puoluelehti: :partajehu: :hitlerkortti: :punamadatyskortti: :Rasisti!: :wtf: :IIIIIIIK!: :Heiallla: :dieetti: :heihei: :rayray: :viha: :eiei: :miesjuna" :mervimatti: :juti: :teuvo: :lazenby: :moore: :silli: :cage: :fingerpori: :Demis: :666: :kosto: :lepakkonais: .duosatsumas. :saatana: :hattutati: :demokratia on paskaa: :nips: :karvis:
Lisää hymiöitä
Fontin koko:
Fontin väri
Vaihtoehdot:
BBCode on Käytössä
[img] on Käytössä
[flash] on Poissa käytöstä
[url] on PÄÄLLÄ
Hymiöt ovat Käytössä
Älä salli BBCode:a
Älä salli hymiöitä
Älä käsittele linkkejä automaattisesti
Question
paljonko tullohoo kun yhytehen lisätähän nelejä (kirjoita vastaus):
This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
   

Katso viestiketjua - 3-levyn dvd-koteloita 27mm
Kirjoittaja Viesti
  Viestin otsikko:  3-levyn dvd-koteloita 27mm  Vastaa lainaamalla
En nyt tiedä mihin olisin tämän laittanut joten laitoin tänne, ei koske elokuvia niinkään vaan dvd-koteloita.

Olen vailla 3x dvd:n 27mm eli tuplapaksuja koteloita, joita pitäisi pari kappaletta saada ja mahdollisesti jokunen varallekin kun muutama kotelo on tuhannen päreinä, postissa jo aikoinaan hajonnut. Sopivia ei ole tullut vastaan missään paitsi erinäisinä 6-10 levyn versioina tai 100 kpl bulkki-paketeissa, kuten esim. täällä (linkissä mitat ja mittayksiköt hieman pielessä, kysyin asiasta ja he myönsivät virheen mutta eivät ole näemmä korjanneet sivuille). 100 kpl:ssahan nyt on minulle ainakin 95 liikaa eli se ei käy.

Ei kenelläkään sattuisi olemaan yhtään ylimääräisiä tai tietäisi mistä noita saisi ostettua yksittäin? Ei ole pakko olla tuon linkin mukaisilla M-Lock -levyhubeilla, muutkin käy kunhan kotelon paksuus on se 27mm niin kansilehdet sopii.

Kyseessä on sama kotelo mikä löytyy ainakin mm. Futuraman 1. kauden suomijulkaisusta ja Black Hawk Downin 3 levyn deluxesta. BHD:n deluxea tosin on myös vanhemmalla ns. tripla-Alpha -kotelollakin, joka taas on sama mikä on esim. Argenton Suspirian 3 levyn jenkkipainoksessa.

Auttakee auttakee niin saan kaikki kotelot siistiksi eikä levyt kilise koteloissa.
Viesti Lähetetty: Pe Tammi 25 2013 17:00

Etusivu » Pörssi » Ostetaan
Hyppää:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group :: Style based on FI Subice by phpBBservice.nl :: Kaikki ajat ovat UTC [ DST ]
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com