Kahjoja lahjoja!

Post a reply


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smilies
"cheesy" :) :D :neutral: :confused: :( :hyymy: :ituttaa: :lol: ;) :funny: :tongue: :mahahaavauma: :blaugh: :LOL4: "iso_lol" :mrgreen: 8-) :evil: :2evil: :king: :nerd: "forthy" :hys: :upeeta2: :Muahah: :vakjuu: :trash: :hugh: "doh" :sorry: :roll: :eh: :pihalla: "kaki" :kyynel: :razz: :puna: :sick: :love: :tyytyvainen: :pu-su: :drool: :uni: :yhyyyy. :palm: :shutup: :parku: :suomi: :katovaan: "cheerleader" :hmmm: "moikka" "hyvasti" :toldso: "what" :butters: :ylioppilas: :old: :mokoma: :justiina: :whip: :kippis: :oikeesti: :monica: :grr: :rassistit: :ville: :rachel: :sukka: :timo: :nej!: :il: :viiksi: :suppo: :smo: :pakolaiset: :vader: :starbuck: :luke: :han: :Heisenberg: :battrepratande: :keepuuvaa: :kokoomusta: :aatu: :eipystyliianvihreeta: :ppiisjasillei: :jihaaad: :pimpspaa: :rip2: :up: :down: :Shit: :heart: :star: :puoli: :Tunnentaivaantykkienkylmankeskityksen: :kuulen enkelten laulavan hallelujiaan: :pyh: :Haha: Joo-o.. :ouou: :JEEJEE: :hohoijaa: :nouhuh: :perusmukava: :ihq: :puoluelehti: :partajehu: :hitlerkortti: :punamadatyskortti: :Rasisti!: :wtf: :IIIIIIIK!: :Heiallla: :dieetti: :heihei: :rayray: :viha: :eiei: :miesjuna" :mervimatti: :juti: :teuvo: :lazenby: :moore: :silli: :cage: :fingerpori: :Demis: :666: :kosto: :lepakkonais: .duosatsumas. :saatana: :hattutati: :demokratia on paskaa: :nips: :karvis:
View more smilies

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Kahjoja lahjoja!

Re: Kahjoja lahjoja!

by Exterminator » Tue Apr 21 2020 18:24

Juu pätkät odottavat jo paketissa uuteen kotiin pääsyä, vielä kuitenkin jouduin viestittelemään, kun en kaikkea muistanut heti...

Re: Kahjoja lahjoja!

by aTomiK » Tue Apr 21 2020 6:31

Toki kiinnostaa, laitoin privaattia.

Re: Kahjoja lahjoja!

by Exterminator » Mon Apr 20 2020 15:55

Exterminator wrote: Thu Apr 16 2020 8:05 Jos Susi ja Godzilla aTomiKille päätyvät
OK. Mites, vieläkö nämä kiinnostaisi? Kymppi kattanee postit ja tilinumeron jos saan, niin voin jopa palauttaa mahdolliset vaihtorahat...

Perse, eka Mad Max olikin A-levy. No, ei nyt niin kummoisia levyjä tällä kertaa, toivottavasti jonnekin menisivät silti.

Re: Kahjoja lahjoja!

by Exterminator » Thu Apr 16 2020 8:05

Niin ja olkoon vaikka tämä viikko aikaa ilmaista kiinnostus tarjottaviin pätkiin. Sitten pitää kokeilla muitakin väyliä. Jos Susi ja Godzilla aTomiKille päätyvät, se on ihan ansaittua, sentään Lootan aktiivisin jäsen kyseessä.

Re: Kahjoja lahjoja!

by Exterminator » Wed Apr 15 2020 16:43

Nämä unohtuivat lahjoitettavista... BTTF-boksissa ei suomenkielistä tektistystä, enkuksi löytyy.
Image
Image

Re: Kahjoja lahjoja!

by Exterminator » Tue Apr 14 2020 16:23

Joo, reiskat löytyy tosiaan noista, dvd:illä en tee enää mitään.

Ja sama kuin aiemmilla kerroilla, mahdollisimman monta noista pitäisi saada lähetettyä ja mahdollisimman pieneen määrään osoitteita...

Re: Kahjoja lahjoja!

by aTomiK » Tue Apr 14 2020 6:50

Lone Wolf and Cub ehdottomasti kiinnostelee ja miksei tuo Godzillakin. Ootko hankkinu sen reiskan Lone wolfista, kun oot tuota poistamassa?

Kahjoja lahjoja!

by Exterminator » Mon Apr 13 2020 18:49

Olisi arvokamaa nollan euron hintaan tarjolla jälleen kerran. Yksinäistä sutta olen pariin otteeseen yrittänyt myydäkin, mutta ei mene! Divariin varmaan kelpaisi, jos täällä sellainen olisi. Joten paskat ja menköön hyväntekeväisyytenä.

Eli kiinnostelisiko ketään seuraavanlaiset katsottavat? Pidätettäköön taas oikeus poistaa listalta jotain, jos tulenkin toisiin ajatuksiin:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Reiskat:
The Mummy
Rambo 3
Mad Max 1 & 2
Crimson Tide (Purppuravyöhyke)
Extraction

Dvd:t (R2, ellei toisin mainittu):
Lone Wolf & Cub Box
First Blood
First Blood Part II
Nymfit
The Terror of Mechagodzilla (R1 tai aluekooditon. Oikeaa kansikuvaa en tänne löytänyt)
The Animal (Elukka, R1)
Bruce Lee Fights Back From the Grave (R1 tai aluekooditon)

Sekä mahdollisesti satunnaisia pornoja!

Postikulut tietty vastaanottajalle.

Top