Hohtoloota

Mystinen suomalainen elokuvafoorumi
Tänään on Ti Kesä 25 2019 2:31


Etusivu


Lähetä vastaus
Käyttäjätunnus:
Otsikko:
Viestin sisältö:
Kirjoita viestisi tähän. Viestissä voi olla maksimissaan 60000 merkkiä. 

Hymiöt
"cheesy" :) :D :neutral: :confused: :( :hyymy: :ituttaa: :lol: ;) :funny: :tongue: :mahahaavauma: :blaugh: :LOL4: "iso_lol" :mrgreen: 8-) :evil: :2evil: :king: :nerd: "forthy" :hys: :upeeta2: :Muahah: :vakjuu: :trash: :hugh: "doh" :sorry: :roll: :eh: :pihalla: "kaki" :kyynel: :razz: :puna: :sick: :love: :tyytyvainen: :pu-su: :drool: :uni: :yhyyyy. :palm: :shutup: :parku: :suomi: :katovaan: "cheerleader" :hmmm: "moikka" "hyvasti" :toldso: "what" :butters: :ylioppilas: :old: :mokoma: :justiina: :whip: :kippis: :oikeesti: :monica: :grr: :rassistit: :ville: :rachel: :sukka: :timo: :nej!: :il: :viiksi: :suppo: :smo: :pakolaiset: :vader: :starbuck: :luke: :han: :Heisenberg: :battrepratande: :keepuuvaa: :kokoomusta: :aatu: :eipystyliianvihreeta: :ppiisjasillei: :jihaaad: :pimpspaa: :rip2: :up: :down: :Shit: :heart: :star: :puoli: :Tunnentaivaantykkienkylmankeskityksen: :kuulen enkelten laulavan hallelujiaan: :pyh: :Haha: Joo-o.. :ouou: :JEEJEE: :hohoijaa: :nouhuh: :perusmukava: :ihq: :puoluelehti: :partajehu: :hitlerkortti: :punamadatyskortti: :Rasisti!: :wtf: :IIIIIIIK!: :Heiallla: :dieetti: :heihei: :rayray: :viha: :eiei: :miesjuna" :mervimatti: :juti: :teuvo: :lazenby: :moore: :silli: :cage: :fingerpori: :Demis: :666: :kosto: :lepakkonais: .duosatsumas. :saatana: :hattutati: :demokratia on paskaa: :nips: :karvis:
Lisää hymiöitä
Fontin koko:
Fontin väri
Vaihtoehdot:
BBCode on Käytössä
[img] on Käytössä
[flash] on Poissa käytöstä
[url] on PÄÄLLÄ
Hymiöt ovat Käytössä
Älä salli BBCode:a
Älä salli hymiöitä
Älä käsittele linkkejä automaattisesti
Question
paljonko tullohoo kun yhytehen lisätähän nelejä (kirjoita vastaus):
This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
   

Katso viestiketjua - ....erkkeleen Errorit
Kirjoittaja Viesti
  Viestin otsikko:  Re: ....erkkeleen Errorit  Vastaa lainaamalla
OK, eli luvataan vielä nyt virallisesti suostua hommaan, aiemmilla ehdoilla tietty. Vähintään yksi tai kaksi tyyppiä mukaan ja kolehdin kerääminen muiden vastuulla, niin I'm in.

Eihän tuota tiedä, vaikka sitten innostuisikin askarteleen paskarteleen Lootaa kunnon Ferrariksi :linjoilla: mutta tätä ei mitenkään tosiaan uskalla omalta osalta luvata.
Viesti Lähetetty: La Tammi 26 2019 10:12
  Viestin otsikko:  Re: ....erkkeleen Errorit  Vastaa lainaamalla
https://aijaa.com/4Iqu0U
https://aijaa.com/jHX3Sa
https://aijaa.com/v2ZR8B
Viesti Lähetetty: Pe Tammi 25 2019 20:38
  Viestin otsikko:  Re: ....erkkeleen Errorit  Vastaa lainaamalla
2 sekuntia photoshopissa

https://aijaa.com/FOLxZN
https://aijaa.com/xuxwvl

En muista miten täällä kuvien upotus meni joten tuossa vaan linkit.

Muidenkin kannattaa tehdä niin on sitten vaihtelun varaa :)
Viesti Lähetetty: Pe Tammi 25 2019 15:49
  Viestin otsikko:  Re: ....erkkeleen Errorit  Vastaa lainaamalla
Dogsoldier tuossa aiemmin kirjoitteli, että voisi ehkä katsoa päivitysten perään, ja olisi mielestäni loistavaa, jos häneltä tähän hommaan vielä aikaa löytyisi, koska kuitenkin on kokemusta aiemmista vastaavista operaatioista. Jos foorumi vielä on mahdollista hallitusti saattaa ajan tasalle, niin kannattaisin kyllä tällaista toimenpidettä.

Minustakin olisi hyvä, jos ylläpito- ja valvontaporukkaan tulisi vähintään kolme tyyppiä. Kukaan ei kai välttämättä ole ihan isointa intoa puhkuen lähdössä hommaan, eli sen takia aTomiKin ei ehkä kannata jättäytyä pois, jos kiinnostusta muuten löytyisi. Exterminatorin tapaan nykyporukan aktiivisimpia jäseniä ja käsittääkseni melko säännöllisesti lähes päivittäin paikallakin plus tietysti se, että elokuvakirjoittelu kiinnostaa. Heh, ehkä pieni vastahakoisuus on ihan hyvästäkin, sillä se saattaa karsia liian "virkaintoisuuden" pois.

Jos muita on lähdössä palstaa ylläpitämään, niin voin kyllä olla yhtenä mukana siinä joukossa. Aiempien kommenttien kanssa olen samoilla linjoilla, ettei hirveästi ole kiinnostusta alkaa kenenkään teksteihin tai kirjoitustyyliin puuttumaan, vaan keskittyä siihen, että palsta pyörii, mahdolliset virheet korjataan ja kenties jotakin kehitystäkin käyttäjien toiveiden mukaan. Jos joukossa olisi vaikka sellaiset 3-4 tyyppiä, eikä mitään varsinaista kirjoitusten moderointia käytännössä ole, niin työmäärä yhtä ylläpitäjää kohti lienee tosiaan melko vähäinen. Samalla varmistuisi, ettei ongelmapaikoissa kävisi niin, että aina yksi joutuisi näiden kanssa kamppailemaan.
Viesti Lähetetty: Pe Tammi 25 2019 0:08
  Viestin otsikko:  Re: ....erkkeleen Errorit  Vastaa lainaamalla
väliaikainen nikki kirjoitti:
Yksi asia mikä pitäisi heti muuttaa on toi että kuva ei saa olla yli 1000 pikseliä leveä.

Joo, tämä on jo pitkään ollut ärsytyksen aihe numero yksi. Tosin helpompi tapa korjata ongelma olisi kai kuvan kokoa vahtivan koodin pätkän sijaan sellainen, joka skaalaa kuvan automaattisesti käyttäjän näytölle sopivaksi?

Potentiaalisia uusia käyttäjiä tehokkaasti pois pelottelevan bannerin vaihtaminen johonkin neutraalimpaan olisi myös toivomuslistalla. Kuka tarjoutuu käyttämään yli 9000 tuntia paintissa?
Viesti Lähetetty: To Tammi 24 2019 21:47
  Viestin otsikko:  Re: ....erkkeleen Errorit  Vastaa lainaamalla
Solangen tavoin kannatan foorumin pientä siivousta ja ehkä jotain osioita voisi yhdistellä/poistaa.

Voin jatkossa hoitaa myös tuota rahan kerjäämistä. Eipä tämä lysti paljoa maksa joten tuskin tarvii pahvimukin kanssa Malmin tuubissa mustalaisten kanssa kauaa istua.

Yksi asia mikä pitäisi heti muuttaa on toi että kuva ei saa olla yli 1000 pikseliä leveä.
Viesti Lähetetty: To Tammi 24 2019 21:23
  Viestin otsikko:  Re: ....erkkeleen Errorit  Vastaa lainaamalla
Solange kirjoitti:
Eli Exterminatorille ja Lahtiselle ilman muuta modeoikeudet jos vain suostuvat roolit ottamaan.

Jos Lahtinen haluaa ottaa haasteen vastaan, niin kaipa minäkin sitten. Mitä mieltä on hän? :puoluelehti:

Periaatteessa en kyllä uskaltaisi luvata yhtään mitään Lootan siistimistä tai koristelua. Lähinnä että jos ei foorumi enää toimi, voin yrittää googlata jotain ratkaisua asiaan, kun ehdin. Tai delegoida senkin :2evil: No joo.

aTomiKille :up: tarjoutumisesta hoitamaan talouspuolta kuntoon. Tuokin tietysti voisi hyvinkin olla jaettu pesti, jos vuosittaisena alkaa vituttaa...
Viesti Lähetetty: To Tammi 24 2019 20:01
  Viestin otsikko:  Re: ....erkkeleen Errorit  Vastaa lainaamalla
Laitanpa itsekin kiitokset siitä, että jatkoaikaa on taas saatu ja homma toimii ja on toiminut jo pitkään oikein hyvin.
Itse en ole välttämättä sitä parasta ainesta moderoimaan paikkaa (vastuunpakoilija :hyymy: ) mutta jos jotain maksuja tarvii jatkossa periä niin se kyllä sopii mulle ihan ok.
Exä taitaa olla se paras mies hommaan, kun muutenkin enemmän koneiden kanssa näpertää.
Viesti Lähetetty: To Tammi 24 2019 19:44
  Viestin otsikko:  Re: ....erkkeleen Errorit  Vastaa lainaamalla
En nyt täällä käy edes lähellekään päivittäin, mutta sanonpa itsekin mielipiteeni.

Eli Exterminatorille ja Lahtiselle ilman muuta modeoikeudet jos vain suostuvat roolit ottamaan. Toki kannatan myös Jerppaa, mutta jos ei aika ja motivaatio riitä niin ei silloin kannata hommaan väkisin ryhtyä. Itse antaisin moden oikeudet vielä muutamalle muullekin. Pointtina se, että mieluummin reilusti useammalle oikeudet heti kerralla, onpahan aina joku vähän katsomassa foorumin perään. Esimerkkinä vaikkapa aTomiK, joka asiallisuudellaan ja aktiivisuudellaan ainakin itseni vakuuttanut heti ensipostauksestaan lähtien. Väheksymättä tietysti ketään muutakaan aktiivista täällä, kaikki mielestäni asiallisia tyyppejä.

Täällä ei tosiaankaan tarvita aktiivista moderointia, koska nykyiset, aktiiviset käyttäjät ovat sen verran fiksua porukkaa. Lähinnä voisi hieman siistiä esim. noita nollan postauksen tilejä pois ja muutenkin hieman "siivoilla" ja järjestellä noita osastoja jaksaessa. Myös erilaiset spammiviestit, joita onneksi on näkynyt suhteellisen vähän olisi silloin joku siivoamassa aina silloin tällöin pois. Muutenhan tämä rullailee ihan omalla painollaan. Eli mistään suuresta työpanoksesta ei liene kysymys. Ja se on vielä mainittava, että aikaisemmat postaajat ovat olleet siinä oikeassa, ettei (nykyään) suhteellisen toimivaa foorumia kannata varmaan mennä päivittämään vähässä kummassa jos se vaan suurin piirtein toimii, riskit ovat olemassa.
Viesti Lähetetty: To Tammi 24 2019 19:33
  Viestin otsikko:  Re: ....erkkeleen Errorit  Vastaa lainaamalla
Mikko Lahtinen kirjoitti:
Oliko Exterminatorilla kiinnostusta ja motivaatiota ylläpitohommiin? Vaikuttaa olevan ahkerasti paikalla, ehdottomasti foorumin aktiivisimpia kirjoittajia ja tuntuu välittävän keskimääräistä käpsyttelijää enemmän paikan jatkosta, joten pitäisin häntä yhtenä erinomaisena ehdokkaana tähän toimeen. Eipä tosin ole ex-liskoakaan vastaan mitään. Voisi myös olla ihan hyvä idea jakaa ylläpito, ettei olisi pelkästään yhden hengen niskassa painamassa.

No, voisihan tuollainen jaettu vastuu tuntua ihan inhimilliseltä... ehkä sellaiseen voisi olla mahdollista taipua - kyllähän se toki paremmalta kuulostaa kuin yksin koko taakan alle asettuminen. Varsinkin, kun minkäänlaista kokemusta ko. hommasta ei ennestään ole.

Motivaatiota tähänkään järjestelyyn ei rehellisesti sanottuna juuri löydy, mutta onhan täällä pärjäilty ilman sen aktiivisempaa ylläpitoa muutenkin tosiaan, niin ei kai siinä vapaa-aika kortilla vastakaan olisi.

Oikeastaan eniten ajatuksessa vituttaa lähteä kerjäämään vuokrarahoja vuosittain :( Jos sen homman saisi ulkoistettua jo(i)llekin muille edes välillä, niin alkaisi kuulostaa jo ihan ookoolta.

Ja kannatan kyllä jerppaa hommaan!! Lootan jatko on kiinnostanut ja sellaista johtajatyyppiä vielä :kippis: Ja Lahtinen, totta helvetissä kelpaisi!
Viesti Lähetetty: To Tammi 24 2019 19:03
  Viestin otsikko:  Re: ....erkkeleen Errorit  Vastaa lainaamalla
En kannata itseäni hommaan koska vituttaa kaikki tekniikka tälllä ihan tarpeeksi kovaa. Kannatan kaikkia muita :hyymy:
Viesti Lähetetty: To Tammi 24 2019 8:09
  Viestin otsikko:  Re: ....erkkeleen Errorit  Vastaa lainaamalla
Mikko Lahtinen kirjoitti:
Kiitos minunkin puolestani kirjoittelupaikan tarjoamisesta. Itse en ole edellisen vuoden aikana kovin usein joutunut virheilmoituksia kiroilemaan ja suurimman osan ajasta foorumi on toiminut mielestäni ihan hyvin. Eräässä toisessa ketjussa oli vähän aikaa sitten juttua, miten tämä on pienestä käyttäjäkunnasta huolimatta pysynyt melko aktiivisena kirjoittelun suhteen, joten siinäkin mielessä hyvä homma, että jatkoa seuraa taas.

Oliko Exterminatorilla kiinnostusta ja motivaatiota ylläpitohommiin? Vaikuttaa olevan ahkerasti paikalla, ehdottomasti foorumin aktiivisimpia kirjoittajia ja tuntuu välittävän keskimääräistä käpsyttelijää enemmän paikan jatkosta, joten pitäisin häntä yhtenä erinomaisena ehdokkaana tähän toimeen. Eipä tosin ole ex-liskoakaan vastaan mitään. Voisi myös olla ihan hyvä idea jakaa ylläpito, ettei olisi pelkästään yhden hengen niskassa painamassa.

Lahtisen kanssa samoilla linjoilla. Foorumi on itse asiassa toiminut jo pitkään hyvin. Päivittämisessä kannattaa olla varovainen että siirto sujuu hyvin, varsinkin kun tässä on varmaan jäänyt useampi versio välistä -> suora hyppy uusimpaan voi olla hankalaa? Ainakin DVDPlazalla ja Elitistillä meni aikoinaan päivitykset komeasti pieleen, mistä ainakin ensinmainitulla taisi seurata myös massiivinen käyttäjäkato ja jälkimmäisellä "vain" meni kaikki vanhat linkit (väliaikaisesti) ja avatarit (pysyvästi) rikki. Mikään kiire tässä ei kuitenkaan ole, kun kerran vuoden kulutkin on jo maksettu, mistä kiitos.

Ylläpitoon voisi tosiaan nimetä useamman henkilön samalla kertaa ja ainakin kahdelle myös pääsy koodiin ja vuokrafirman yhteystiedot. Varsinaista moderointiahan täällä ei tarvita kun kaikki pärjää keskenään kuitenkin, mutta tosiaan noita ulkoasun päivityksiä ja osastojen siivoamisia kuolleista sticky-ketjuista ym. voisi hieman harjoittaa. Exä, Jerppa ja Lahtinen olisivat mielestäni kaikki erinomaisia vaihtoehtoja näihin hommiin, jos kiinnostusta vaan riittää.

Foorumi on tosiaan yllättävän aktiivinen, varsinkin kun vertaa "kilpailijoihin" ja foorumien post-some aktiivisuuteen näin yleensäkin. Toisaalta en kyllä sulkisi pois uusien käyttäjien houkuttelemistakaan (toki laatu>määrä), mutta siitä varmaan enemmän josssain toisessa ketjussa...
Viesti Lähetetty: To Tammi 24 2019 1:30
  Viestin otsikko:  Re: ....erkkeleen Errorit  Vastaa lainaamalla
Kiitos minunkin puolestani kirjoittelupaikan tarjoamisesta. Itse en ole edellisen vuoden aikana kovin usein joutunut virheilmoituksia kiroilemaan ja suurimman osan ajasta foorumi on toiminut mielestäni ihan hyvin. Eräässä toisessa ketjussa oli vähän aikaa sitten juttua, miten tämä on pienestä käyttäjäkunnasta huolimatta pysynyt melko aktiivisena kirjoittelun suhteen, joten siinäkin mielessä hyvä homma, että jatkoa seuraa taas.

Oliko Exterminatorilla kiinnostusta ja motivaatiota ylläpitohommiin? Vaikuttaa olevan ahkerasti paikalla, ehdottomasti foorumin aktiivisimpia kirjoittajia ja tuntuu välittävän keskimääräistä käpsyttelijää enemmän paikan jatkosta, joten pitäisin häntä yhtenä erinomaisena ehdokkaana tähän toimeen. Eipä tosin ole ex-liskoakaan vastaan mitään. Voisi myös olla ihan hyvä idea jakaa ylläpito, ettei olisi pelkästään yhden hengen niskassa painamassa.
Viesti Lähetetty: Ke Tammi 23 2019 22:57
  Viestin otsikko:  Re: ....erkkeleen Errorit  Vastaa lainaamalla
Minäkin kiitän jatkoajasta. :)
Viesti Lähetetty: Ke Tammi 23 2019 20:47
  Viestin otsikko:  Re: ....erkkeleen Errorit  Vastaa lainaamalla
Eräs täällä on homman vastaanottamiseen aikoinaan tarjoutunut - vieläkö tämä pitää? :puoluelehti: Minulle ainakin kelpaisi hyvin kyseinen henkilö :up:

Muita innokkaita tai edes asian kanssa elämään pystyviä vapaaehtoisia...?

Mielipiteitä, ehdotuksia, kommentteja?

Niin ja suurkiitokset nykyiselle IsoPomolle vuoden jatkoajasta! :bravo:
Viesti Lähetetty: Ke Tammi 23 2019 20:06

Etusivu
Hyppää:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group :: Style based on FI Subice by phpBBservice.nl :: Kaikki ajat ovat UTC [ DST ]
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com